Vrijedi on njima puno vise od milion eura. Vidi gdje je Partizan bio do dolaska Obradovica,a gdje je sad. Euroliga im uopste nije upitna,dupke puna arena svaki domaci mec u Euroligi. Rekordi kada su u pitanju sezonske karte,more igraca koji su tu iskljucivo zbog njeg i atmosfere za koju je on zasluzan. Mislim da je njegov doprinos ogroman. Naravno nedostaju trofeji.Mocvara1991 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 08:49Nisam znao da ima toliku platu. Za milion eura godisnje i ovakvu ekipu ,jako skupu,ne znaci i kvalitetnu s obzirom na to koliko kostaju,a i sam ju je selektirao, ne daje dobre rezultate. Ne vrijedi ovaj Zeljko milion eura nt vrijedi ovaj Partizan koliko kosta.Ethel je napisao/la: ↑17 feb 2025, 08:35Trenutno ima 900 hiljada razloga godisnje ako nista drugo.Mocvara1991 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 07:46Zanima me samo koliko ce Zeljko Obradovic jos da trpi ovu Srbiju,politiku i sport u njoj. Koji ce mu to k.rac u zivotu. Tjeraj bagru,Vucica,Delije,Grobare,sudije,Srbiju u qrac. Sto ce ti to..
To ko je drzavni projekat smijesno i pricati. Uzmes cifre koje se pumpaju u jedan i drugi klub,sve je javno. Koliko je % od prodaje karata,sponzora,drzave( i to se daje od velikog vožda) samo da ne bi eskaliralo jer velika je armija navijaca Partizana itd itd itd