Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
Raul7
-
Kontakt:
warden je napisao/la:Odlicna igra Marseia u gostima ,ono sto ssmo i naucili od njih (da dobro odigraju ) ,imaju stvarno dobru ekipu ,medutim tesko da ce moci odrzati ekipu na okupu jer se vec sad spominje odlazak pojedini igraca :Gignac .M"bia ,mozda i lucho ..kad bi ovako ostalo i ako se Drogba vrati sto je vrlo vjerovatno ...onda bi to bila jedna odlican ekipa....na evropskoj sceni

Nadam se da ce Gignac ostati par sezona i vjerujem da hoce. Lucho mozda ode ali nisam jos cuo njegovu izjavu da bi volio promijeniti sredinu. Drogba ce mozda doci ali ne treba se toliko oko njega zamarati, bitno je otjerati Brandaa

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
-
Marseille_CU84
-
Kontakt:
Postao/la Marseille_CU84 » 12 mar 2011, 17:25
Sve spremno za utorak

MARSEILLE EN FORCE !
-
warden
-
Kontakt:
Raul7 je napisao/la:warden je napisao/la:Odlicna igra Marseia u gostima ,ono sto ssmo i naucili od njih (da dobro odigraju ) ,imaju stvarno dobru ekipu ,medutim tesko da ce moci odrzati ekipu na okupu jer se vec sad spominje odlazak pojedini igraca :Gignac .M"bia ,mozda i lucho ..kad bi ovako ostalo i ako se Drogba vrati sto je vrlo vjerovatno ...onda bi to bila jedna odlican ekipa....na evropskoj sceni

Nadam se da ce Gignac ostati par sezona i vjerujem da hoce. Lucho mozda ode ali nisam jos cuo njegovu izjavu da bi volio promijeniti sredinu. Drogba ce mozda doci ali ne treba se toliko oko njega zamarati, bitno je otjerati Brandaa

Kako me lik detaljno analizira

,a M"bia

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
-
Raul7
-
Kontakt:
warden je napisao/la:Raul7 je napisao/la:warden je napisao/la:Odlicna igra Marseia u gostima ,ono sto ssmo i naucili od njih (da dobro odigraju ) ,imaju stvarno dobru ekipu ,medutim tesko da ce moci odrzati ekipu na okupu jer se vec sad spominje odlazak pojedini igraca :Gignac .M"bia ,mozda i lucho ..kad bi ovako ostalo i ako se Drogba vrati sto je vrlo vjerovatno ...onda bi to bila jedna odlican ekipa....na evropskoj sceni

Kako me lik detaljno analizira

,a M"bia

Nisam nista cuo oko M'bie ali i da ode to ne bi bila neka katastrofa.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
-
warden
-
Kontakt:
Raul7 je napisao/la:
Nisam nista cuo oko M'bie ali i da ode to ne bi bila neka katastrofa.
Ja sam cito da ga inter lovi ,al dobar je igrac ,naravno svaki igrac se moze zamijeniti ,a zasto da se mjenjaju vec ustaljeni i provjereni igraci ,naravno osim ako LOVA ne presudi..

IO SONO INTERISTA
-
marseille_unique
-
Kontakt:
Postao/la marseille_unique » 15 mar 2011, 03:51
ma ljudi najvaznije je da deschamp ostane ako on ostane onda ce i vecina njih ostati, to je najvazniji dio sada tima, nadam se da ce novi predsjednik koje srcan i koji skace tokom utakmice i dalje poakzati da su poceli ljudi da koji vode klub u isto vrijeme i da brinu o njemu mislim nadam se da ce uspjet zadrzati deschampa barem jos godinu dana
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
-
marseille_unique
-
Kontakt:
Postao/la marseille_unique » 15 mar 2011, 03:58
nisam nikad vjerovo da cu staviti ovu sliku na temu marseillea jer ne podnosim ovog covjeka i klub koji vodi ali morao sam da stavim sliku koja govori milion rijeci, grickanje noktiju na press confernciji sutrasnje utakmice
marseille en force
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
-
warden
-
Kontakt:
marseille_unique je napisao/la:ma ljudi najvaznije je da deschamp ostane ako on ostane onda ce i vecina njih ostati, to je najvazniji dio sada tima, nadam se da ce novi predsjednik koje srcan i koji skace tokom utakmice i dalje poakzati da su poceli ljudi da koji vode klub u isto vrijeme i da brinu o njemu mislim nadam se da ce uspjet zadrzati deschampa barem jos godinu dana
tESKO ,boga mi ,znas kako to obicno zavrsi cim se neki trener pokaze dobro u malo slabijim clubovima

,odmah bude navala od strane europski velikana

IO SONO INTERISTA
-
warden
-
Kontakt:
Sretno ,jer boga mi na OLD TRAFFORDU trebace vam puno toga .rijetki su oni koji su uspjeli da ih dobiju na teatru snova ,nadam se da ce to vama poci za rukom

IO SONO INTERISTA
-
marseille_unique
-
Kontakt:
Postao/la marseille_unique » 15 mar 2011, 18:00
mi ne moramo dobiti ih mi mozemo i nerijeseno hehe, ali rijetki su i oni koji sa monacom produ real chelsea i dodu do finala kad se najamanje od njih nadas kao deschamp sto je postigo, ako je snjima to uradio nadam se da takav trenerski um moze sa nama i korak dalje, ako bogda,
deschamp samo ostai u svom stilu i sve ce biti ok
Tuzlanski_Malisa
-
sarajlija89
-
Kontakt:
Postao/la sarajlija89 » 15 mar 2011, 18:33
Ajde Didi..veceras cudo napravi i nadmudri SAF-a

...
i onda lagano da preuzmes Juve sljedece sezone
GRANDE DESCHAMPS

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
bayern4ever
-
Kontakt:
Postao/la bayern4ever » 15 mar 2011, 18:37
sarajlija89 je napisao/la:Ajde Didi..veceras cudo napravi i nadmudri SAF-a

...
i onda lagano da preuzmes Juve sljedece sezone
GRANDE DESCHAMPS

Vama ne pomoze ni Mourinho , a kamoli Deschamps , mrzim Manchester i to kazem uvijek iskreno ali Marseille nema sta traziti na Old Traffordu , iako bih volio da prodju jer mi je to simpatican klub.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
-
sarajlija89
-
Kontakt:
Postao/la sarajlija89 » 15 mar 2011, 18:42
Koji sad Mourinho
Ja koliko znam nama je mourinho
odmogao 
u svome mandatu u Interu
Nego..male su sanse..al nada postoji...0-0 je zajeban rezultat..United mora biti oprezan..jer ako gol prime....

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
bayern4ever
-
Kontakt:
Postao/la bayern4ever » 15 mar 2011, 18:47
sarajlija89 je napisao/la:Koji sad Mourinho
Ja koliko znam nama je mourinho
odmogao 
u svome mandatu u Interu
Mego..male su sanse..al nada postoji...0-0 je zajeban rezultat..United mora biti oprezan..jer ako gol prime....

Hehe malo ironije , znam na sta mislis , ali Utd redovno pobjedjuje na svom terenu kada su u pitanju knockout utakmice Lp-a , a pored toga imaju i igrace a i navijace , zatim ako zatreba i sudija ce biti na njihovoj strani . A ovo za Mourinha kazem jer Juventus trenutni rukovodeci kadar vodi samo u propast a ne na bolje , od onakvih igraca kakvi su igrali sada vam dovode polovnjake i to na posudbe , da Calciopoli je uradio svoje ali brate prosle su godine od toga a Juve tone sve dublje i dublje.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
-
warden
-
Kontakt:
marseille_unique je napisao/la:mi ne moramo dobiti ih mi mozemo i nerijeseno hehe, ali rijetki su i oni koji sa monacom produ real chelsea i dodu do finala kad se najamanje od njih nadas kao deschamp sto je postigo, ako je snjima to uradio nadam se da takav trenerski um moze sa nama i korak dalje, ako bogda,
deschamp samo ostai u svom stilu i sve ce biti ok
ma to sam i mislio

i nadam se tome

IO SONO INTERISTA
-
sarajlija89
-
Kontakt:
Postao/la sarajlija89 » 15 mar 2011, 21:44
Hm...lose otvaranje utakmice...i jbg,tesko je onda igrati...
Marseille je imao dvije 100% sanse i mogao je do gola....manchester po obicaju,neki lijevi gol,bez posebne igre i to je to...
Posljednjih 15-20 minuta Marseille je uspostavio terensku ravnotezu i malo prebacio igru na polovinu Uniteda....pokusat u istom ritmu i u drugom poluvremnu, pa mozda nesto i udje...
-
Rooney88
-
Kontakt:
Gdje je sada onaj talenat sto je pljuvao mjesecima prije ovih utakmica kako cete nas zgaziti i tako to!?
Za sve ostale normalne navijace Marseillea cestitke na odlicnoj igri. Od srca vam zelim da odbranite titulu u Francuskoj.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
Bianconeri1988
-
Kontakt:
Postao/la Bianconeri1988 » 15 mar 2011, 23:05
Ne bih da provociram.
Svaka čast OM na zalaganju trudu i odličo odigranoj utakmici, ali ipak rutinska pobjeda Man Uniteda.
Zadnja izmjena:
Bianconeri1988, dana/u 15 mar 2011, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.