A Bosnom behar probeharaoBadrHari je napisao/la:Od onog zvizdanja himne me obuzeo neki stid seljakluka, znao sam da neće na dobro.
Kad cujem ono Bosna je sampion izaspem se, onda me dokrajci sa ko ne skace mrzi Bosnu.. Tacno ovu repku dovoljno pogledat jednom u po godine
SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
UltrasZenica
- Kontakt:
Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Pa šampioni smo Kirin Kupa ili kako se vec zove.BadrHari je napisao/la:Od onog zvizdanja himne me obuzeo neki stid seljakluka, znao sam da neće na dobro.
Kad cujem ono Bosna je sampion izaspem se, onda me dokrajci sa ko ne skace mrzi Bosnu.. Tacno ovu repku dovoljno pogledat jednom u po godine
Nego nesto razmisljam sjecate li se kad je upravo ovdje na forumu izasao onaj video slavlja kosarkasa prije utakmica pa se prosirio svugdje dalje, puno stete je nanio.
Eh sad BHT je cenzurisao taj dio a kako sam vidio video tuče gdje se jasno vidi kako Gilli udara je izasao prvo ovdje na sport sport. Mislim razumijem da je to medij i da treba prenijeti ali neku sramotu je mozda bolje i sakriti pa makar video snimak da se ne siri po svijetu ali eto sta je tu je. Izvinjavam se ako se video pojavio negdje drugo ali ko god da je prenio mislim da je bilo bolje da se to sakrilo kao sto je i BHT to uradio.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Treba li ti rječnik?esprit24 je napisao/la:Kad se sve sleglo kontam koji smo mi jadnici. Jadujemo nesto a imamo barem 50% za baraz, digosmo frku popusit cemo suspenzije itd. Da je mantolos dao gol tek tad bi bili i qrcu, ovako sam 1000% siguran da Belgija nece izgubiti tamo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Kako bi ljudi epove pisali Mesi da je Pjanic uvalio slobodnjak kao u Atini..ali zacas Bosnjo predje sa poljupca na pljuvanje 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Imamo milion nekakvih zvanicnih navijackih grupa koje prate reprezentaciju a niko od njih ne zna smisliti nesto da pjevaju.UltrasZenica je napisao/la:A Bosnom behar probeharaoBadrHari je napisao/la:Od onog zvizdanja himne me obuzeo neki stid seljakluka, znao sam da neće na dobro.
Dobro je neko rekao, to je sve prevara da bi lakse dosli do ulaznica.
Fakat, kakve su ono frakcije, na jugu jedna pjesma, na sjeveru druga, na zapadu skandiranje a na istoku zvizdanje. 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Jos se pobile navijacke grupe kluba i repke veceras, tugacalcio je napisao/la:Imamo milion nekakvih zvanicnih navijackih grupa koje prate reprezentaciju a niko od njih ne zna smisliti nesto da pjevaju.UltrasZenica je napisao/la:A Bosnom behar probeharaoBadrHari je napisao/la:Od onog zvizdanja himne me obuzeo neki stid seljakluka, znao sam da neće na dobro.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
??? Edituj post lingvistoRokoko87 je napisao/la:Treba li ti rječnik?esprit24 je napisao/la:Kad se sve sleglo kontam koji smo mi jadnici. Jadujemo nesto a imamo barem 50% za baraz, digosmo frku popusit cemo suspenzije itd. Da je mantolos dao gol tek tad bi bili i qrcu, ovako sam 1000% siguran da Belgija nece izgubiti tamo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Marsal
- Kontakt:
Bio sam protiv Gibraltara...da vidiš pičvajza...svaka grupa pjeva razlicitu pjesmu bas kao sto si ti opisao.shzna je napisao/la:Fakat, kakve su ono frakcije, na jugu jedna pjesma, na sjeveru druga, na zapadu skandiranje a na istoku zvizdanje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Koliko ja poznajem situaciju kao laik druze Marsale, onaj BH Legion je satkan od robije, a BHF od dijaspore i nekog sitnisa ostalih navijackih grupa!?
-
UltrasZenica
- Kontakt:
Bas to, pa dovoljno je vidjet da na 50 ljudi koriste 2-3 bubnja i to da ih koriste, vec mlate po njima ko sivonjecalcio je napisao/la:Imamo milion nekakvih zvanicnih navijackih grupa koje prate reprezentaciju a niko od njih ne zna smisliti nesto da pjevaju.UltrasZenica je napisao/la:A Bosnom behar probeharaoBadrHari je napisao/la:Od onog zvizdanja himne me obuzeo neki stid seljakluka, znao sam da neće na dobro.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Citirat cemo poznatog navijaca Slobode kada su se podijelili na one koji su za i koji su protiv Azmira...shzna je napisao/la:Fakat, kakve su ono frakcije, na jugu jedna pjesma, na sjeveru druga, na zapadu skandiranje a na istoku zvizdanje.
"Samo da ne bude kao Alcatraz i Zabranjeni...."
Životni saputnik! 1921
Jel Pjanic ikad izveo korner kako treba u reprezentaciji ?
Auuuu po ovom novom snimku Dzeko i Manolas zakuhali Mesa ih smiri, ode Manolas u tunel i izgledalo je da je sve gotovo kad Besic trci ko lud za njim u tunel, Grci to vide nalete svi. Onaj sto je ostao bez zuba krene mlatarat rukama, uhvati ga Gilli, nogom pa šakom i ende.
Znaci Meša pokusavao smirit i sve bi bilo oke da nije Besic krenuo za Manolasom, tad vec ode sve u pm. Eto imaju i Grci jos bolji video od onog naseg
**** ga sad gotovo je bit ce kazni uz svu sramotu.
Znaci Meša pokusavao smirit i sve bi bilo oke da nije Besic krenuo za Manolasom, tad vec ode sve u pm. Eto imaju i Grci jos bolji video od onog naseg
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- tuzlak1987
- Kontakt:
A Armija Zmajeva i BH Sejtani? 
Imaju i oni belaj boysi. 
-
samoposmatram
- Kontakt:
A ponos sto ga je Gilli docekao muski na ono mlataranje rukama?StevieG8 je napisao/la:Auuuu po ovom novom snimku Dzeko i Manolas zakuhali Mesa ih smiri, ode Manolas u tunel i izgledalo je da je sve gotovo kad Besic trci ko lud za njim u tunel, Grci to vide nalete svi. Onaj sto je ostao bez zuba krene mlatarat rukama, uhvati ga Gilli, nogom pa šakom i ende.
Znaci Meša pokusavao smirit i sve bi bilo oke da nije Besic krenuo za Manolasom, tad vec ode sve u pm. Eto imaju i Grci jos bolji video od onog naseg**** ga sad gotovo je bit ce kazni uz svu sramotu.
Priceless
Auuuu koji udarac. Gledaj ovog Grka sebi ne može doći 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Marsal
- Kontakt:
Ja je ne poznajem uopste... nemam pojma te podgrupe. Samo na stadionu to sve izgleda tragicno. BHF fura svoju pricu, Ljuti Krajisnici ih u jednom trenu zovu da zajedno pjevaju, ovi nece, pa im Krajisnici zvizdeshzna je napisao/la:Koliko ja poznajem situaciju kao laik druze Marsale, onaj BH Legion je satkan od robije, a BHF od dijaspore i nekog sitnisa ostalih navijackih grupa!?
Ma haos, nista ni s cim.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Sto se tiče navijačkih grupa sve to treba razyebat,a karte podijelit Manijacima, Hordama, Fukarana, Robijasima itd.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.