To je i možda točno, jer vidim da neki pisu informacije da ne ispunajva uvijete gornji Zapad, nije dovoljno siguran itd to nije točno, jer te su i stolice postavljene ja mislim baš u utakmici protiv Maribora (više su ih dodali) i čak je ja mislim bilo skroz ispunjeno. Protiv Shiraka nije bilo potrebe puštat, a protiv Legie su bile mjere visokog rizika, pa UEFA ili čak organizatori utakmice nisu htjeli dozvolit da se na istoj tribini nađu gosti i domaćini. Tako da je vrlo lako moguće puptanje na gornju tribinu...4040deuce je napisao/la:Nacuo sam da ce se veceras kad i ako se napuni donja,otvoriti i gornja tribina.Signore je napisao/la:Njihova donja zapadna tribina ima 4.236 stolica + loze. Gledalo bi njih u Europi sigurno nekad i preko 10.000 gledatelja, ali nemaju tu mogucnost. Maribor je sigurno jedna od ekipa protiv koje bi doslo 10.000 ljudi, ali dok ne naprave novu tribinu na stajanju o tome mogu samo sanjati. Eventualno da im UEFA dozvoli zapad-gore.MortemHz je napisao/la:Ako se dobro sjecam protiv Legije je bilo 5.500.
U svakom slucaju, bilo ih veceras 10, 100, 1.000, 5.000 ili 10.000, nadam se da ce na kraju slaviti.
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
-
- Kontakt:
Cuo sam price o pravljenju stadiona ima svakakvih verzija,al nesto mi tu ne stima,ako ce radit nakaradno bolje da nista ne diraju.
Svi nesto gledamo kako primaknut teren zapadu,a iz prica bliskih klubu nebi reko da oni to planiraju,oni planiraju pravit istok i sjever,al bi onda ostalo previse prostora do zapada.
Posto sam cuo da AK seli sa stadiona i da hoce da istok pomaknu 3 metra prema terenu ,a sjever skroz do terena ispod kojeg bi bile sve prostorije,imam osjecaj da ce srusit citav zapad i donju igornju etazu,ikad bi to uradili i sasjekli brdo dokle je bila donja tribina dobio bi se ogroman prostor gdje bi mogla stat jedna fina tribinica od 3-4000 mjesta i sa svim sadrzajem za novinare i ostalo e to bi onda izgledalo tip-top.
Svi nesto gledamo kako primaknut teren zapadu,a iz prica bliskih klubu nebi reko da oni to planiraju,oni planiraju pravit istok i sjever,al bi onda ostalo previse prostora do zapada.
Posto sam cuo da AK seli sa stadiona i da hoce da istok pomaknu 3 metra prema terenu ,a sjever skroz do terena ispod kojeg bi bile sve prostorije,imam osjecaj da ce srusit citav zapad i donju igornju etazu,ikad bi to uradili i sasjekli brdo dokle je bila donja tribina dobio bi se ogroman prostor gdje bi mogla stat jedna fina tribinica od 3-4000 mjesta i sa svim sadrzajem za novinare i ostalo e to bi onda izgledalo tip-top.
Hajmo malo o utakmici sad ce za par sati a ima druga tema za rekonstrukciju stadiona
Bas me zanima kojih 11 ce Baka izvesti danas, dal ce imat muda pa ostavit Kajkuta na klupi i/li Jamaka i istrcat sa ovom "djecom" a mislim da to i 90% i navijaca i foruma prizeljkuje mada je to rizik jer ne mozes znati kako ce da odreaguje ti mladici ali mislim da bi to moglo ispast dobro vcrs.
Sretno Zrinjski sretno

Bas me zanima kojih 11 ce Baka izvesti danas, dal ce imat muda pa ostavit Kajkuta na klupi i/li Jamaka i istrcat sa ovom "djecom" a mislim da to i 90% i navijaca i foruma prizeljkuje mada je to rizik jer ne mozes znati kako ce da odreaguje ti mladici ali mislim da bi to moglo ispast dobro vcrs.
Sretno Zrinjski sretno

-
- Kontakt:
Piric
Galic Jakovljevic Katanec Stojkic
Cavar Jamak
Todorevic M'Huseinovic Kukoc
Bilbija
Cavar Jamak
Bilbija
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel' prenosi ko zrinju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kako **** zvuci M'Huseinovic 
Arena kec

Arena kec
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretno momciGradKamena1 je napisao/la:Piric
Cavar Jamak
Bilbija
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jaci od McManamanatutankamon1905 je napisao/la:Kako **** zvuci M'Huseinovic![]()

Baka sretno veceras i da primus jedino 3 komada pa onda reci da je bio penal.Dakle 0-3.
Ovako je to prosli put izgledalo,samo jedan sektor gore,nekih 6500 gledatelja

tutankamon1905 je napisao/la:Kako **** zvuci M'Huseinovic
Arena kec

Sretno Zrinja

-
- Kontakt:
U sredini stavit mladog jest rizik, ali u napad nije nikakav rizik, bolje da mlado trči nego da Kajkuta gledam (iako ima moju podršku nije dovoljno dobar).mirsad993 je napisao/la:Hajmo malo o utakmici sad ce za par sati a ima druga tema za rekonstrukciju stadiona![]()
Sretno Zrinjski sretno
-
- Kontakt:
Vidim da ih dosta stavljaju Bilbiju u napad, pa ne grješite dušu, igro je već jednom i ispustavilo se ono što je se i predpostavljalo (loša igra), jer Bilbiju krasi sjajan pas, dobar šut, a i odlično ubacivanje iz drugog plana, ovako da bude u centru pažnje nevalja. Bez Jovića? Jović je trenutno naš najbolji napadač, tako da očekujem istu postavu samo Bibiju umjesto Mulahusjenovića, a Jović u špic. Siguran sam da će Nardin ili Nermin uči u igru u 2.pol, ako ne i obojica.GradKamena1 je napisao/la:Piric
Cavar Jamak
Bilbija
Mada je Cavar vec eto se kao i dokazao u tim nekim pripremnim a mislim i da je igrao u onim kvalifikacijama za u19 reprezentaciju svaku utakmicu tako da ima iskustva i nekako kako se blizi tekma sve mislim da ce startovati dok mislim da ce ipak Kajkuta staviti iako bih ja licno stavio Bilbiju, Todora, Kukoca i Jovica u spic a iza Cavar i PezerUltrasMostar94 je napisao/la:U sredini stavit mladog jest rizik, ali u napad nije nikakav rizik, bolje da mlado trči nego da Kajkuta gledam (iako ima moju podršku nije dovoljno dobar).mirsad993 je napisao/la:Hajmo malo o utakmici sad ce za par sati a ima druga tema za rekonstrukciju stadiona![]()
Sretno Zrinjski sretno
Ako je pola kvaliteta kao Said Husejinović, za vas nema zimetutankamon1905 je napisao/la:Kako **** zvuci M'Huseinovic
Arena kec

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Yebi ti to, Zrinja nosioc ako prođe u treće pretkolo 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Niko nije pogodio sastav 
Piric-Baric,Jakovljevic,Katanec,Stojkic-Pezer,Cavar-Jovic,Bilbija,Filipovic,Kajkut

Piric-Baric,Jakovljevic,Katanec,Stojkic-Pezer,Cavar-Jovic,Bilbija,Filipovic,Kajkut
Prođu Maribora, izvuku FH ili Vikingur i eto grupne fazeRaonffa je napisao/la:Yebi ti to, Zrinja nosioc ako prođe u treće pretkolo
-
- Kontakt:
Sretno Zrinja ! 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Bordo10, Pablo11 i 16 gostiju.