Dennis Hadžikadunić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Beduin
Kontakt:

Re: Dennis Hadžikadunić

Post Postao/la Beduin » 12 okt 2025, 23:29

bhfanatic14 je napisao/la:
12 okt 2025, 23:15
Nejavljaj se konju kad nisi mozak za ovo sto pisem. Nemoj konju gledaj svoja posla meni se ne obracaj konjino. Dosta puta si posprican ti si Kita obican niko i nista. Pravi se kao da me nema isto ko sto ja mislim da si ti mrtav.
Kako se praviti da te nema kad si najveci retard na temi reprezentacije. Kako, covjece smeteni?

De ti opet nama ispricaj kako je Haris bitan da se zagradi 30m od gola i spusti loptu saigracima i to je vrijedno, a doktorska asistencija Bazdara je nabitna. 🤣
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 13 okt 2025, 01:30

bhfanatic14 je napisao/la:
12 okt 2025, 23:01
Godinu dana momka ne zove, ponizava ga, onda ga vrati i daje mu kapitensku traku. To samo mogu ljudi kockari bez obraza bez trunke srama. Cuvaj se Hadzo ovih hijena :salut: opet si tu gdje pripadas, Radeljic je i vise nego nepotreban sad kad je Hadzija tu. Danas pokazo da je bolji stoper i od Barisica. :bih:
Cinjenica da momka Nije Bilo godinu Dana dok nije promjenio menadzersku agenciju dovoljno govori na sta je kockar fokusiran I sta SU mu prioriteti. Repka Nije sigurno, jer da jeste ne bi kitu ostrio na igracima Kojima repka ne treba nizasto da bi otvorio mjesta za ojebine ivice dzidica da se prodaju preko repke. Za lijeka Im trebalo.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 okt 2025, 05:03

NoDi80 je napisao/la:
12 okt 2025, 23:21
Odlican danas s obzirom da nije igrao dugo, danas je bio najstabilniji faktor u odbrani
Slazem se. Meni danas sasvim solidan. Sta je trebao to je i uradio.
Posle onog udarca ja sam mislio da nece moci nastaviti, al Bogami nastavio i odradio tekmu da valja
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.