SP - Grupa D
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa D
Jbt u ovoj grupi puno bolji biti drugi nego prvi,hajd sto ides na lakseg u osmini finala nego sto ides i na laksi par u cetvrtfinalu tj na pobjednika utakmice Urugvaj-Koreja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šta se mora desiti da recimo Nijemci završe drugi. Je li x u ovoj utakmici sa Ganom, te da Srbija dobije Australiju. 
Jbg svi smo cekali da vidimo kakve ce protivnike dobiti "nase" reprezentacijeBečki Kongres je napisao/la:Šta je ovo? Tačno 60 minuta niko nije napisao post na ovoj temi. Helem, još nešto više od 2 sata do raspleta u ovoj grupi i do još 2 para osmine finala. Kako stvari stoje, mogli bismo gledati duel Njemačka - Engleska, a ovamo Srbija/Australija - USA.
Nemci ako odigraju nereseno a Srbija pobedi onda ce Srbija biti prva a Gana druga...Nemci samo mogu da budu ili treci ili prvi, drugi ne mogu nikakoNeutral je napisao/la:Šta se mora desiti da recimo Nijemci završe drugi. Je li x u ovoj utakmici sa Ganom, te da Srbija dobije Australiju.
NukeR je napisao/la:Nemci ako odigraju nereseno a Srbija pobedi onda ce Srbija biti prva a Gana druga...Nemci samo mogu da budu ili treci ili prvi, drugi ne mogu nikakoNeutral je napisao/la:Šta se mora desiti da recimo Nijemci završe drugi. Je li x u ovoj utakmici sa Ganom, te da Srbija dobije Australiju.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 jun 2010, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mogu biti drugi. Ako nerijese, a Australija dobije. Bila bi Gana prva, Njemacka drugaNukeR je napisao/la:Nemci ako odigraju nereseno a Srbija pobedi onda ce Srbija biti prva a Gana druga...Nemci samo mogu da budu ili treci ili prvi, drugi ne mogu nikakoNeutral je napisao/la:Šta se mora desiti da recimo Nijemci završe drugi. Je li x u ovoj utakmici sa Ganom, te da Srbija dobije Australiju.
moze njemacka biti druga a to jedino ako njemacka ne pobjedi vise sa jednim golom razlike a srbija dobije sa minimum 4 razlike australiju, onda je srbija prva a njemacka druga
uh jedva cekam engleze u osminifinalu
bice im kao 1990. ili 1996. ili 1970. 
uh jedva cekam engleze u osminifinalu
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Uh, matematike.Neutral je napisao/la:Šta se mora desiti da recimo Nijemci završe drugi. Je li x u ovoj utakmici sa Ganom, te da Srbija dobije Australiju.
Srbija ako pobijedi ima 6 bodova, a Njemačka bi sa neriješenim imala 4, a Gana 5. Dakle, Njemačka ukoliko odigra neriješeno, mora moliti Boga da se i utakmica između Australije i Srbije završi neriješenim ishodom, ili da dobije Australija sa manje od 4 gola razlike.
Njemačka će biti druga samo u slučaju da odigraju neriješeno, a da taj isti ishod bude i na onoj drugoj utakmici. No, tako taktiziranje bi im se obilo o glavu, jer ko će čekati rezultat sa druge utakmice ako im se može desiti ovo kao i Slovencima?
@Miki Hz
Gana ima 4 boda, pobogu. To postoji neko pravilo da samo Njemačka dobije bod u slučaju neriješenog ishoda utakmice, ili? Mora da sam prespav'o tu odluku FIFA-e.
Jao mene hahaha, zaboravih da Gana ima već 4 boda i sa neriješenim 5. Umor učinio svoje. U pravu si 
Joj, jedva dočekali neki
Joj, jedva dočekali neki
Dakle ako odigramo nerijeseno treba nam pobjeda Australije ili remi
a kakvi su nijemci peh bit ce na kraju drugi i igrati protiv amerike umjesto engleza... 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Jezik pregrizao,aBd bice Nemci prvi,drugo mesto je rezervisano za nas.Jer kakvi god englezi bil iradije bih ja da ako prodjemo da idemo na Amere.tm84 je napisao/la:a kakvi su nijemci peh bit ce na kraju drugi i igrati protiv amerike umjesto engleza...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Mirise mi nesto da ce Njemacka kuci poslije vecerasnje tekme zato sto Gana moze odigrati
nerijeseno bez problema a Srbija dobija sa 2:0.Sto se mene tice volio bi da Njemacka ispadne
jer su se digli poslije Australije ko da su Argentini strpali cetri komada.
nerijeseno bez problema a Srbija dobija sa 2:0.Sto se mene tice volio bi da Njemacka ispadne
jer su se digli poslije Australije ko da su Argentini strpali cetri komada.
ma vidi, englezi nisu bauk sad ni za koga, pogotovo ne za njemce ili srbe... ko god igrao protiv njih pobjedice ih...Devil je napisao/la:Jezik pregrizao,aBd bice Nemci prvi,drugo mesto je rezervisano za nas.Jer kakvi god englezi bil iradije bih ja da ako prodjemo da idemo na Amere.tm84 je napisao/la:a kakvi su nijemci peh bit ce na kraju drugi i igrati protiv amerike umjesto engleza...
amerikanci su, po meni, dosta bolji i nece nikome biti lako igrati protiv njih... a ne zaboravi da ameri imaju se za sta osvetiti njemcima (cetvrtfinale 2002.)
[youtube][/youtube]
" ', поносна $!!!
danas sretno njemcima i neka pobjedom ovjere prvo mjesto!!!
auf gehts deutschland!!!
[youtube][/youtube]
auf gehts deutschland!!!
[youtube][/youtube]
DOJĐLANDDDDDDDD
Rekao sam nekoliko puta, oni ovo ako Bog da lahko dobijaju, no mene zanima kako će Kenguri da odigraju
Rekao sam nekoliko puta, oni ovo ako Bog da lahko dobijaju, no mene zanima kako će Kenguri da odigraju
Ne može nam niko ništa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo mi je prvi put da cu navijati za Svabe
Naime, stavio sam 20 km na Svabe i Srbiju, sjebul me bit ce mrtvih
Naime, stavio sam 20 km na Svabe i Srbiju, sjebul me bit ce mrtvih
Rey de la furia española...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.