FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

soba 39
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la soba 39 » 26 nov 2011, 22:55

Komšije,sve čestitke na pobjedi i tituli.
"Indija,Pakistan..."

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 nov 2011, 23:41

pobjedi se u zube ne gleda.... ja vjerujem u stanoja...imam zamjerke prije svega zbog bekova i zato što guši tomićevu lucidnost, ali ovakvi treneri prolaze i evropi....mene je stanoje kupio time što je, znam da zvuči ludo, nadigrao genk u kvalifikacijama, jbg nije on kriv što mu uprava rasturi odbranu 3 dana pred start kvalifikacija... :oops: :oops: :oops:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 27 nov 2011, 11:49

Čestitke Partizanu na zasluženoj pobjedi. Traba biti pošten pa priznati da se iz aviona vidi da ste mnogo zrelija ekipa.
YNWA!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 27 nov 2011, 13:39

Rutinski da se zna ko je gazda u BG-u i u Srbiji.
Cestitke momcima na pokazanim mudima i na inatu posle svega sto su doziveli sinoc u najdubljem stadionu.
Evo i snimka "penala" " onclick="window.open(this.href);return false;
Neka i dalje kukaju o sudijama,mi cemo raditi sto najbolje znamo-igrati i pobedjivati na svim frontovima

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 27 nov 2011, 14:39

sasagmp je napisao/la:Rutinski da se zna ko je gazda u BG-u i u Srbiji.
Cestitke momcima na pokazanim mudima i na inatu posle svega sto su doziveli sinoc u najdubljem stadionu.
Evo i snimka "penala" " onclick="window.open(this.href);return false;
Neka i dalje kukaju o sudijama,mi cemo raditi sto najbolje znamo-igrati i pobedjivati na svim frontovima
koliko sam se obradovao ovo, penalu to je nevjerovatno, nek se vidi ko stvarno ima pomoć sudija.........nama penali ne trebaju..... :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 nov 2011, 14:57

Ma sudjenje je juce u globalu lose bilo,pa kod penala je samo vezao tri greske.
1.)penal nije bio to se videlo iz aviona,protivi se zakonima fizike da lopta ode onako nakon sto ga pogodi u ruku.
2.) Ono opkoljivanje sudija je proslo nekaznjeno,samo Rnic je dobio zuti.Sa sudijama nema price,u Evropi bi razmisljali i o crvenim da onako zaganjuju sudiju.
3.)penal se trebao ponoviti,Scepovic je cini mi se uleteo ihaha,ali valjda svestan kasnije da je pogresio sto ga je svirao,pustio je nakon tog prvog udarca igru dalje.

Konstantna prica sa sudijom,ako se ne varam samo su Ady i Medo zbog prigovora dobili zuti,Scepovic,Kadu,Petkovic,dobro Mikic je kapiten ima pravo,svi su oni prolazili nekaznjeno. :roll:
O seckanju igre da ne pricam,svaki iole kontakt je sviran na obe strane,jedno od najlosih sudjenja u derbiju u poslednje vreme,ali jbg kakva utakmica takvo i sudjenje. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 nov 2011, 16:47

Osniva se omladinska liga šampiona pod okriljem UEFA28. 11. 2011. - 14:35

Portparol Partizana Marko Vjetrović odmah posle 141. derbija otputovao je u sedište UEFA na sastanak, gde je pokrenuta inicijativa za osnivanje Omladinske lige evropskih klubova, koja će se odvijati pod patronatom UEFA i ECA – udruženja evropskih klubova.
Na ovaj pripremni sastanak pozvano je samo pet klubova: Barcelona, Ajaks, Totenhem, Inter i Partizan. Ispred UEFA predsedavajući je bio Georgio Marchetti, generalni sekretar italijanske lige (Lega Calco) i direktor UEFA za takmičenja.

Ovo je posebna čast za Partizan, ali ako se zna da su crno-beli odigrali i prvi meč na osnivanju Kupa evropskih šampiona, davnog 4. septembra 1955. protiv Sportinga u Lisabonu, to priznanje i ne čudi. Pored navedenog, Omladinska škola crno-belih uživa visoku reputaciju u evropskoj kući fudbala, pa je poziv crno-belima da budu među osnivačima Omladinske lige i logičan sled poteza.
Sastanku prisustvuju, takođe, i predstavnici engleske i italijanske lige, UEFA direktor marketinga i medija, kao i Michael van Praag, član izvršnog odbora UEFA i predsednik komisije za takmičenje.
Marko Vjetrović:

- Dobijanjem poziva za učestvovanje u pripremi jednog ovako ambicioznog i važnog projekta za evropski fudbal, potvrdjeno je još jednom liderstvo Partizana u regionu i šire. Ovaj poziv predstvlja veliko priznanje za naš klub, kao i potvrdu odličnog rada sa mlađim kategorijama,a taj stil rada je postao prepoznatljiv širom planete. Ne treba smetnuti sa uma da igrači iz naše škole igraju u renomiranim klubovima u vodećim ligama širom Evrope.
Takođe, ovaj poziv predstavlja i potvrdu obostrane dobre saradnje Partizana sa organima UEFA, ECA i FIFA, kao i priliku za dalje produbljivanje te saradnje. Ovaj ambiciozni projekat tek treba da zaživi, a iskreno se nadamo da će naši omladinci biti na terenu rame uz rame sa svojim vršnjacimima u jednom renomiranom takmičenju kao što je ovo, koje će se odvijati pod okriljem UEFA.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 nov 2011, 17:27

kakva prilika ološu iz uprave da prodaje dječake prije prvog tima već sa 15-16 godina.....sad mogu ladno da **** prvi tim, jer može se odlično zaraditi i na ovaj način........
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 nov 2011, 20:08

Ima li vise informacija o ovom projektu ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 nov 2011, 00:13

Sarajlijc@ je napisao/la:Ima li vise informacija o ovom projektu ?
još je u povoju...i mene je strah toga........
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 01 dec 2011, 00:05

Partizan lako sa Zvezdom, teško sa Javorom

U poslednjih osam mečeva odnos među večitima je 7:0 uz jedan remi, što je 92 odsto uspešnosti u korist crno belih

PARTIZANOVA dominacija u srpskom fudbalu odrazila se novom pobedom nad Crvenom zvezdom na „Marakani“ (2:0), otkrivajući podatak da su crno-beli daleko lakše izlazili na kraj sa crveno-belima nego recimo sa Jagodinom i Javorom! U poslednjih osam mečeva odnos među večitima je 7:0 uz jedan remi, što je 92 odsto uspešnosti u korist Partizana!

Ovaj podatak naveo nas je da istražimo skor aktuelnog šampiona sa svim ekipama Superlige u poslednje tri i po godine, a on kazuje da sa polovinom lige imaju lošiji skor nego sa Crvenom zvezdom. Crno-bele najviše muče Javor, Vojvodina i Sloboda, tu su odmah i Spartak ZV, Jagodina, dok najlakše i uvek pobednički izlaze na kraj sa OFK Beogradom, BSK Borčom, Smederevom i Novim Pazarom. Ivanjičani nikad nisu pobedili Partizan, ali su čak četiri puta remizirali, dok im je od ukupno šest poraza u ovom periodu Vojvodina u prvenstvu nanela dva.

Na proleće nas u Humskoj očekuje nastavak serije ili prekid crne serije Crvene zvezde.

SUPERLIGAŠI
OFK BEOGRAD 8-0-0 100%
BSK 5-0-0 100%
SMEDEREVO 5-0-0 100%
NOVI PAZAR 1-0-0 100%
HAJDUK K. 7-1-0 92%
C. ZVEZDA 7-1-0 92%
BORAC 7-0-1 88%
METALAC 3-1-0 83%
RAD 6-2-0 83%
JAGODINA 6-1-1 79%
SPARTAK 3-2-0 73%
SLOBODA 2-0-1 67%
JAVOR 4-4-0 67%
VOJVODINA 5-1-2 67%
NAPOMENA: klub, skor i indeks uspešnosti

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 02 dec 2011, 16:25

Sutra u 15h derbi kola protiv dosada neporazenog Radnickog iz Kragujevca.

Ocekujem maximalnu ozbiljnost igraca od prvog minuta i pored ovih 7 bodova prednosti ne sme se doci do opustanja,pored toga ocekujem naravno i pobedu-da se prekine serija Radnickog.

Svi igraci sem Rnica(koji ima kartone) su zdravi/spremni i stoje na raspolaganju Stanojevicu.

Svi u Humsku-Jug je tamo gde su Grobari!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 dec 2011, 16:30

sasagmp je napisao/la:Partizan lako sa Zvezdom, teško sa Javorom

U poslednjih osam mečeva odnos među večitima je 7:0 uz jedan remi, što je 92 odsto uspešnosti u korist crno belih

PARTIZANOVA dominacija u srpskom fudbalu odrazila se novom pobedom nad Crvenom zvezdom na „Marakani“ (2:0), otkrivajući podatak da su crno-beli daleko lakše izlazili na kraj sa crveno-belima nego recimo sa Jagodinom i Javorom! U poslednjih osam mečeva odnos među večitima je 7:0 uz jedan remi, što je 92 odsto uspešnosti u korist Partizana!

Ovaj podatak naveo nas je da istražimo skor aktuelnog šampiona sa svim ekipama Superlige u poslednje tri i po godine, a on kazuje da sa polovinom lige imaju lošiji skor nego sa Crvenom zvezdom. Crno-bele najviše muče Javor, Vojvodina i Sloboda, tu su odmah i Spartak ZV, Jagodina, dok najlakše i uvek pobednički izlaze na kraj sa OFK Beogradom, BSK Borčom, Smederevom i Novim Pazarom. Ivanjičani nikad nisu pobedili Partizan, ali su čak četiri puta remizirali, dok im je od ukupno šest poraza u ovom periodu Vojvodina u prvenstvu nanela dva.

Na proleće nas u Humskoj očekuje nastavak serije ili prekid crne serije Crvene zvezde.

SUPERLIGAŠI
OFK BEOGRAD 8-0-0 100%
BSK 5-0-0 100%
SMEDEREVO 5-0-0 100%
NOVI PAZAR 1-0-0 100%
HAJDUK K. 7-1-0 92%
C. ZVEZDA 7-1-0 92%
BORAC 7-0-1 88%
METALAC 3-1-0 83%
RAD 6-2-0 83%
JAGODINA 6-1-1 79%
SPARTAK 3-2-0 73%
SLOBODA 2-0-1 67%
JAVOR 4-4-0 67%
VOJVODINA 5-1-2 67%
NAPOMENA: klub, skor i indeks uspešnosti
ovo je brutalno....šta bi adzić rekao na ovo...siroče moje...nedostajaće mi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 dec 2011, 19:26

Odavno nisam gledao sporiju utakmicu jbt. :roll:
Jbt kad Miljkovic primi loptu,'ladno oni koji gledaju kraj Tv-a mogu otici da se napiju vode i da se vrate a on je jos nece prevesti na protivnicku polovinu. :roll:
Al' bilo je prilika.

Partizan dosta bolji,Radnicki presmesan,jbt pa oni igraju ofanzivnu taktiku sa konstantno 5-6 igraca u napadu a ne mogu ozbiljnije akcije stvoriti protiv nikada losije odbrane Partizana.Videlo se koliko je odbrana losa u tri navrata,dva puta sviran ofsajd jednom je sreca spasla Partizan.

Prvi gol remek delo,ono je bilo gre'ota da se ponisti zbog kontra faula,prelepo Zvone iz kolena,Cancarevic nista ne moze.
No nakon toga vrlo verovatno kompenzacija,Scepovic je uradio potez koji realno nije imao veze sa zdravim razumom,i petom probacio loptu u bunar i kao pokusao je stici ali se isprecile one dve grdosije iz Radnickog i ovaj se zakucao u njih,cini mi se da je Tintor kasnio sa postavljanjem i da je ono cist penal bio,ali kazem vrlo verovatno kompenzacija za situaciju god postignutog gola.
Drugi gol takodje dosta lep,sjajan centarust nakon kornera Anderson sjajno skace i lopta odseda u suprotni ugao,prva utakmica u ligi za stopera Partizana i odma' gol.
Treci gol opet nakon prekida delo Ivanova.

Partizan imao jos koliko 2-3 ciste prilike od toga poluraspali Scepovic dva zicera opet masio,pa jbt koliki moron moras biti da iz onakve situacije pogodis precku. :oops: :lol:
Stvarno covek sa manje mozga od njega retko da je vidjen na nasim terenima. :roll:

Radnicki nista,ocekivao sam mnogo mnogo vise od njega,cak ni samo postavljanje formacije mi nije delovalo kao ranije.Promasili jedan zicer kod 0:0 kada je Miloskovic sam kao duh ostao na nekih 5 metara od gola,ali sutirao nikako.Imao je i kasnije jos jednu priliku ali slabo.Spalevic lopte nije dobio,Kostic ocajan,opet najbolji im kao i obicno bio stoperski dvojac.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 03 dec 2011, 20:08

Visnja na slag od torte nakon derbija.Rutinski,dominantno,SAMPIONSKI!!!
Cestitke igracima i strucnom stabu na jesenjoj titulu,uz zelje da isto ovako nastave i na prolece.
Srecna penzija i lampasu hvala mu za svaki rezultat koji je ispisao u svom visedecenijskom radu.slika

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 09 dec 2011, 16:18

Ovaj vikend idemo u Lucane.Sve osim pobede bi bilo veliko iznenadjenje...Voleo bi da mali Babic dobije 90 minuta i da pokaze da imamo i boljih resenja od tatinog sina.
Ko ne ide u Lucane,ima prenos na Areni 1 u 13h (Subota)

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 09 dec 2011, 17:37

Vidimo se u Lucanima :twisted:

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 09 dec 2011, 23:44

Odgledah Djurica jutros na B92 i sto bi rekli 'laki je malo nervozan',najjace kad pri kraju rece'..razgovarao bih i sa crnim Ciganinom..' :lol:

evo ga snimak

http://www.b92.net/video/videos.php?nav ... _id=564351" onclick="window.open(this.href);return false;

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 dec 2011, 12:50

Kog tatinog sina Babovica ili Scepe
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 dec 2011, 15:14

Mislio sam na Babovica.
Rutinska i ocekivana pobeda u Lucanima.Strelci Eduardo,Babovic i Vukic(ne zna da stane).
Na zimsku pauzu idemo sa 10 bodova prednosti,sto bi trebalo da donese mirnije prolece gde cemo uz adekvatna pojacanja nadam se poceti praviti tim za sledece kvalifikacije za LS.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.