ma buraz shvatim da nekad nije vrijedno da odgovorim pa obrisem heba gageronimo je napisao/la:Nije mi jasno zašto @juznjak konstantno briše svoje postove.U toku dana imaš više obrisanih postova nego ja i @bistrik zajedno.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
ma buraz shvatim da nekad nije vrijedno da odgovorim pa obrisem heba gageronimo je napisao/la:Nije mi jasno zašto @juznjak konstantno briše svoje postove.U toku dana imaš više obrisanih postova nego ja i @bistrik zajedno.
juznjak> je napisao/la:Naravno da je vama prijateljski kada je to ustvari samo Real B a ne Getafe a Presjednik Getafea clan Reala ako se ne varam ili![]()
![]()
tako da tu imate odma 3 boda ako zatreba
![]()
a Sevilla ce igrati protiv Brage u LP
puste zeljeBrnjoo je napisao/la:juznjak> je napisao/la:Naravno da je vama prijateljski kada je to ustvari samo Real B a ne Getafe a Presjednik Getafea clan Reala ako se ne varam ili![]()
![]()
tako da tu imate odma 3 boda ako zatreba
![]()
a Sevilla ce igrati protiv Brage u LPznaci nemas mi nista odgovoriti na ono sto su vas isprasili pa sad zelis da ispadnu iz lige
kao sto rekoh, puste zelje. Ko si ti da odredjujes ko je dobar za Spaniju, a ko ne? Getafe je odlican tim koji svakog stavi na muke. Zivis u proslosti.juznjak> je napisao/la:isprasio je Atletico Bnjima je trebalo za Ligu Evrope a nama nista
eh moje djete zelim im da ispadnu prvo radi glupog imena ,drugo imaju ruzan stadion najmanji u primeri i jedva je pun kada odje Barca a ne Valladolid i kvari prosjek gledalaca u primeri, vec sam ti rekao to je Real B, eto sto zelim da ispadnu a da se vrate Oviedo ,Alaves,Betis,Celta Granada , a Getafe i Levante ne da ispadnu nego se ugase.
ko je tebe sta pitao ? covjeku sam odgovorio sto bi volio da ispadne a ne odjerujem nego kazem sta je za ligu boljeNail for Real je napisao/la:kao sto rekoh, puste zelje. Ko si ti da odredjujes ko je dobar za Spaniju, a ko ne? Getafe je odlican tim koji svakog stavi na muke. Zivis u proslosti.juznjak> je napisao/la:isprasio je Atletico Bnjima je trebalo za Ligu Evrope a nama nista
eh moje djete zelim im da ispadnu prvo radi glupog imena ,drugo imaju ruzan stadion najmanji u primeri i jedva je pun kada odje Barca a ne Valladolid i kvari prosjek gledalaca u primeri, vec sam ti rekao to je Real B, eto sto zelim da ispadnu a da se vrate Oviedo ,Alaves,Betis,Celta Granada , a Getafe i Levante ne da ispadnu nego se ugase.
juznjak> je napisao/la:ko je tebe sta pitao ? covjeku sam odgovorio sto bi volio da ispadne a ne odjerujem nego kazem sta je za ligu bolje hebo te getafe i ti njegaNail for Real je napisao/la:kao sto rekoh, puste zelje. Ko si ti da odredjujes ko je dobar za Spaniju, a ko ne? Getafe je odlican tim koji svakog stavi na muke. Zivis u proslosti.juznjak> je napisao/la:isprasio je Atletico Bnjima je trebalo za Ligu Evrope a nama nista
znaci ipak je do toga sto su vas isprasilijuznjak> je napisao/la:isprasio je Atletico Bnjima je trebalo za Ligu Evrope a nama nista
Portillo je napisao/la:Primera mi se ove godine cini mnogo jacom nego prosle godine.
Normalno favoriti su mi Real i Barca, mada vjerujem da bi iznenadjenje sezone mogao biti Atletico koji inace ima solidan tim, kao i svih ovih predhodnih godina, ali nedostaje im ozbiljnosti. Sevilla je takodjer tu, a na Valenciu ove sezone ne racunam ozbiljno.
Uglavnom: HALA MADRID!
Kad se sjetim te generacije: Canizares - Angloma - Đukić - Pellegrino - Carboni - Mendieta - Killy - Farinos - Gerard - Claudio Lopez - Angulo.juznjak> je napisao/la:hehe pa Valencia je dovela 6-7 sasvim dobrih igraca a prodala Silvu i Villu tako oni rade godinama prodali su Mendijetu pa osvojili primeru i kup uefa kasnije oni su uvijek tu u vrhu
popusili dobro u finalu LP 2000, generacija Casillas, Salgado, Hiero, Karanka, R.Carlos,Helguera, Redondo, Mcmaneman, Morientes, Raul,AnelkaMonolog je napisao/la:Kad se sjetim te generacije: Canizares - Angloma - Đukić - Pellegrino - Carboni - Mendieta - Killy - Farinos - Gerard - Claudio Lopez - Angulo.juznjak> je napisao/la:hehe pa Valencia je dovela 6-7 sasvim dobrih igraca a prodala Silvu i Villu tako oni rade godinama prodali su Mendijetu pa osvojili primeru i kup uefa kasnije oni su uvijek tu u vrhu
5 obrambenih 2 veznjaka i 3 napadaca xDLos*Blancos je napisao/la:popusili dobro u finalu LP 2000, generacija Casillas, Salgado, Hiero, Karanka, R.Carlos,Helguera, Redondo, Mcmaneman, Morientes, Raul,AnelkaMonolog je napisao/la:Kad se sjetim te generacije: Canizares - Angloma - Đukić - Pellegrino - Carboni - Mendieta - Killy - Farinos - Gerard - Claudio Lopez - Angulo.juznjak> je napisao/la:hehe pa Valencia je dovela 6-7 sasvim dobrih igraca a prodala Silvu i Villu tako oni rade godinama prodali su Mendijetu pa osvojili primeru i kup uefa kasnije oni su uvijek tu u vrhu
3:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.