Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la zizu1991 » 20 okt 2012, 22:50

Njegova igra u reprezentaciji ne doprinosi istoj, to je moj zaključak, a šta će Sušić s njim da radi, odnosno ne radi, to je njegova stvar.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 okt 2012, 22:59

Iskreno ni ja nisam zadovoljan njegovim posljednjim partijama u reprezentaciji, iskreno ocekivao sam mnogo vise! Bez golova jos uvijek a u tekućim kvalifikacijama poprilično anoniman bez značajnog učinka! Pape je to primijetio pa ga je vadio u posljednje vrijeme, a i gospodin Osim je bacio kritiku na učinak krila!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 20 okt 2012, 23:02

Možda bi više pružio kao bek od kojeg se očekuje da tu i tamo probije po strani,nego u ulozi u reprezentaciji koju trenutno ima,tj.krilo koje bi trebalo da probija po strani ali i da pomaže odbrani.
Ja mu svakako nisam oprostio za Lisabon,ali ipak prva postava Lazia,eh,ne može to svako,ali s druge strane i očekivanja su porasla zbog toga,a on je zapravo bolji utisak u reprezentaciji ostavio dok je igrao u Švicarskoj ligi.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 okt 2012, 23:04

Ok igrac,ne znam sto ste toliko razocarani jer nije medju najboljim u reprezentaciji.Fin posao radi,standardan u Laziu,nije sad da je medju najboljim igracima na lijevom krilu/beku u Europi ali ima prostora za napredak.Nije jos uvijek tacno definisan jel' na beku ili krilu,a tesko je tako mladom igracu vrhunski obje pozicije odigrat.Trci,trudi se,eno kad je imao sut u Grckoj,ispala je malo lopta golmanu i on odma uhvatio trk ne bil je stigo a izvjesno je bilo da nece.Dok bi Dzeko ili neko drugi samo ocima popratio golmana kako uzima loptu.Tim je meni dosta pokazao.
Nad tobom sunce najljepše sja

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 okt 2012, 23:04

Evo vidis Dylane, narod se slaze sa mnom, narod zna. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 20 okt 2012, 23:06

Cartman je napisao/la:Evo vidis Dylane, narod se slaze sa mnom, narod zna. :mrgreen:
Pa slažem se i ja ako je poenta da se radi o kvalitetnome igraču koji ne pruža očekivane partije u reprezentaciji,no sve mi se čini da ga ti uopće i ne smatraš nekim igračom :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 okt 2012, 23:10

Lulic odlican protiv Milana! prvo poluvrijeme je igrao lijevog beka,u drugom malo je vise bio u napadu,sve u svemu odlican,nije ni cudo sto ga trazi Bayern!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 okt 2012, 23:10

Nemojte misliti da mu je zagarantovana pozicija u prvih 11, Zuka će dobiti priliku na beku, ako je dobro iskoristi, može Pape staviti Salihovica lijevo, dok jedan Stevanovic vrlo ozbiljno kuca na vrata prvih 11.
Lulic će definitivno morati podići svoj nivo, a Pape mu je ranim izmjenama u prošla dva meča dao do znanja da je vrijeme da zaigra bolje!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 okt 2012, 23:11

Dylan Dog je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Evo vidis Dylane, narod se slaze sa mnom, narod zna. :mrgreen:
Pa slažem se i ja ako je poenta da se radi o kvalitetnome igraču koji ne pruža očekivane partije u reprezentaciji,no sve mi se čini da ga ti uopće i ne smatraš nekim igračom :mrgreen:
Rekao bi solidan igrac Serie A koji igra prosjecno za repku. Ne bi nikako rekao da je ekstra kvalitet. Ali sigurno da je dovoljno dobar za prvih 11 u nasoj reprezentaciji.¨

Dobro neko gore rece, za nas je bolje partije pruzao dok je bio u Svicarskoj. Sad je li to radi toga sto je imao vecu motivaciju, sto je bio manje poznat protivnicima ili nesto trece, ne znam. A slazem se naravno da se Lisabon tesko oprasta, i mozda radi toga malo negativnije gledam na njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 20 okt 2012, 23:16

na sta je Osim mislio kada je pominjao vanjske pozicije?.Ja se sjecam Rumunije i njegove utakmice kada je ubio naciju..poslije solidna izdanja

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 okt 2012, 23:23

Nema ubačaja od lulića sa strane koje on treba da radi o utakmici,poprilično je brz ali ne vidjesmo ni nekih protrčavanja po krilu u ove dvije utakmice protiv Litvanije i Grčke,definitivno igra umjerenije hoću reći ne igra sa 100% mogucnosti jer nema smisla da neko ko je standardan u Laziu,seria A ne moze da bljesne protiv Litvanije...Dalo bi se pričati i o desnom beku Mujdži koji je takođe zakazao,a standardan u freiburgu..

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 okt 2012, 23:45

Lulic je maestralno odigrao protiv Rumunije na Bilinom Polju prosle kvalifikacije, i tada su svima porasli apetiti. Pokazao je da moze. Isto tako je i u Laciju igrao, malo odlicno, malo dobro, malo lose. Od novijih utakmica meni se svidio njegov ucinak protiv Grcke (na stranu sut). Zna igrati, brz je, ali kao da nije u formi. Ovdje je neko napisao da je prosjecan igrac Serie A, sto kao ovakav trenutno i jeste, ali to je njegovih 60% mogucnosti. Mislim ipak da je iznad prosjeka Serie A. Samo da udje u formu. Lisabon? Jeste glupost napravio, ali nije nas on kostao te utakmice. Ljudi su bolji billi i pokazali su to. Vece je gluposti pravio Spahic, ali i ima vise kredita kod svih. Idemo dalje. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 21 okt 2012, 00:02

slazem se za Spahu...Al ajd sta je tu je..

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 31 okt 2012, 22:17

kakav je lula danas?

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 31 okt 2012, 22:23

ne vidim nista impresivno al sigurni da radi dobar poso iako mi ne vidimo..cini mi se da ga Petkovic rotira plaho..

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 nov 2012, 15:26

igra na lijevom krilu gube vec 2:0

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 nov 2012, 00:22

Evo gledam nešto ovu katastrofu protiv Catanie i gledam postave,kad ono piše da Lula igra centralnog veznog. Zar može i to igrat,pošto mislim da može igrati samo lijevog beka i krilo?

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 09 nov 2012, 00:26

Može očigledno, a meni se čini da je jednu ili dvije tekme i igrao centralnog veznog, ali ipak je bježao malo ljevlje. :D
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 nov 2012, 13:36

trener LAzija PEtkovic o Lulicu : ovakav Lulić ne koristi ni Laciju ni našoj reprezentaciji. Sjetite se da je na posljednja dva okupljanja dolazio povrijeđen ili nedovoljno spreman, tako da ovdje nio bio u normalnom, odnosno punom trenažnom procesu. Ne, ne bih volio da me neko pogrešno shvati, te pomisli da ja sputavam Senada da igra za reprezentaciju... Možda bi bilo najbolje da prije odlaska u Alžir Pape obavi razgovor sa njim.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 nov 2012, 13:40

Kada će naš reprezentativa Senad Lulić konačno dostići top formu?

- Polako se vraća, ali to još nije to. Njemu bi sada najbolje bilo da ne ide u Alžir, gdje naša reprezentacija igra kontrolni meč.

Zašto?

- Zbog toga što mu treba malo da trenira, odnosno da se oporavi sto posto.

Jeste li o tome razgovarali sa selektorom Safetom Sušićem?

- Nisam, ali imam u planu, jer ovakav Lulić ne koristi ni Laciju ni našoj reprezentaciji. Sjetite se da je na posljednja dva okupljanja dolazio povrijeđen ili nedovoljno spreman, tako da ovdje nio bio u normalnom, odnosno punom trenažnom procesu. Ne, ne bih volio da me neko pogrešno shvati, te pomisli da ja sputavam Senada da igra za reprezentaciju... Možda bi bilo najbolje da prije odlaska u Alžir Pape obavi razgovor sa njim.
Pa nema veze, odigrat ce nam Stevanovic lijevo krilo ponovo, kao i u Grckoj. To on stalno igra. Ibisevic na desno krilo, jer je upravo ionako veoma ne ucinkovit kao spic i perfekt.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.