FK Radnički Lukavac

sodagrad
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodagrad » 12 feb 2013, 14:19

studeni je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Marcel Mace, napadač FK Velež Mostar biće još jedno pojačanje Radničkog. Mace bi trebao sutra doći na Jošik ;)

Inače, ugovorena je i kontrolna utakmica upravo s Veležom koja će se odigrati u Ulcinju (ili Baru) u ponedjeljak.
Lijepo,lijepo. Svakako napredujemo, samo da Džanića negurnemo u drugi plan.
Moglo bi biti lijepo proljeće na Jošiku, opstanak osigurati u prvim kolima pa momci mogu opušteno odigrati do kraja. A kad se vidi gdje smo i šta smo,ako se nađu pare moglo bi dogodine da bude napada na PL.
Svaka čast upravi
Ma napadamo sad Premier ligu ako se ukaže prilika zašto da je propustimo, 9 bodova manje je ništa u odnosu na Vitez koji nam i dolazi u Lukavac u 8 kolu, 15 utakmica je pred nama pa borit ćemo se vidjeti na kraju gdje smo, a što se tiče opstanka u ovoj ligi pa relano nama treba 5-6 pobjeda kući i to je to opstanak siguran, ali hajmo napraviti nešto više bar pokušati.....:)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 12 feb 2013, 14:28

Sve je to OK, al nema smisla napadati nešto pa se dogodine provest kao Gradina. Zato treba korak po korak, stvoriti uslove,pripremiti teren i onda krenut u ostvarivanje plana. Ako me sjećanje nevara, prilikom ulaska u klub Lović je napravio višegodišnji plan sa ciljem ulaska u PL! Znam da nemože i on sve sam,nadam se da će uspjeti animirat i druge ljude od značaja da ovo poguraju!

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 12 feb 2013, 15:49

studeni je napisao/la:Sve je to OK, al nema smisla napadati nešto pa se dogodine provest kao Gradina. Zato treba korak po korak, stvoriti uslove,pripremiti teren i onda krenut u ostvarivanje plana. Ako me sjećanje nevara, prilikom ulaska u klub Lović je napravio višegodišnji plan sa ciljem ulaska u PL! Znam da nemože i on sve sam,nadam se da će uspjeti animirat i druge ljude od značaja da ovo poguraju!
Razumijem ja tebe, ali već dosta toga imamo, svlačionice u potpunosti renovirane sve po PS-u što se kaže, imamo na stadionu negdje oko 1500 sjedećih mjesta sa naslonjačima (dakle treba nam još toliko otprilike pošto je uslov 3000 hiljade sjedećih mjesta), golovi na stadionu su promjenjeni pred početak ove sezone takođe, parking pored Doma zdravlja imamo jer on pripada Radničkom (više od 200 auta može stati a toliko je uslov), odvojeni dio tribine na Sjeveru imamo za gostujuće navijače gdje može stati veliki broj i do 500 navijača, stadion ograđen cijeli..... eto to su ti neki od uslova saveza kojih mi većinu ispunjavamo, kažem ako se ukaže prilika zašto da ne, sami igrači su rekli to neki dan, pred nama je pa vidjećemo......:)

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 12 feb 2013, 19:08

studeni je napisao/la:Sve je to OK, al nema smisla napadati nešto pa se dogodine provest kao Gradina. Zato treba korak po korak, stvoriti uslove,pripremiti teren i onda krenut u ostvarivanje plana. Ako me sjećanje nevara, prilikom ulaska u klub Lović je napravio višegodišnji plan sa ciljem ulaska u PL! Znam da nemože i on sve sam,nadam se da će uspjeti animirat i druge ljude od značaja da ovo poguraju!
Gospodin Lovic je do sada jedan od boljih predsjednika i jedan od rijetkih koji je davao svoje licne pare u klub ali jedno trebate da imate na umu.Ovaj klub finansira Opcina Lukavac odnosno nacelnik je taj koji daje najvecu podrsku klubu a i ostali clanovi upravnog odbora su veoma aktivni kad je pomoc klubu u pitanju.Tako da ako Bog da mi ulazimo u PL jer imamo najbolje uslove i najbolju podrsku opcine u odnosu na sve ostale klubove.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 12 feb 2013, 19:28

sjena je napisao/la:
Gospodin Lovic je do sada jedan od boljih predsjednika i jedan od rijetkih koji je davao svoje licne pare u klub ali jedno trebate da imate na umu.Ovaj klub finansira Opcina Lukavac odnosno nacelnik je taj koji daje najvecu podrsku klubu a i ostali clanovi upravnog odbora su veoma aktivni kad je pomoc klubu u pitanju.Tako da ako Bog da mi ulazimo u PL jer imamo najbolje uslove i najbolju podrsku opcine u odnosu na sve ostale klubove.
Drug, ako nisi siguran nemoj pisati nešto što nije tačno.
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 12 feb 2013, 19:31

Maniaacs kume, de napiši neku prognozu od 16. do 25. kola da rahat gledam slijedećih 10 utakmica.

(Ko ne konta o čemu je riječ neka se vrati desetak stranica nazad.)

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 13 feb 2013, 07:48

VolimRadnicki je napisao/la:
sjena je napisao/la:
Drug, ako nisi siguran nemoj pisati nešto što nije tačno.

Samo da pojasnim siguran sam da nas klub u nasoj ligi ima najbolju podrsku od opcine sto se tice mjesecne transe.
Ako mislis na opcinu Gracanica njihov nacelnik vecinu para donese zahvaljujuci privatnicima koji ga prate dok je nama opcinsko vijece donijelo odluku o finansiranju direktno iz budzeta.Kad bi se to desilo i kod nas i kad bi se fabrike i rudnici ukljucili u pomaganje kluba mi bi bili jedni od jacih u BiH
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 13 feb 2013, 08:16

Bice prognoza, samo da prodju ove pripreme pa cu sve znat :lol:

Ja toliko ne znam oko ulaganja opštine u Radnicki, sumnjam da je to tako odlicno, ali sigurno ima, i uvijek je bilo.Mi ovako dobro radimo zahvaljujuci odlicnoj upravi i dobrim sponzorima !

aBd do godine, mislim sledece sezone Radnicki u PL + 7 Lukavac (ako sad ispadne) ..Duplo slavlje, trebalo bi i te momke malo bodrit na utakmicama kod kuce.Mogu mislit kako bi dvorana orila od Sioux-a :mrgreen:

Ajde javite dal se ovaj momak prikljucio treninzima.Treba nam jedan visok napadac, to je uvijek prednost.Samo da se zna postavit kako treba i to je dovoljno za go po utakmici..

Ovaj Borgi jel on ljevak il desnjak?

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 13 feb 2013, 10:14

Maniaacs je napisao/la:Bice prognoza, samo da prodju ove pripreme pa cu sve znat :lol:

Ja toliko ne znam oko ulaganja opštine u Radnicki, sumnjam da je to tako odlicno, ali sigurno ima, i uvijek je bilo.Mi ovako dobro radimo zahvaljujuci odlicnoj upravi i dobrim sponzorima !

aBd do godine, mislim sledece sezone Radnicki u PL + 7 Lukavac (ako sad ispadne) ..Duplo slavlje, trebalo bi i te momke malo bodrit na utakmicama kod kuce.Mogu mislit kako bi dvorana orila od Sioux-a :mrgreen:

Ajde javite dal se ovaj momak prikljucio treninzima.Treba nam jedan visok napadac, to je uvijek prednost.Samo da se zna postavit kako treba i to je dovoljno za go po utakmici..

Vidjećemo danas, sutra jel došao new player hehehehe, a Borgi je ljevak druže, ma kakav 7 Lukavac ekipa je preloša sve djeca igraju sad kad ispadnu neće se vratiti u Premier ligu za par godina........:)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 13 feb 2013, 11:02

Danas ce biti odigrana utakmica izmedju seniorskog i juniorskog sastava. Mislim da je u 14.30.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 13 feb 2013, 11:04

sodagrad je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:Bice prognoza, samo da prodju ove pripreme pa cu sve znat :lol:

Vidjećemo danas, sutra jel došao new player hehehehe, a Borgi je ljevak druže, ma kakav 7 Lukavac ekipa je preloša sve djeca igraju sad kad ispadnu neće se vratiti u Premier ligu za par godina........:)
Javit ce uglavnom :)

A koju je on poziciju igr'o kod nas? Na ovim pripremnim, vidio sam da je neko pisao napad? :? Ovaj momak ako dodje treba njega istaknut gore samog u vrhu, a iza tu da igra Dzanic.Ako me razumijete xd

A sto se tice 7 imaju oni para, a ne treba mozda 2-3 pojacanja dovest i mozemo opet bit u vrhu odbojkaske PL.Ako ispadnu ja sam siguran da se vracaju kroz 2 sezone 100%.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 13 feb 2013, 17:34

Muhamed Omić mozda u Lukavcu, odlicno pojacanje.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 13 feb 2013, 17:51

MakeTZ je napisao/la:Muhamed Omić mozda u Lukavcu, odlicno pojacanje.
Kume, zadnji vezni je on po vokaciji ako se ne varam?

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 13 feb 2013, 17:58

Casp3r je napisao/la:
Kume, zadnji vezni je on po vokaciji ako se ne varam?
Igra sve lijevi bek, stoper, zadnji vezni.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 13 feb 2013, 18:02

Drug, otkud to? Inače, kakav je igrač, gdje je do sada igrao? Pozz
1921
1989

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 13 feb 2013, 18:07

Cini mi se da je igrao Sloboda, Banovici, Inđija.
Uglavnom vrhunski igrac za ovu ligu, dobar i za PL, ako dodje uvjerit ce te se.
[youtube][/youtube]

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 13 feb 2013, 18:08

Hvala na informaciji, samo još da te pitam otkud tebi da će možda doć kod nas?
1921
1989

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 13 feb 2013, 18:12

VolimRadnicki je napisao/la:Hvala na informaciji, samo još da te pitam otkud tebi da će možda doć kod nas?
Pa načuo sam nesto danas, a juce je uzeo papire iz Slobode, ne mora znacit da je dobra informacija.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 13 feb 2013, 18:13

MakeTZ je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la:Hvala na informaciji, samo još da te pitam otkud tebi da će možda doć kod nas?
Pa načuo sam nesto danas, a juce je uzeo papire iz Slobode, ne mora znacit da je dobra informacija.
Aha, hvala u svakom slučaju.
1921
1989

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 13 feb 2013, 18:55

Netačno.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.