Jos 10 minuta do zakazanog roka
haxball
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: haxball
Reds, imal' te?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
nema njega, ali vidio sam maloprije da je bio tu, nema @ĆeMe...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Tu sam,čitam nešto po forumu.Edin TM87 je napisao/la:Reds, imal' te?
FK Pjetlovi
svi smo tu sad.. neka neko napravi sobu
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
tu sam...ajmo
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Evo ja cu napravit:
EdinTM87's room
ss.ba
EdinTM87's room
ss.ba
jeli u tebe najbolji net ? nek napravi u koga je najbolji...Edin TM87 je napisao/la:Evo ja cu napravit:
EdinTM87's room
ss.ba
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
nece da udje J*** ti oltar...cekajte da predjem na sestrin komp u sobu...
Nakon dvije katastrofe para Cema anonimni igrace se i treca tekma jer se Cema zali na lag 
Hajde ulazite reds's room ; pw: 23Edin TM87 je napisao/la:Nakon dvije katastrofe para Cema anonimni igrace se i treca tekma jer se Cema zali na lag
FK Pjetlovi
ne moze u picku materinu...nesto "unable"....**** te internet kad ne moze da podnese **** haxball
edit: ev udje mi od prve u neku tamo lijevu sobu i nema laga...jbg onda je do vas
edit: ev udje mi od prve u neku tamo lijevu sobu i nema laga...jbg onda je do vas
Zadnja izmjena: Limuntos, dana/u 22 feb 2012, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Edo nije mogao više čekati, šta dalje, ne znam..
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
jbg jarane, ev kod drugoga mi ne laga, a u vasim sobama jest...do cega je, neam pojma...
ne znam.. sad ne možemo igrati.. meni je svejedno, vas trojica odlučite
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ma ne vjerujem da cu nastaviti ovo....jbt necu dzaba da gubim zivce na **** igrici...aj sad cu ja napravit sobu samo da vidim oce li lagat kad ja kreiram....anonimni, udji samo ti (il neko drugi), samo da isprobamo...
CeMa
11
CeMa
11
ne da mi da uđem kad dođe do "connecting to host"Limuntos je napisao/la:ma ne vjerujem da cu nastaviti ovo....jbt necu dzaba da gubim zivce na **** igrici...aj sad cu ja napravit sobu samo da vidim oce li lagat kad ja kreiram....anonimni, udji samo ti (il neko drugi), samo da isprobamo...
CeMa
11
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
tako i meni nekad za vas....ma **** ovo...nek me @dzonvejn izbrise, a ti sebi nadji nekog drugog...kad mi majka i babo nisu zivce cupali, nece ni igrica...anonimni je napisao/la:ne da mi da uđem kad dođe do "connecting to host"Limuntos je napisao/la:ma ne vjerujem da cu nastaviti ovo....jbt necu dzaba da gubim zivce na **** igrici...aj sad cu ja napravit sobu samo da vidim oce li lagat kad ja kreiram....anonimni, udji samo ti (il neko drugi), samo da isprobamo...
CeMa
11
ne znam.. žao mi je, stvarno, ali ne da se žednom do vode..
sad bi možda i bio dobar 1 vs 1 turnir, ja bih sigurno igrao..
sad bi možda i bio dobar 1 vs 1 turnir, ja bih sigurno igrao..
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.