Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Ako prodju grupu, mogu se svi kolektivno udarati nogom u guzicu.
Yebiga, na to su spali.
Yebiga, na to su spali.
Naravno ako prodjemo grupu ( mislim na selekciju England) trebamo biti i vise nego zadovoljni.
Jer ipak ima mnogo boljih i jacih selekcija od ove nazalost.
Jer ipak ima mnogo boljih i jacih selekcija od ove nazalost.
04.10.2009 !!
Kad pogledas na papiru ekipa je jaka. Vjerujem da kad imaju svoj dan mogu svakog pobjediti.
Naravno druze, ali u ovom trenutku za neke dalje domete ne mogu jednostavno ici i parirat npr sa spain, germany itd da se razumijemo, ali grupu moguc proc glat e onda ako udare na bilo koga jacih tu im je kraj.nerkolfc je napisao/la:Kad pogledas na papiru ekipa je jaka. Vjerujem da kad imaju svoj dan mogu svakog pobjediti.
04.10.2009 !!
Ma Roy kocnica, odlican je ovo tim, ali on je trener, pa ce se verovatno gledati 4-4-2, i Wellbeck po krilu.
Navijat cu za engleze, po prvi put u životubeka23 je napisao/la:
Sastav OK, po imenima - ali pošto znamo da imaju amatera na klupi, ta imena ništa ne znace
I ne znam kako se Milner svaki put nađe u selekciji Engleske
- OnlyUnited
- Kontakt:
Gerrard/Lampard jedan viska... Inace, Milner nije ni za reprezentacije Trinidada i Tobaga..
- Ed Woodward for Prime Minister !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Stevie nikako ne može biti višak, on je siguran u prvih 11, strašna sezona iza njega, za razliku od Frenkia koji je više bio na klupi negoli u prvih 11.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jel gledao netko malo više onog Caluma Chambersa iz S'hamptona? Kakav je na desnom beku? Možda bi on bio bolje rješenje od Flanagana za predpoziv.
Re: Odg: Fudbalska Reprezentacija Engleske
bolji je od johnsona i flane za klasu.Marcus je napisao/la:Jel gledao netko malo više onog Caluma Chambersa iz S'hamptona? Kakav je na desnom beku? Možda bi on bio bolje rješenje od Flanagana za predpoziv.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Dugo Engleska, po imenima, nije bila jača. Na golu će bez dileme biti Hart, odbrana je, mislim, odlična. Johnson, Cahill, Jagielka, Baines zvuči odlično, još kad se tome pridodaju Jones i Shaw sa klupe, izgleda vrlo uvjerljivo. Jest da je Johnson imao nešto slabiju sezonu, ali mislim da će dobro odraditi prvenstvo. Što se tiče veznog reda i napada, napokon imaju dovoljno igrača za različitu formacijsku postavku. Mislim da bi mogli gledati nešto ofanzivniju igru sa Wilshereom, Gerrardom i Hendersonom u vezi te naprijed Sterling, Rooney, Sturridge. Za promjenu formacije tu su Barkley i Lallana i još sa klupe mogu pomoći Oxlade i Lambert te Milner, kao odličan univerzalac. U Welbecka ne vjerujem i mislim da ne bi bio tu da je Jay Rodriguez zdrav. Lampard nema više šta da pruži reprezentaciji i mislim da je umjesto njega trebao tu biti još jedan pravi desni bek (Flanagan, Chambers ili Clyne). Pozitivno sam iznenađen ne pozivanjem Ashleya Colea, jer su i Baines i Shaw trenutno bolji, a treći lijevi bek bi bio višak. Sve u svemu, mislim da ako prođu grupu, mogu daleko dogurati. Imaju tim za polufinale, ali im je selektor slaba tačka.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Milner je zahvalan igrac, borben i jednostvno za rotacije. A Lampard je visak po meni jer je Gerrard imao bolju sezonu, a i igra tu defanzivniju ulogu koja ja potrebnija Englezima.OnlyUnited je napisao/la:Gerrard/Lampard jedan viska... Inace, Milner nije ni za reprezentacije Trinidada i Tobaga..
Meni je jedina greska sto ovo ne vodi Tony Pullis.
Celik!3,2,2.
Baš kao što sam i napisao, mogao bi jedan desni bek i otpasti, a to je značilo da Walker neće u Brazil, barem ne kao član Engleske repke. Ipak, u slučaju povrede imaju kakve takve zakrpe u obliku Jonesa i Smallinga koji su znali obaviti sasvim korektan posao na poziciji desnog beka, a u najgoroj mogućoj varijanti tu je i Milner - čovjek koji će odigrati bilo šta mu se kaže. Zbog toga me iznenađuju komentari, od kud on u reprezentaciji, a čovjek je redovno na užim listama svih trenera. Igrača koji može zakrpiti gotovo svaku poziciju na terenu, s solidnom tehnikom i izvrsnim fizičkim predispozicijama jednostavno voli svaki trener.
Otprilike se slažem sa @Desmond da bi mogli gledati ovu prvu formaciju, s tim da bi mogao Lallana dobiti prednost ispred Sterlinga. To za Welbecka nikako ne stoji, Roy i te kako voli Dannya i mislim da je u preko 70% mečeva od kako je Roy selektor, ovaj bio starter.
Bez obzira na njegovo fudbalsko znanje, u koje mnogi sumnjaju (s razlogom ili ne), treba odati počast Royu jer je pozvao najbolje što trenutno Engleska ima, ne pozivajući se na staru slavu i zasluge kao njegovi predhodnici. Možda od ove priče Lampard najviše odudara, ali mislim da bi Frenkie mogao imati upravo rolu kakvu je imao u Čelziju ove sezone, ulascima s klupe kada bude potrebno iskustvo.
Sve u svemu, grupa u kojoj se nalazi Engleska je izuzetno teška, ali kada se pogleda ovaj spoj mladosti i iskustva, mislim da mogu napraviti značajan rezultat. Reprezentacija po mom ukusu, bez prepotentnih zvijezda, isforsiranih poziva, a i čini se da su i mediji malo popustili (što je uvijek bio veliki problem za Engleze na velikim takmičenjima), pa kao što @Duke kaže - zadnji put kad je Švicarska osvojila Eurosong, Englezi su uzeli prvenstvo - ko zna?
Otprilike se slažem sa @Desmond da bi mogli gledati ovu prvu formaciju, s tim da bi mogao Lallana dobiti prednost ispred Sterlinga. To za Welbecka nikako ne stoji, Roy i te kako voli Dannya i mislim da je u preko 70% mečeva od kako je Roy selektor, ovaj bio starter.
Bez obzira na njegovo fudbalsko znanje, u koje mnogi sumnjaju (s razlogom ili ne), treba odati počast Royu jer je pozvao najbolje što trenutno Engleska ima, ne pozivajući se na staru slavu i zasluge kao njegovi predhodnici. Možda od ove priče Lampard najviše odudara, ali mislim da bi Frenkie mogao imati upravo rolu kakvu je imao u Čelziju ove sezone, ulascima s klupe kada bude potrebno iskustvo.
Sve u svemu, grupa u kojoj se nalazi Engleska je izuzetno teška, ali kada se pogleda ovaj spoj mladosti i iskustva, mislim da mogu napraviti značajan rezultat. Reprezentacija po mom ukusu, bez prepotentnih zvijezda, isforsiranih poziva, a i čini se da su i mediji malo popustili (što je uvijek bio veliki problem za Engleze na velikim takmičenjima), pa kao što @Duke kaže - zadnji put kad je Švicarska osvojila Eurosong, Englezi su uzeli prvenstvo - ko zna?
LUHG!
Ma ova back up lista je nebitna, jedino Stones umesto Jonesa, ako se ne oporavi na vreme, ostali nece videti Brazil.
Gerrard ce biti prva, a Lamps ce biti onaj igrac da razdrma redove, ako ne ide, 15-20 minuta za njega dosta. Bolje on, nego Carrick.
Flanagan je cini mi se dobio prednost, jer je u timu koji je drugi na tabeli, a moze da igra i levo i desno, a nece ici kako god okrenes.
Milner je itekako zahvalan igrac, treba imati takvog u ekipi.
Mislim da Roy treba sastaviti prvih 11 zavisno od protivnika, i da rotira neke igrace. Bas steta sto je Jay povredjen, imali bi sjajan napad u tom slucaju. Mada ni Wellbeck nije lose za kontre.
Gerrard ce biti prva, a Lamps ce biti onaj igrac da razdrma redove, ako ne ide, 15-20 minuta za njega dosta. Bolje on, nego Carrick.
Flanagan je cini mi se dobio prednost, jer je u timu koji je drugi na tabeli, a moze da igra i levo i desno, a nece ici kako god okrenes.
Milner je itekako zahvalan igrac, treba imati takvog u ekipi.
Mislim da Roy treba sastaviti prvih 11 zavisno od protivnika, i da rotira neke igrace. Bas steta sto je Jay povredjen, imali bi sjajan napad u tom slucaju. Mada ni Wellbeck nije lose za kontre.
odbrana nije loša,mada desni bek zaista škripi i to je najslabija karika...napada sa Rooneyom i Sturidgeom djeluje moćno što jes jes...sreda tu i tamo...raduje me što ima dosta mladih igrača u rooster-u
A.F.C. Bournemouth!
- kumkalesic
- Kontakt:
Onako očekivan sastav, dal je dobar ili ne pokazaće predstojeći turnir...
Ne sviđa mi se što u igračkom rosteru nema niti jednog klasičnog zadnjeg veznog igrača ili preciznije rečeno razbijača na terenu, a takav bi mogao biti potreban u duelima sa Urugvajcima i Italijanima...
Doduše, valja priznati da i nemaju neki izbor za tu poziciju, al' opet se mogao naći nekog tipa Cattermole, ali očigledno Hodgson ima namjeru igrati nešto kao i Rodgers...nisam siguran da je to pravilan izbor, ali nadam se da će upaliti...
Šteta što je napad dosta oslabljen izostancima Walcotta i Rodrigueza, al' šta da se radi...
Moram priznati da sam i razočaran i odlukom da se Ashley Cole ne uvrsti u momčad, jer sa dva ofanzivna lijeva beka i desnim kojem je, također, defanziva slabija točka u igri, mislim da će biti velikih problema u defanzivi...Mislim, svaka čast malom Shawu, ali nisam nešto oduševljen njegovim, mislim, preranim promoviranjem u seniroski nacionalni tim...ako je već bilo mjesta za Lamparda, onda je trebalo biti mjesta i za Colea...
Biti će teško napraviti nešto na turniru, ali možda pokažu nešto posebno kada se najmanje nadam tome
Ovo je prvo veliko fudbalsko natjecanje gdje mi Engleska neće biti "u prvom planu" tako da iskreno i ne znam kako ću emotivno propratiti njene nastupe (i ustaljena razočarenja
)
Ne sviđa mi se što u igračkom rosteru nema niti jednog klasičnog zadnjeg veznog igrača ili preciznije rečeno razbijača na terenu, a takav bi mogao biti potreban u duelima sa Urugvajcima i Italijanima...
Doduše, valja priznati da i nemaju neki izbor za tu poziciju, al' opet se mogao naći nekog tipa Cattermole, ali očigledno Hodgson ima namjeru igrati nešto kao i Rodgers...nisam siguran da je to pravilan izbor, ali nadam se da će upaliti...
Šteta što je napad dosta oslabljen izostancima Walcotta i Rodrigueza, al' šta da se radi...
Moram priznati da sam i razočaran i odlukom da se Ashley Cole ne uvrsti u momčad, jer sa dva ofanzivna lijeva beka i desnim kojem je, također, defanziva slabija točka u igri, mislim da će biti velikih problema u defanzivi...Mislim, svaka čast malom Shawu, ali nisam nešto oduševljen njegovim, mislim, preranim promoviranjem u seniroski nacionalni tim...ako je već bilo mjesta za Lamparda, onda je trebalo biti mjesta i za Colea...
Biti će teško napraviti nešto na turniru, ali možda pokažu nešto posebno kada se najmanje nadam tome
Ovo je prvo veliko fudbalsko natjecanje gdje mi Engleska neće biti "u prvom planu" tako da iskreno i ne znam kako ću emotivno propratiti njene nastupe (i ustaljena razočarenja
Joint_fc
Glupost je što je Shaw pozvan a Gibbs nije.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ko je Gibbs i koju poziciju igra?nedim93 je napisao/la:Glupost je što je Shaw pozvan a Gibbs nije.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
centralni defanzivni krilni štoperHenderson je napisao/la:Ko je Gibbs i koju poziciju igra?nedim93 je napisao/la:Glupost je što je Shaw pozvan a Gibbs nije.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Hajde molim te objasni kako je to glupost ?nedim93 je napisao/la:Glupost je što je Shaw pozvan a Gibbs nije.