Druga Liga - grupa Jug

Bistrik
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la Bistrik » 29 maj 2012, 08:54

znaći ako Posušje ispadne u kojoj če ligi igrati od naredne sezone? ako Vir i Rama ulaze kako to onda jedan ispada? zar nebi trebala dva ispasti?

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 29 maj 2012, 09:19

Ne, zato što niko iz prve lige neispada u ovu ligu

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 29 maj 2012, 09:21

Posušje bi ispalo u međžupanijsku ligu hercegbosanske - zapadnohercegovačke županije

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 29 maj 2012, 14:49

Uhvatio sam malo vremena, evo samo da cestitam novim prvacima koji su uspjeli u Visicima ono sto netko dugo nije - pobjediti. Nisam bio tu, nisam nista skoro ni cuo o utakmici osim da je pobjeda zasluzena. Sretno dalje Troglavu u visem rangu, sretno i ostalima preostalim utakmicama i u iducoj sezoni i daljnjem djelovanju. Na zalost vecina klubova propada sve vise, evo i Visici su ove godine na rubu egzistencije doslovno, sa svega 10-ak igraca se zavrsava sezona, nitko ni marke ne ulaze u klub, jedva se troskovi organiziranja utakmica pokriju. Dogodine ce vjerujem biti jos gore, svima je cini mi se svega dosta.

Ista situacija je i u vecini ostalih klubova, ovakva organizacija nogometa nije odrziva ali to je posljedica stanja u ovoj, nazovi drzavi. Par klubova egzistira zahvaljujuci privatnim ulaganjima pomalo sumnjivih likova koji se sluze time za pranje novca, uvodjenje u visi rang i namjestanje rezultata, kladionice znaju 90% rezultata Premijer lige unaprijed, zapravo su ove nize lige i najpostenije. I kako na taj nacin da nogomet postane atraktivan i profitabilan... Nikako.

Pisemo se iduce sezone... Ako prezivimo dotad. :?
www.facebook.com/hnkvisici

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 29 maj 2012, 15:14

ne ostvariše se pusti snovi županijskog saveza iz Posušja da na uštrv Lokomotive spase Posušje.Lokomotiva dva kola prije kraja prvenstva osigurala opstanak.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 29 maj 2012, 15:29

remistarmo je napisao/la:ne ostvariše se pusti snovi županijskog saveza iz Posušja da na uštrv Lokomotive spase Posušje.Lokomotiva dva kola prije kraja prvenstva osigurala opstanak.
To su u Lokomotivi umislili,odmah im kriv nogometni klub jer je sjedište saveza u tom gradu,a oni što nisu kotizaciju uplatili na vrijeme nisu krivi :roll: .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 29 maj 2012, 16:08

Grdan je napisao/la:
remistarmo je napisao/la:ne ostvariše se pusti snovi županijskog saveza iz Posušja da na uštrv Lokomotive spase Posušje.Lokomotiva dva kola prije kraja prvenstva osigurala opstanak.
To su u Lokomotivi umislili,odmah im kriv nogometni klub jer je sjedište saveza u tom gradu,a oni što nisu kotizaciju uplatili na vrijeme nisu krivi :roll: .
upravo tako, da su oni htjeli posušje bi ostalo u lizi

@visici

pobjeda je sve samo ne zaslužena ;)
Sloga Uskoplje

nagibuzbrdica
Kontakt:

Post Postao/la nagibuzbrdica » 29 maj 2012, 16:36

posto vodje ima dosta onih koji ne simpatisu Fk Klis iz nekih razloga, koji ni oni sami ne znaju, pa cu vam uzeti malo prostora i upoznati vas s ekipom za koju smatrate da je seljacka i kao vrsi pritiske na sudije..udara i slicno...
to je klub u kojem igraju momci (niko nije ozenjen) 60% fakultetski obrazovani a ostatak su srednjoskolci...najstariji fudbaler ima 29 godina a ostatak je dvije i vise godina mladji, trener je takodjer relativno mlad..trenerske licence zavrsio sa Sliskovicem, Ibrakovicem, Konjicem,itd. Zbog nedolicnog ponasanja iz kluba su odstranjena vec dva fudbalera, a cesto zbog psovke mjenja igrace u prvih pola sata..i cesto dobija pohvale od strane drugih trenera za ponasanje svojih igraca, koji ruku na srce niti znaju udarati niti znaju vrsiti neke pritiske na sudije.. Domace utakmice igraju u Konjicu, cija je opstina najveca u nasoj drzavi.. a dosta fudbalera zivi u Sarajevu i Mostaru zbog studija ili posla, tako da njihovo netreniranje je odraz i stanja na tabeli.. iako je to mali klub,bez bog zna kakve historije jer je klub formiran 1994.godine,nema razloga da ih mrzite jer su uistinu simpaticna ekipa..i uvjeravam vas da ce vas uvijek lijepo ugostiti, cak i kad predju u Buturovic Polje na vlastiti stadion, odakle ce sigurno biti tesko uzeti bodove... i presudna im je ova godina i opstanak u ovoj ligi..ubuduce ce biti mnogo lakse.. iskreno se nadam da vas nisam smorio tekstom :)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 29 maj 2012, 17:38

slogauskoplje je napisao/la:
Grdan je napisao/la:
upravo tako, da su oni htjeli posušje bi ostalo u lizi

@visici

Sve si u pravu.I sto se tice Lokomotive i sto se tice Visica.
Lokomotiva ima odličnu ekipu,barem po imenima i treneru koji ih vodi al ako nemas para,pa izvoli igraj onu zadnju sa Cimom i Domanovicima.Iako ja tu ne krivim Lokomotivu,vec savez koji im nije smio dopustiti ni prvo kolo da odigraju dok sve ne plate.Pa ako Klis,Visici i ostali klubovi koji dolaze iz mjesnih zajednica mogu sve platiti sto ne bi mogla i Lokomotiva koja dolazi iz Mostara grada!! :) ;)

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 29 maj 2012, 17:58

cuj nazovi drzava....

eto u nazovi kroaciji je mnogo kv. nogomet....nema sta.
...i tamo nema stela..
..i tamo nema nikakvih problema

nemislim se raspravljat oko gluposti al zaparalo mi usi.....

znam da ovdje vecina navija za hrvatsku u svakom smislu ( sto ovaj iz livna i najavljuje tekme istih na euru ) - mogu razumit i nemam pro. s tim nikakvih,,,,al nemoj "visica ti" "nazovi pametovanja"

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 maj 2012, 18:38

jasta je napisao/la:znam da ovdje vecina navija za hrvatsku u svakom smislu ( sto ovaj iz livna i najavljuje tekme istih na euru ) - mogu razumit i nemam pro. s tim nikakvih,,,,al nemoj "visica ti" "nazovi pametovanja"
Ja se smatram Bosancem prije nego Hrvatom (slobodno potraži moje upise po pdf-u "Reprezentacija BiH"), ali govorim, zbog većine livanjskih i hercegovačkih Hvata i njihovog načina razmišljanja, da je se zadnje kolo trebalo staviti u subotu, nikako u nedjelju - ne bi me iznenadilo da se u Livnu 10.6., na proslavi naslova, pojavi 100 ljudi na županijskom derbiju na utakmici tri sata prije početka europskog prvenstva. ;)
Hayley <3

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 29 maj 2012, 18:52

za informaciju pola lige duguje savezu na ime kazni i kotizacije.U savezu to dobro znaju a i klubovi znaju da duguju ali su mislili preko Lokomotive nesto usicariti,ali uzalud vam trud sviraci

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 29 maj 2012, 19:20

badblueboylivno.......napisao sam da nema nikakvih problema....nesmeta mi to...cak mogu i razumit...ako neko navija za neku drugu repku il simpatise i jednu i drugu....na to se ne moze uticati...bar ja ne mogu....

i nisam govorio nista vezano za to....samo kazem zaparalo mi usi ovo NAZOVI drzava....

na kraju krajeva ovo nije ni politicki forum.....

nisam te prozvo zbog tvojih izjava....cisto kao primjer da mi ne smeta ako neko navija il podrzava il kako god neku komsijsku ili ne komsijsku repku----nego mi zasmeto izraz i to je sve...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 maj 2012, 01:08

slogauskoplje je napisao/la:@visici

slika
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 30 maj 2012, 14:18

badblueboylivno je napisao/la:

slika
malo objektivnosti? veze sa stvarnošću? :?
Sloga Uskoplje

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 30 maj 2012, 19:58

badblueboylivno je napisao/la:

slika
malo objektivnosti? veze sa stvarnošću? :?
Dokazom potkrijepiti...

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 30 maj 2012, 20:02

Hans je napisao/la:Dokazom potkrijepiti...
nemamo video iz visica, bas cudno posto obicno bude?! :lol:

to je dokaz ;) (ne to što nema videa, već sam video :mrgreen: )
Zadnja izmjena: slogauskoplje, dana/u 30 maj 2012, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sloga Uskoplje

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 30 maj 2012, 20:03

to je dokaz ;)
Ok, pronadji mi utakmicu Visici - Sloga Uskoplje

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 30 maj 2012, 20:05

Hans je napisao/la:

to je dokaz ;)
Ok, pronadji mi utakmicu Visici - Sloga Uskoplje
zašto?
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 maj 2012, 20:06

Je li ti u savezu radiš, pošto dobijaš snimke utakmica?
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []