SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Zelenasi, imas ponudu, dema takodje, ova bi mogla biti zanimljiva 
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa posalji nesto zauzvrat, a ne samo onako nekulturno odbiti ponudu, kakav si ti los pregovaracdon_burza je napisao/la:ne lajkujem
jose, nemoj misliti da ti uvaljujem Thorntona, samo mi treba play 
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ma Thornton me je koštao živaca, čovjek nema konstantu nikako. Još je sad i povrijeđen. A Jack ove godine igra odlično, ima dobru minutažu i trenutno mi je jedini SG (i PG) u ekipi.Carlo je napisao/la:jose, nemoj misliti da ti uvaljujem Thorntona, samo mi treba play
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Dobar je Thornton samo ga povrede malo zezaju 
@Carlo, čestitam na pobjedi u derbiju.
Prije sinoćnjih utakmica omjer bio 5:4 za tebe i nekako su mi sve kategorije izgledale odlučene, jedino sam malu nadu polagao da te mogu prestići u poenima, jer si bježao oko 30-tak poena.
I jutros gledam, ne mogu da vjerujem, da sam nadoknadio te poene, ali da sam popušio turnovere, jer je mojih 5 parmaka sinoć napravilo 16 turnovera (naspram jednog kod tebe) i popušim tu kategoriju.
Nego, niko nije zainteresovan za Grangera dok je još jeftin?
Prije sinoćnjih utakmica omjer bio 5:4 za tebe i nekako su mi sve kategorije izgledale odlučene, jedino sam malu nadu polagao da te mogu prestići u poenima, jer si bježao oko 30-tak poena.
I jutros gledam, ne mogu da vjerujem, da sam nadoknadio te poene, ali da sam popušio turnovere, jer je mojih 5 parmaka sinoć napravilo 16 turnovera (naspram jednog kod tebe) i popušim tu kategoriju.
Hvala, hvala. Sat prije početka par zadnjih tekmi vodio sam 8:1, ali nisam izdržaojose je napisao/la:@Carlo, čestitam na pobjedi u derbiju.![]()
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Izvuče se @dema od metle
Sljedeći monolog 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma nisu ni meni Rubio i Granger igrali. Ja se za sada nadam da ću se uspjeti izvući sa ovim minimalnim porazima, dok se njih dvojica ne vrate i uđu u formu. Nije mi bitno hoću li u playoff ući sa prve ili osme pozicije, jer to više nema nikakve veze (nemaš prednost domaćeg terenaCarlo je napisao/la:Hvala, hvala. Sat prije početka par zadnjih tekmi vodio sam 8:1, ali nisam izdržaojose je napisao/la:@Carlo, čestitam na pobjedi u derbiju.![]()
Nego, niko nije zainteresovan za Grangera dok je još jeftin?Bila bi razlika i veća da su mi Felton i Thornton odigrali barem po jednu utakmicu, ali dobro je. Pobjeda ko pobjeda
Dobar si i ti bio, iznenadio si me u stealsima, tu obično dobijam, ali izgleda da je Westbrook napravio razliku
Kao i Ibaka u blokadama
- majestic24
- Kontakt:
trazim igraca koji zabija nekih 20 poena po mecu...samo su mi poeni bitni
dajem iguadalu koji ima 14 poena ,6 skokva,4 asistencija po neku blokadu i ukradenu
dajem iguadalu koji ima 14 poena ,6 skokva,4 asistencija po neku blokadu i ukradenu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Momci kad se vraca Mo Williams na parket? 
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Carlo, kamen te ubio, sta je sa ponude, uzmi ili otavi, nemoj me drzati ovako u neisvjesnosti 
PS: Rose se vraca pocetkom februara u najboljem slucaju, mozda mi pomogne da se dohvatim Play Off-a, ili ovi sa vrha sto su osigurali play off, ako hocete ponudite sta dobro da i ja upadnem a vi sa Roseom cete osvojiti
PS: Rose se vraca pocetkom februara u najboljem slucaju, mozda mi pomogne da se dohvatim Play Off-a, ili ovi sa vrha sto su osigurali play off, ako hocete ponudite sta dobro da i ja upadnem a vi sa Roseom cete osvojiti
Mozda za mjesec-dva,mozda je out do kraja sezone...DejaNMG je napisao/la:Momci kad se vraca Mo Williams na parket?
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Pošalju ponudu pa ćemo vidjetTracy3McGrady je napisao/la:Carlo, kamen te ubio, sta je sa ponude, uzmi ili otavi, nemoj me drzati ovako u neisvjesnosti
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Fina ponuda priznajem,ali kad razmislim mislim da previše rizikujem ovim 
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
E jbg. bez rizika nema dobiti, po meni si vec osigurao Play Off, ovih desetak utakmica bez jednog igraca te nece kostati Play Offa, a kad se Rose vrati imat ces MVPa u svojim redovima i igraca koji ide preko 22+8+ trice + slobodna, meni ionako asisti ne igraju nikakvu ulogu, ali sam ga uzeo da bi izvukao nekog igraca sto mi treba.LBJ MVP je napisao/la:Fina ponuda priznajem,ali kad razmislim mislim da previše rizikujem ovim
Ta tvoja ponuda je ravna ovoj mojoj, provjeriTracy3McGrady je napisao/la:Carlo, kamen te ubio, sta je sa ponude, uzmi ili otavi, nemoj me drzati ovako u neisvjesnosti
@Dejo, kažu da će dosta dugo biti out, par mjeseci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.