Hajmo Bavarci vratiti se u igru, jos dva kola
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Mi uvijek nekompletni
ja ovo njet razumet
Evo ribi se vratio sa zgoditkom, ali gdje je emir nestao
da makar baraz osiguramo. Pivopije ce stradati 
Vom Jäger zum Gejagten
Samo ti prijeti nemoj da svatroica ban popijete i da mi bez borbe dobijemo.Ma bice baraz zanimljiv.RK Gradacac ce postaviti parove za baraz da nebi bilo poslije da sam stimo sebigeronimo je napisao/la:Mi uvijek nekompletnija ovo njet razumet
Evo ribi se vratio sa zgoditkom, ali gdje je emir nestao
![]()
Hajmo Bavarci vratiti se u igru, jos dva kolada makar baraz osiguramo. Pivopije ce stradati
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Zamolio bih docija a i savez i ostale da se izjasne o njegovoj prognozi gdje je odigrao 1:33 mislim da se radi o gresci,pa eto ostavljam vama to dali je ok da se uradi korekcija ili ne jer mislim da je doci pogrijesio a ne sa namjerom odigrao ovo!
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=1661
AMAR OSIM!!!
csh je napisao/la:Zamolio bih docija a i savez i ostale da se izjasne o njegovoj prognozi gdje je odigrao 1:33 mislim da se radi o gresci,pa eto ostavljam vama to dali je ok da se uradi korekcija ili ne jer mislim da je doci pogrijesio a ne sa namjerom odigrao ovo!
Igrac moze korigovati svoje prognoze to jeste tipovanje bezbroj puta do zakljucavanja utakmica.Znaci nekrsi ni jedno pravilo ako on to ispravi i sto puta do subote u 12.00h to jes do zakljucavanja utakmica.
E ali ako ovako ostane savez mora postovati volju igraca i njegovuo tipovanje to jeste za nas je zvanicno ono sto pise iako i ja znam da je to greskom upisao.
Posalji mu PP neka to ispravi a poslacu i ja .
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
To MontO opet ne stize da prognozira u najvaznijoj utakmici sezone a bas j us'o u formu 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
aaaa doci se gubi da prostite ko abdest ali dao sam nesh kesah sada za sudiju da malo navuce jbt ga
bit ce pobjeda 
volim ovaj dio foruma

volim ovaj dio foruma
druga liga prvu jahala..prvu jahala...

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
još uvijek imam šanse da pogodim BiH-Španija 0:2 ja tipovo 3:3
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
joj izgleda da smo odigrali 0-0, tri puta sam vec provjeravo i nemogu da vjerujem da dvije najbolje ekipe odigraju 0-0
jest majestic pogodio al nazalost samo rezervni par. eto 2 poena prednost prije zadnjeg kola i valjda cemo se vratit u formu prije kupa.
jest majestic pogodio al nazalost samo rezervni par. eto 2 poena prednost prije zadnjeg kola i valjda cemo se vratit u formu prije kupa.
Hahah vidio sam
i ja nemogu da vjerujem pogodio je rezultat 0-6
al na nasu nesrecu to je rezervni par
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- majestic24
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Hahah vidio sami ja nemogu da vjerujem pogodio je rezultat 0-6
Sta znaci to ako je rezervni par...nisam ja upucen bas u to
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Evo vidim da je naša ekipa dobila...Duduše imala je veliko pojačanje,jer ja nisam odigrao...Svaka čast momci i izvinjavam se što nisam odigrao...Nisam ni primjeto da su postavljeni parovi... 
Taj par ti se nikada ne broji, samo je tu u slucaju da gore neka utakmica iz parova ne bude odigrana. Eto kao eventualna zamjena u slucaju da treba.majestic24 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Hahah vidio sami ja nemogu da vjerujem pogodio je rezultat 0-6
Sta znaci to ako je rezervni par...nisam ja upucen bas u to
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Delfin pobjedio 1:0
ja strijelac vracam nas iz mrtvih,moramo pobjediti Fanaticose moramo!!!!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Delfin pobjedio 1:0
Svaka cast
- adnan_nanda
- Kontakt:
pobjedili ste i ovu na guzove,dosta je sledecu gubite a mi bjedimo pa vi igrajte onaj neki barazadnan24 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Delfin pobjedio 1:0
Svaka cast...ovo ti je najvazniji gol u karijeri...a sa ovim parovima bice veoma tesko ostvariti pobjedu na gostovanju...ali eto...nema predaje
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
adnan_nanda je napisao/la:pobjedili ste i ovu na guzove,dosta je sledecu gubite a mi bjedimo pa vi igrajte onaj neki barazadnan24 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Delfin pobjedio 1:0
Svaka cast...ovo ti je najvazniji gol u karijeri...a sa ovim parovima bice veoma tesko ostvariti pobjedu na gostovanju...ali eto...nema predaje
![]()
![]()
Hhaahha pa mozete i vi izgubit vi morate pobjedit nerjeseno vam takodje neprija,a ja sam siguran da cemo Fanaticose da oderemo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jeste nasli kad cete pobijediti. Kako je ovaj svijet okrutan.csh je napisao/la:Brao doci majstore pobjeda napokon1
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
UUUUUU kakv zavrsetak lige mi i crazy legs igramo kvalifikacionu,njima valja bod da bi ako nista zadrzali mjesto koje vodi u baraz,a nama treba pobjeda da uradimo isto.Direktni dule Idemo na tri boda,doci ,gorane u karantin moramo dobiti 
AMAR OSIM!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.