Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

donniedarko
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la donniedarko » 22 maj 2014, 22:08

ja ne znam kako je moguce da profesionalni nogometas onako lose ubacuje loptu.Uzas :facepalm:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 maj 2014, 22:25

Buba00 je napisao/la:
Hase10 je napisao/la:Avdija nije ni za nase lige, a kamoli za repke. Pa sam ide i nezna da ubaci loptu u 16sterac. Kako ce je ubaciti kada ima argentinca na vratu??
Realno kume , jedino ako zamoli argentinca da ubaci za njega. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 maj 2014, 23:36

Vidi se da je Avdija odigrao utakmicu u inat dušmanima samo u pitanju su bili mladi rep. pa opet 16m nije mogo potrefit :) malo šale al nije loš Avdo bio danas

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 maj 2014, 08:44

Realno je zaluto u repku, ali valja ga trpiti jos 50 dana
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 23 maj 2014, 08:54

jučer je bio odron kao i uvijek.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 maj 2014, 08:58

Buba00 je napisao/la:
Hase10 je napisao/la:Avdija nije ni za nase lige, a kamoli za repke. Pa sam ide i nezna da ubaci loptu u 16sterac. Kako ce je ubaciti kada ima argentinca na vratu??
A Bogami, upravu si. :mrgreen:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 23 maj 2014, 09:10

u nekim navratima sam ga i branio jer sta ces drugo kad nemamo bolje trenutno ali jucer me je toliko pobio svojom igrom da mi vise ne pada na pamet stajati na njegovu stranu, koji je ono uzas, pa njemu zivot da ovisi o tome da ima pola ubacaja koji idu gdje on naumi odavno ne bi bio medju zivima, nevjerovatna patnja, cim dobije loptu da napad ide preko njega znas da od toga nema nista :lolno:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 23 maj 2014, 10:20

LenBias je napisao/la:u nekim navratima sam ga i branio jer sta ces drugo kad nemamo bolje trenutno ali jucer me je toliko pobio svojom igrom da mi vise ne pada na pamet stajati na njegovu stranu, koji je ono uzas, pa njemu zivot da ovisi o tome da ima pola ubacaja koji idu gdje on naumi odavno ne bi bio medju zivima, nevjerovatna patnja, cim dobije loptu da napad ide preko njega znas da od toga nema nista :lolno:
To da nemamo boljeg je nametnuta prica u koju su mnogi povjerovali. Ima, ima boljih, i to puno boljih, evo Stanic iz Zelje je puno bolji, a ima ih sigurno jos, ali se nas selektor nije uopce trudio da nadje boljeg..
Volim te Bosno!!!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 23 maj 2014, 11:06

xavi26 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:u nekim navratima sam ga i branio jer sta ces drugo kad nemamo bolje trenutno ali jucer me je toliko pobio svojom igrom da mi vise ne pada na pamet stajati na njegovu stranu, koji je ono uzas, pa njemu zivot da ovisi o tome da ima pola ubacaja koji idu gdje on naumi odavno ne bi bio medju zivima, nevjerovatna patnja, cim dobije loptu da napad ide preko njega znas da od toga nema nista :lolno:
To da nemamo boljeg je nametnuta prica u koju su mnogi povjerovali. Ima, ima boljih, i to puno boljih, evo Stanic iz Zelje je puno bolji, a ima ih sigurno jos, ali se nas selektor nije uopce trudio da nadje boljeg..
slazem se stanic je bolji! evo ja cu nabrojat 3 igraca samo iz nase lige koja su bolja od avdije na njegovoj primarnoj poziciji desnog krila: stanic(zeljo), hebibovic(velez) i zakaric(siroki)! uz to dvojica od ove trojice su isto dobro upoznati i sa pozicijom koju avdija cesto pokriva u repki, to jest bek, a to su stanic i hebibovic!

realno jedini razlog sto pape drzi avdiju u repki je papetov krmaluk, kad zovne nekog igraca onda ga i stiti do bezkraja! a meni je iskreno zao avdije koliko ga raja haka cak ga je jednom i pape morao nagovart da dodje na okupljanje jer covjek nije htjeo sam od sebe da dodje koliko ga hakaju, to je i pape sam izjavio! pa moj pape ti si krivac za to, rahat i raja i avdija ako se konacno kanis svog krmaluka i prekrizis avdiju iz kadra repke! svima bi bolje bilo!

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 23 maj 2014, 11:15

Vrsajevic je veliki majstor al bez Tina Svena je ko Dzeko bez Misketa u Volsfburgu tako da ne treba suditi momku radi jedne utakmice i to prijateljske jer ipak je bio nas najbolji igrac kroz kvalifikacije ja mu to zaboraviti nikad necu volim ga ko brata kad da gol argentini zacepit ce usta svima a predvidjam da ce biti jedan od najuspjesnih igraca na prvenstvu po broju ubacaja sa sigurno 20-ak ubacaja po utakmici imamo srece da nam ga hrvati nisu uzeli

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 23 maj 2014, 11:20

totasef1 je napisao/la:Vrsajevic je veliki majstor al bez Tina Svena je ko Dzeko bez Misketa u Volsfburgu tako da ne treba suditi momku radi jedne utakmice i to prijateljske jer ipak je bio nas najbolji igrac kroz kvalifikacije ja mu to zaboraviti nikad necu volim ga ko brata kad da gol argentini zacepit ce usta svima a predvidjam da ce biti jedan od najuspjesnih igraca na prvenstvu po broju ubacaja sa sigurno 20-ak ubacaja po utakmici imamo srece da nam ga hrvati nisu uzeli
:lol: :lol: :lol: :facepalm: :facepalm:

Nek uzmu Dzeku pjanica i Kolasinca al nek Avdiju ostave haha nek ga nose jos cemo im platit da ga uzmu...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 23 maj 2014, 11:32

donniedarko je napisao/la:ja ne znam kako je moguce da profesionalni nogometas onako lose ubacuje loptu.Uzas :facepalm:
mozda ce me popljuvati, ali meni je zao sto nismo potplatili nekog iz mlade da mu slomi nogu i propusti SP :oops:

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la Goalgetter » 23 maj 2014, 11:35

Kobe Bryant je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:ja ne znam kako je moguce da profesionalni nogometas onako lose ubacuje loptu.Uzas :facepalm:
mozda ce me popljuvati, ali meni je zao sto nismo potplatili nekog iz mlade da mu slomi nogu i propusti SP :oops:
Nemoj tako. ;) Nije Avdo kriv, nego je kriv Pape sto ga poziva a ovaj preocito je da nema kvaliteta.

Na stranu sve ove zajebancije na njegov racun, ali mu lom noge sigurno ne zelim, nije zlocinac jbga.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: AW: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la Kobe Bryant » 23 maj 2014, 11:42

Goalgetter je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:
Nemoj tako. ;) Nije Avdo kriv, nego je kriv Pape sto ga poziva a ovaj preocito je da nema kvaliteta.

Na stranu sve ove zajebancije na njegov racun, ali mu lom noge sigurno ne zelim, nije zlocinac jbga.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Onda treba sve derviše u tekijama i bule zamoliti da poslije Zikra daju dovu da nam Mujdža bude zdrav :lol:

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 23 maj 2014, 20:55

Buba00 je napisao/la:
Joooj jarane, najjaci odgovor na forumu :rol: :rol: :rol:
G BUSSA BUSS

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 23 maj 2014, 21:03

Avdija je neshvaceni genije!

sent from maj fon
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 maj 2014, 21:54

pa ne bi njega Carlos želio u svojoj ekipi da on nema veliki kvalitet :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 23 maj 2014, 22:01

Avdija je tu do kraja SP-a i onda, najvjerovatnije, leti sa spiska. Očito je da je tu jer je odigrao "bitnu ulogu" tokom kvalifikacija. On je upao kada smo bili u krizi za desnog beka i tu je, sticajem okolnosti, ostao do kraja. Pape je već našao zamjenu. ;) :bih:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 maj 2014, 22:42

Avdija je upao na spisak kad smo bili popunjeni na svim pozicijama.

Prema tome, prica da je on tu samo zato sto nismo imali Mujdze je laz. On je bio tu i kad je Mujdza bio 100% zdrav.

Da ga Pape forsira u reprezentaciji pokazala je i utakmica protiv Latvije, druga nasa utakmica u kojoj se Lulic povrijedio, a on ubacio Vrsajevica na LIJEVO KRILO.

Posto Avdija ni desnom ne zna ubaciti, zamislite kako je to izgledalo kad je bio na lijevoj strani. Trcao kao muha bez glave, kad dodje prilika za centarsut namjestao se na desnu nogu, i naravno lose centrirao.

Nakon te utakmice je Pape u eter BHT izjavio da je Avdija odigrao maestralnu partiju :facepalm:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 maj 2014, 22:46

@Mozambik

E to su ti ludi potezi i "strategije" koje svakoga navijaca ove reprezentacije uplase i koje covjeka ne ostave ravnodusnim a kamoli sa povjerenjem u sve to...no vidjecemo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos i 13 gostiju.