Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
mi smo u napadu zaista jaki,Lulic,Misimovic,Pjanic,ispred njih Ibisevic i Dzeko.... zaista ovi igraci mogu zabiti svakoj reprezentaciji 2-3 gola... i ako Pjanic ne bude spreman mislim da cemo naci zamjenu za njega,skoro svi igraci su nam u formi i vjerujem da cemo spremni docekati Grcku! u odbrani Spahic,Zukanovic,Mujdza,vjerovatno i Vranjes... i Medunjanin kao zadnji vezni... ako ne bude spreman Pjanic vjerovatno ce kao zadnji vezni uskociti Rahimic ili Zahirovic i to je to,s tim sto bi Medunjanin igrao nesto ofanzivnije....
p.s.
ako Pjanic bude mogao igrati siguran sam da on tu sansu nece propustiti,evo i trener Rome kaze da oporavak tece brze nego sto je predvidjeno i ne vidim razloga zasto nas mali Princ ne bi igrao,jer danas u svijetu fudbala je njegova povreda svakodnevnica kod fudbalera i moze se igrati cak i pod injekcijama,tako da uz Boziju pomoc mozemo racunati na Pjanica u toj najvaznijoj utakmici kvalifikacija!
p.s.
ako Pjanic bude mogao igrati siguran sam da on tu sansu nece propustiti,evo i trener Rome kaze da oporavak tece brze nego sto je predvidjeno i ne vidim razloga zasto nas mali Princ ne bi igrao,jer danas u svijetu fudbala je njegova povreda svakodnevnica kod fudbalera i moze se igrati cak i pod injekcijama,tako da uz Boziju pomoc mozemo racunati na Pjanica u toj najvaznijoj utakmici kvalifikacija!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 18 mar 2013, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
5% od 12.000...je 3000?Adi_Zepce je napisao/la:Ako je vjerovati srpskom Telegrafu Grcka ce u Zenici imati podrsku od oko 3000 navijaca koji ce doci "bodriti" Grke iz Banja Luke i ostalih djelova RS![]()
Boze me sacuvaj i ludosti.Nadam se da nasi nece nasjesti na ovakve provokacije i napraviti neki belaj,koji nas moze skupo kostati.
- storm_raider
- Kontakt:
Telegraf zivi od lazi, ko jos vjeruje u to? BUM novina..
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Principatus
- Kontakt:
Pitam se jeli gori taj telegraf koji prica bajke za djecu, ili oni koji se kace za to i citiraju nekoliko stranica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Cinjenica: Posto smo zadnje dvije tekme s njima igrali 0-0 znaci da i ovaj put nebi trebalo biti mnogo golova.
Nagadjanje: Ko da prvi gol velike su sanse i da pobijedi, s obzirom da ne bi trebalo biti mnogo golova.
Teorema: Ako niko ne dadne prvi gol utakmica ce se zavrsisi nerijeseno

Nagadjanje: Ko da prvi gol velike su sanse i da pobijedi, s obzirom da ne bi trebalo biti mnogo golova.
Teorema: Ako niko ne dadne prvi gol utakmica ce se zavrsisi nerijeseno

To prvo ti nije cinjenica 

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- MirePjanic
- Kontakt:
Nadam se kao ostali da ce mali princ zaigrat u petak aBd. Najvaznije je svakako da ne izgubimo, a nerjesen rezultat protiv grka svakako nije los. Mi mozemo takodjer dobiti Slovacku u gostima. Ipak smo favoriti u petak, bez i sa Pjanicem. Samo lagano i bit ce sve dobro inshAllah! 

FORZA MILAN - FORZA ŽELJO!
- MirePjanic
- Kontakt:
Zadnje vjesti su koliko Pjanic zeli da igra, pustit ce ga Pape. Trebali bi vise znati danas!Cautinho je napisao/la:Pa kakve su zadnje vjesti,hocel' moc pjanic pocet?

FORZA MILAN - FORZA ŽELJO!
moja prognoza: poraz od 0-2, samaras x2
realno ekipa bi ovako izgledala:
begovic / mujdza bicakcic spahic Kolasinac / salihovic / stevanovic pjanic lulic / dzeko ibisevic
ali zbog gluposti i povredi, ovako ce izgledati:
begovic / mujdza vranjes spahic lulic / zahirovic medunjanin / miske ibricic / dzeko ibisevic
begovic / mujdza bicakcic spahic Kolasinac / salihovic / stevanovic pjanic lulic / dzeko ibisevic
ali zbog gluposti i povredi, ovako ce izgledati:
begovic / mujdza vranjes spahic lulic / zahirovic medunjanin / miske ibricic / dzeko ibisevic
@Majstor10
Ko je Kolasinac ?
Ko je Kolasinac ?
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
akobogda u petak 2 na grcku ulog cvaja i moliti boga da promasim
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sead kolasinac je ona faca u moj avatar igrac schalkea sa 19 godina vec starter za klub koji je harao u ligu prvaka igra kao lijevi bek stoper i defanzivni vezni momak je pravi rusilac nadimak mu je seo njemci ga zovu zerstorer rijec za rusilac momak je legenda
obozavam tvoj nick dzoniKOLA
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sta ti na ovom forumu čuj porazMajstor10 je napisao/la:moja prognoza: poraz od 0-2, samaras x2

Kakve on veze ima sa ovom temom, utakmicomMajstor10 je napisao/la:sead kolasinac je ona faca u moj avatar igrac schalkea sa 19 godina vec starter za klub koji je harao u ligu prvaka igra kao lijevi bek stoper i defanzivni vezni momak je pravi rusilac nadimak mu je seo njemci ga zovu zerstorer rijec za rusilac momak je legenda

Evo citam da nema bh papire i da je njemac.
Tako ce biti i kod mene. Na Grcku kvota 4.00, X2 1.85.akobogda u petak 2 na grcku ulog cvaja i moliti boga da promasim
Znaci 60 + ali poraz

Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
U koliko sati je zakazano okupljanje i hoce li reprezentacija ponovo biti smjestena u Hercegovini? Interesuje me dokle su dosli radovi na trening kampu i hoce li reprezentacija koristiti terene za treninge do utakmice? Znam da se spominjalo da bi se uvjeti stvorili za koristenje kampa do utakmice sa Grcima...?
Dajte malo optimizma, sta vam je !? Ko god da baci 2 na Grcku nek vise nikad na kladionici ne dobije. 

Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.