BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Ma zbog sve ove situacije i rudara i ovih donedavnih nevremena a jos prirodaj to da je ekipa kipra u pitanju. Protiv belgije ce biti opet red od kilometra za kartu dok malo raja dodje sebi a i belgija je u pitanju
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ipak je zalost radi stradalih rudara, ne daj Boze nikome. Tako da je i razumljivo da je interesovanje opalo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
a jesu i zabiberili cijenu
prvi put da taokaroši daju po nabavnoj
U ovakvim okolnostima i ne treba da bude euforije, ne treba da bude euforija nakon tragedije neki dan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
hocel bit pun stadion 
Cijene se moraju prilagodjavati protivnicima. Dok je bila euforija ljudi su placali sad ce ici malo drugacije.
Ne idu samo Zeničani na utakmice reprezentacije, što ne bi bio pun?
Piše se o nekim stadionima od 30.000 mjesta, a ne može se napuniti 11.000.

Piše se o nekim stadionima od 30.000 mjesta, a ne može se napuniti 11.000.
Nije sigurno ali ono sto je sigurno da ce nas Pape iznenaditi svojom taktikom.mirzatele je napisao/la:hocel bit pun stadion
- Goalgetter
- Kontakt:
Begovic - Vrsajevic, Vranjes, Sunjic, Salihovic - Besic, Medunjanin, Susic, Pjanic - Ibisevic, Dzeko.
Poznavajuci Papeta, izvodi veceras ovaj sastav.
Poznavajuci Papeta, izvodi veceras ovaj sastav.
Sto se tice stadiona,najbolje bi bilo da prosire B.P-e onoliko koliko je moguce.Pa i 20 000 bi bilo dovoljno,ali nema od toga nista,pa se treba zadovoljiti makar sa kvalitetnim terenom i novim reflektorima.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Razlog sto nije popunjen je i to sto ne dolazi mnogo njih iz dijaspore. Nezgodan termin u septembru.
Svi znamo koji je najbolji mogući sastav i svaka kombinacija mimo toga produžuje listu Sušićevih promašaja.
Svakako da će oni isti komunisti braniti svaku potez vođe.
Svakako da će oni isti komunisti braniti svaku potez vođe.
DD
Što se tiče te euforije, nikada neće više biti kao za SP2014 i to je normalno jer je prvi put sve u životu najljepše. Poslije toga sve malo splasne. Plus što je ovo prva utakmica kvalifikacija i to ne baš protiv najatraktivnijeg protivnika. Kako se kvalifikacije budu zahuktavala i euforija među navijačima će opet porasti. Mala je i zasićenost nakon prošlih kvalifikacija i SP-a.
Ne sumnjam da će stadion biti ispunjen a zbog tapkaroša mi je baš drago jer će biti na gubitku. Prije su znali guliti velike novce na navijačkom patriotizmu. Sada će da ispaštaju.
Ne sumnjam da će stadion biti ispunjen a zbog tapkaroša mi je baš drago jer će biti na gubitku. Prije su znali guliti velike novce na navijačkom patriotizmu. Sada će da ispaštaju.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Od kako sam ustao jutros osjecam se nekako prazno,tuzno.Prvi put nakon 15 godina necu na domacu utakmicu reprezentacije,nece ni vecina raje s kojima sa isao nebrojeno puta.
Tuzna atmosfera,danas na kafi tuzna atmosfera,nema euforije kroz grad,nema raje obucene u dresove,nema autobusa i kombija Krajisnika koji prolaze,nema nista sto podsjeca na nekadasnju atmosferu na dan utakmice.

Tuzna atmosfera,danas na kafi tuzna atmosfera,nema euforije kroz grad,nema raje obucene u dresove,nema autobusa i kombija Krajisnika koji prolaze,nema nista sto podsjeca na nekadasnju atmosferu na dan utakmice.
- Goalgetter
- Kontakt:
To je to. Uz danasnji pozitivan rezultat, i pobjedom u Welsu, ocekujemo Belgiju u istoj euforiji kao i za SP2014.revan je napisao/la:Što se tiče te euforije, nikada neće više biti kao za SP2014 i to je normalno jer je prvi put sve u životu najljepše. Poslije toga sve malo splasne. Plus što je ovo prva utakmica kvalifikacija i to ne baš protiv najatraktivnijeg protivnika. Kako se kvalifikacije budu zahuktavala i euforija među navijačima će opet porasti. Mala je i zasićenost nakon prošlih kvalifikacija i SP-a.
Euforija je kod mene ista, igrali protiv Argentine ili Lihtenštajna, Bosna je Bosna, 
Nije vrijeme za euforiju, ne bi bilo u redu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cijena se mora prilagodit potraznji, a ona ce uvijek biti veca od mizernog kapaciteta BP-a. Zato mogu puknut cijenu koju hoce.Armala je napisao/la:Cijene se moraju prilagodjavati protivnicima. Dok je bila euforija ljudi su placali sad ce ici malo drugacije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Ljiljani zlatni, pjesma se ori
Navija cijeli stadion
Nad nama nebo ima da gori
Jer ti si Bosno šampion.
Poludi Cazin i Banja Luko
Poludi šeher Saraj'vo
I gradu smoga i gradu soli
I majko Hercegovino.
Ooooo Oooo Ooooooooo
Ooooo Ooooo
Nanana nanana nanananana
Nanana nanana
Volim te BiH!Svoju mladost
Srce svoje
Tebi dadoh Jedina
Samo tebi, samo tebi
Draga moja BiH
Cak su mi osjecaji podijeljeni i oko rezultata,srce ne moze protiv sebe a razum kaze da ne bi bio los jedan kiks upravo sa menadzerskim igracima.Nekad se mora zrtvovati nesto kratkorocno da bi se rijesili zabluda i vratili se na pravi put dugorocno.
Traje borba izmedju ta dva osjecaja.Da mi je neko nekad pricao da cu doci u takvu situaciju i premisljati se,rekao bih mu da je budala i samo mu se nasmijao.
Sta su nam uradili od reprezentacije,strasno
Traje borba izmedju ta dva osjecaja.Da mi je neko nekad pricao da cu doci u takvu situaciju i premisljati se,rekao bih mu da je budala i samo mu se nasmijao.
Sta su nam uradili od reprezentacije,strasno