Cak sam morao i prodati svoje 2 karte za tekmju protiv Belgije, ne daju mi slobodno.
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Ma ne bi to bio problem doci, ali 10 sati radim dnevno, jos + svaki dan imam fizioterapije jer su mi pukli ligamenti u koljenu. Zagustilo
Cak sam morao i prodati svoje 2 karte za tekmju protiv Belgije, ne daju mi slobodno.
Briga tebe, pare su tvoje. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Goalgetter
- Kontakt:
Tako je.
btw. evo me haman kukam ko @legenda. 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Da, pricao si o' tome. Nista, samo ti polako i kad ti dodjem u martu ima da pravimo probleme i da cosamo po' gradu.Goalgetter je napisao/la:Ma ne bi to bio problem, ali 10 sati radim dnevno, jos + svaki dan imam fizioterapije jer su mi pukli ligamenti u koljenu. U teskoj sam krizi.![]()
![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Uvijek siris lazicalcio je napisao/la:[
Unistio ga dedica
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Davno je tebe aco skontao da si šaner, pa te banovaoGoalgetter je napisao/la:Ma ne bi to bio problem doci, ali 10 sati radim dnevno, jos + svaki dan imam fizioterapije jer su mi pukli ligamenti u koljenu. Zagustilo![]()
![]()
Mozes li srediti raji sa foruma boraviste u Austriji? Kad se onaj Ljiljan usutio. Legendi ne treba. Sad ima posao.Goalgetter je napisao/la:Tako je.btw. evo me haman kukam ko @legenda.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Imaju tu razni IQ testovi, tako da nemoj ni pokušavati.Greivis je napisao/la:Mozes li srediti raji sa foruma boraviste u Austriji? Kad se onaj Ljiljan usutio. Legendi ne treba. Sad ima posao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Prosla su ta vremena gdje se svercalo.Padovan je napisao/la:Davno je tebe aco skontao da si šaner, pa te banovaoGoalgetter je napisao/la:Ma ne bi to bio problem doci, ali 10 sati radim dnevno, jos + svaki dan imam fizioterapije jer su mi pukli ligamenti u koljenu. Zagustilo![]()
![]()
@Greivis. Ko hoce da radi, nema problema da se uglavi ovdje.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
rishaaa je napisao/la:
btw kako je odigrao Seferovic protiv slovenaca? Vidim da su izgubili.
nakon dvije utakmice imaju 0 bodova, mozda nam Haris ostane bez Eura
Jesi trol uvijek bio, ali nisi vrijedjao. Ne prilici ti i ruzno je.Virtu4l je napisao/la:Imaju tu razni IQ testovi, tako da nemoj ni pokušavati.Greivis je napisao/la:Mozes li srediti raji sa foruma boraviste u Austriji? Kad se onaj Ljiljan usutio. Legendi ne treba. Sad ima posao.
@Goalgetter
Ima li kakvih opcija da se studira tu? Slaba ponuda u zadnje vrijeme.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
wienultras
- Kontakt:
hadzic igra stopera sutra....to pape majstore to legendo mrtve ti J***
hadzic bolji stoper od zukanovica,**** nece da iskoristi pravo da pozove rezervnog igraca,spaha otpao majstor hadzica na stopera,,,pa jesili ti normalan o boze o boze
nesvaceni geniju matere ti se nahebem,
hadzic bolji stoper od zukanovica,**** nece da iskoristi pravo da pozove rezervnog igraca,spaha otpao majstor hadzica na stopera,,,pa jesili ti normalan o boze o boze
nesvaceni geniju matere ti se nahebem,
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- invincible1921
- Kontakt:
Safet Sušić ponovo ''zablistao'', veznjak će igrati u odbrani dok za sjajne defanzivce mjesta - nema...
Citat sa jedne grupe na FB...ja nemam rijeci zaista vise za ovog covjeka
sto se mene tice mozes dobit sutra 0 5 al ti si debil i to ces ostati plus si i neznalica jedna velika
Citat sa jedne grupe na FB...ja nemam rijeci zaista vise za ovog covjeka
=\_1921_/=
Jao, to je bolno bilo. Znam kako je.Goalgetter je napisao/la:Ma ne bi to bio problem doci, ali 10 sati radim dnevno, jos + svaki dan imam fizioterapije jer su mi pukli ligamenti u koljenu. Zagustilo![]()
![]()
Brz oporavak želim
Čekaj da se Ajah (calcio je napisao/la: btw kako je odigrao Seferovic protiv slovenaca? Vidim da su izgubili.
nakon dvije utakmice imaju 0 bodova, mozda nam Haris ostane bez Eura
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Ja se uzdam samo u Besica i nema druge,svaka mu cast,definitivno najbolji nas igrac,volio bih ga jednog dana vidjeti u Celticu,kako bi se tamo uklopio samo,ali neka jos,prvo da se vrate Rangersi,ovako nije zanimljivo.Sutra uzimamo bod,jos protiv Belgije Bod,ja nikad sretniji.... 
-
wienultras
- Kontakt:
bez obzira na sve srce vuce dzaba je..50 evrica na zmajice sutra....odrace me zena

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
pa tebi ne bi ni dali da ih radisVirtu4l je napisao/la:Imaju tu razni IQ testovi, tako da nemoj ni pokušavati.Greivis je napisao/la:Mozes li srediti raji sa foruma boraviste u Austriji? Kad se onaj Ljiljan usutio. Legendi ne treba. Sad ima posao.
Nemoj bolan, ne moze i jare i pare. Baksuzirat ces nas.wienultras je napisao/la:bez obzira na sve srce vuce dzaba je..50 evrica na zmajice sutra....odrace me zena![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bacis 1X i dobijas u svakom slucaju