Ma sve je moglo proci do finala. Shumpert ili Smith jednostavno nestali, stvarno ne znam ko je gori bio. Imaju vremena da smisle sta ce sa njima. Ali ovo gore sto @nezalaganje kaze, ekipa ima sve uslove da bar i naredne 2-3 godine igraju veliko finale.Donnie Darko je napisao/la:"Trebaju nam pojačanja da bi mogli napasti na titulu"
"Znam, moramo dovesti igrače New York Knicksa!!"
NBA Finals 2015 - PRVAK GOLDEN STATE
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Finals 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa jbg, svaka ekipa koja ima LeBrona ima uslove da igra finale svake godine.Luminary je napisao/la:Ma sve je moglo proci do finala. Shumpert ili Smith jednostavno nestali, stvarno ne znam ko je gori bio. Imaju vremena da smisle sta ce sa njima. Ali ovo gore sto @nezalaganje kaze, ekipa ima sve uslove da bar i naredne 2-3 godine igraju veliko finale.Donnie Darko je napisao/la:"Trebaju nam pojačanja da bi mogli napasti na titulu"
"Znam, moramo dovesti igrače New York Knicksa!!"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Po meni ovo nije neuspjeh Cavsa vec uspjeh.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- adriano_leite
- Kontakt:
Sta se pisalo na pocetku sezone, naravno da jest, a to se zaboravlja, jos smo bili kompletni a govorilo se kako ne mozemo preko Chicaga, pa onda Atlante itd. Da mi je ko ponudio na pocetku sezone veliko finale, prihvatio bih objerucke, kasnije se apetiti povecali i bas mi je zao sto nisam imao priliku da vidim domet kompletne zdrave ekipe sa Loveom, Andyem i Irvingom. Rotacija Andy Mozzy bi bila strasna, jedan visok drugi cist energija, oba solidni defanzivci, suteri s poludistance itd. Mislim da ne bi bilo posteno koliko bismo bili jaci, jer 3 igraca iz startne petorke su vise od pola prve petorke.BernardBarnjak je napisao/la:Po meni ovo nije neuspjeh Cavsa vec uspjeh.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Slazem se sa Bernardom.
Igrali su finale bez dvojice vaznih igraca, prosli istok bez Lovea.. mada, to je vise zbog slabosti istoka, ali finale je bilo maksimum. Ne bih da predvidjam sta bi bilo kada bi bilo, ali sa Irvingom bi sigurno bili konkurentniji (mada ja mislim da ni tada ne bi uzeli, al ajd).
Zna li neko kada je repriza tekme na SK?
Igrali su finale bez dvojice vaznih igraca, prosli istok bez Lovea.. mada, to je vise zbog slabosti istoka, ali finale je bilo maksimum. Ne bih da predvidjam sta bi bilo kada bi bilo, ali sa Irvingom bi sigurno bili konkurentniji (mada ja mislim da ni tada ne bi uzeli, al ajd).
Zna li neko kada je repriza tekme na SK?
Apsolutno, prodjose Cikaga koji je imao sve uslove da ih podere ko nikad. Sve poslije toga je ogroman uspjeh.BernardBarnjak je napisao/la:Po meni ovo nije neuspjeh Cavsa vec uspjeh.
A boli njega kita

Zadnja izmjena: Luminary, dana/u 17 jun 2015, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Slažem se.BernardBarnjak je napisao/la:Po meni ovo nije neuspjeh Cavsa vec uspjeh.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
K Malone i C. Barkley hoce da izvrse samoubistvoBernardBarnjak je napisao/la:Luke Walton uze jos jedan prsten...

- adriano_leite
- Kontakt:
Ta slika je kada je ulazio u dvoranu pred pocetak cetvrte utakmice (isti outfit totalno).Luminary je napisao/la:Apsolutno, prodjose Cikaga koji je imao sve uslove da ih podere ko nikad. Sve poslije toga je ogroman uspjeh.BernardBarnjak je napisao/la:Po meni ovo nije neuspjeh Cavsa vec uspjeh.
A boli njega kita![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Čuo sam da su Bargnani i Hardaway Jr. dostupni 

- adriano_leite
- Kontakt:
Mozda Sunsi krenu po njih jer treba izboriti playoff, a Plumlee je nekoristan i i treba jedan SG jos.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je sve do vrha, Riley je kada su bili zakocili doveo Allena. Hajd sto je dobar igrac na terenu vec mu je i cilj titula, a i psihicki je na mjestu..
Ovaj Shumpert i JR prava velika djeca, gdje god da dodju nadju jos jedno 2-3 crnca i ugangsterce se sto se moze vidjeti i po onim vineovima sto objavljuju
Ovaj Shumpert i JR prava velika djeca, gdje god da dodju nadju jos jedno 2-3 crnca i ugangsterce se sto se moze vidjeti i po onim vineovima sto objavljuju
- adriano_leite
- Kontakt:
Je li Riley u prvoj sezoni uzeo titulu? Za razliku od prve sezone Cavsa, Heat je bio kompletan i opet izgubio, a moze se logicki zakljuciti da smo mi bili kompletni da bi rezultat bio sigurno bolji jer su u pitanju 3 startera koja su falila i igraci su se dodatno trosili i ostali bez daha u finalu.tuzlak1987 je napisao/la:To je sve do vrha, Riley je kada su bili zakocili doveo Allena. Hajd sto je dobar igrac na terenu vec mu je i cilj titula, a i psihicki je na mjestu..
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Tek kasnije pogledah video, evo dole na krajuadriano_leite je napisao/la:Ta slika je kada je ulazio u dvoranu pred pocetak cetvrte utakmice (isti outfit totalno).Luminary je napisao/la: A boli njega kita![]()

http://www.foxsports.com/nba/story/jr-s ... ors-061615
- adriano_leite
- Kontakt:
Ta slika je prije 5 dana, a na videu se vidi da je sjeban a nikako se ne vidi kurcobolja kao na toj slici koju sam komentarisao.Luminary je napisao/la:Tek kasnije pogledah video, evo dole na krajuadriano_leite je napisao/la:Ta slika je kada je ulazio u dvoranu pred pocetak cetvrte utakmice (isti outfit totalno).Luminary je napisao/la: A boli njega kita![]()
![]()
http://www.foxsports.com/nba/story/jr-s ... ors-061615
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Naravno da je tragikomichno. Tim pre shto gomila igracha npr. Bostona ima vishe od tih 6-0.AjsKjub je napisao/la:Stavljati Jordanov 6-0 kao argument za "GOAT diskusiju" je tragikomično. GOAT je valjda onaj koji najviše daje timu poslije čega ide statistika. LBJ je svakako pri vrhu zajedno sa Wiltom i Jordanom.
BTW, LBJ nije na nivou Wilta, Kareema ili Jordana, ali nije ni daleko od njih trojice. Definitivno je najbolji igrach sveta, sada vec skoro celu deceniju.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa nije sramota izgubiti u finalu, ali kazem opet primjeti se ozbiljniji rad kod Rileya i ovih u Clevelandu. On nikad ne bi doveo Mozgova i ova dva iz NY. Oni da su cisti potpuno ne bi ih Jackson pustio za sicu. I ja ocekujem naredne godine bolji Cleveland, ne bi trebalo biti problema da se opet nadju u Finaluadriano_leite je napisao/la:Je li Riley u prvoj sezoni uzeo titulu? Za razliku od prve sezone Cavsa, Heat je bio kompletan i opet izgubio, a moze se logicki zakljuciti da smo mi bili kompletni da bi rezultat bio sigurno bolji jer su u pitanju 3 startera koja su falila i igraci su se dodatno trosili i ostali bez daha u finalu.tuzlak1987 je napisao/la:To je sve do vrha, Riley je kada su bili zakocili doveo Allena. Hajd sto je dobar igrac na terenu vec mu je i cilj titula, a i psihicki je na mjestu..
'95-96 Bulls: 87-13
'96-97 Bulls: 84-17
'14-15 Warriors: 83-20
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne bi doveo Mozgova a doveo Birdmena koji je pojavom veca karikatura i od Smitha i od Imana, a Mozzy se boljim pokazao i od Haslema i od Andersena is vih visokih Heata osim Bosha. Pobijedio ga je Dirk pod temperaturom, a Cavsi izgubili uslijed izostanka 3 startera. U drugoj sezoni uzeli titulu, vidjecemo sta ce Cavsi uraditi sljedece pa da se kaze ko je ozbiljniji, jer ovo je tek prva sezona Cavsa u ovakvom sastavu. Sada se tek ocekuju pravi potezi jer ima predsezona ispred njih, a trejdovi su napravljeni u jeku sezone i pokazali su se jako dobrim. JR i iman su do finala igrali jako dobru kosarku, dok je Mozzy u finalu bio jedan od najboljih u ekipi, po meni samo James bio bolji od njega.tuzlak1987 je napisao/la:Pa nije sramota izgubiti u finalu, ali kazem opet primjeti se ozbiljniji rad kod Rileya i ovih u Clevelandu. On nikad ne bi doveo Mozgova i ova dva iz NY. Oni da su cisti potpuno ne bi ih Jackson pustio za sicu. I ja ocekujem naredne godine bolji Cleveland, ne bi trebalo biti problema da se opet nadju u Finaluadriano_leite je napisao/la:Je li Riley u prvoj sezoni uzeo titulu? Za razliku od prve sezone Cavsa, Heat je bio kompletan i opet izgubio, a moze se logicki zakljuciti da smo mi bili kompletni da bi rezultat bio sigurno bolji jer su u pitanju 3 startera koja su falila i igraci su se dodatno trosili i ostali bez daha u finalu.tuzlak1987 je napisao/la:To je sve do vrha, Riley je kada su bili zakocili doveo Allena. Hajd sto je dobar igrac na terenu vec mu je i cilj titula, a i psihicki je na mjestu..
'95-96 Bulls: 87-13
'96-97 Bulls: 84-17
'14-15 Warriors: 83-20
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Da li ce Blatt ostati na klupi Cavsa?
Svaka čast Warriorsima. Iznenadili su me. Nije im trebala povreda Brona da osvoje.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.