FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la FRANK RIBERY » 31 jan 2011, 19:45

torrenteS je napisao/la:dobro, vargasoljupci, mozete li mi reci zasto bi taj igrac bio pojacanje za bayern?
mislite li da je bolji od altintopa ili mulera koji mjenjaju robena, odnosno riberija :?
napadac nam ne treba jer je vas ljubimac gov-njez ´gesetzt´, a znamo i to da galonja fura taktiku u kojoj ima mjesta samo za jednog napadaca, a to opet znaci da su male sanse da se gomina rezerva- kloze povrijedi grijuci klupu. u najgorem slucaju moze dobiti zuljeve na gu. a sto ga ne sprjecava da igra :lol:
dalje, u veznom redu smo pretrpani tako da se za tu poziciju bore svajni, timo, pranja, otl i gustavo. naravno da necemo zaboraviti odlicnog kroosa koji ce se vratiti tamam kad bude najpotrebniji :lol:
u odbrani smo tamam, a na golu odlicno popunjeni 8-)
dakle, za koje pozicije trebamo pojacanja :?:

Monolog je napisao/la:Samo javi na vrijeme da mogu onda skupiti pare.
ne vrdaj, vidis li da je dusa upucena na istinu i kao takva tjera jezik da govori pravo ;)
opklada je pala, barem sto se mene tice. eto, nek´ omo bude sudija jer najvjerovatnije planiram pozvati i njega da se nasika na tvoj racun.
A nisi razmišljao da bi Vargas došao na poziciju lijevog beka koju je igrao dosta puta u karijeri.On je igrač sličan Coentrao-u.

---------------Gomez------------
Ribery--------Muller-------Robben

---------Gustavo--Sweini-------

Vargas----Tymo---Budstuber--Lahm

-----------------Kraft-----------------

Evo zašto bi Vargas bio sjajno pojačanje za nas .U slučaju ozljede Riberya ili Robbena on bi ih mjenjao.Gustavo bi išao na beka , a Pranjić bi na zadnjeg veznog.Oni koji su gledali Bayern protiv Fiorentine znaju kakve smo imali probleme sa Vargasom i Jovetićem.Ta dva su nas igrača uništila.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 31 jan 2011, 19:56

ahah :? znaci taj igra na krilu, igrao je i beka, tj. nesto izmedju ili obadvoje, ili :?
e, to ne postoji. niti je odlican bek(samo takav dolazi u obzir) a nije ni bogzna kakvo krilo da bi bio adekvatna zamjena za riberija. ono je neki glomazni krkan koji se ne bi uklopio u igru bayerna.
osim toga, pogubno bi bilo dovoditi igraca pred ovako vazne utakmice iako imamo gustava koji je odradio pripreme s bayom, polako se uklapa u tim, fino igra(otici cu dalje i reci da u njemu vidim novog lama)
dalje, ja cvrsto vjerujem da gaal u ekipi(sestica) cuva mjesto za krosa u kojem je vidio ono o cemu vam moja malenkost trubi vec mjesecima ;) zato se nije ni bunio nego je cak i zagovarao prodaju svajnija.
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 31 jan 2011, 20:07

torrenteS je napisao/la:ahah :? znaci taj igra na krilu, igrao je i beka, tj. nesto izmedju ili obadvoje, ili :?
e, to ne postoji. niti je odlican bek(samo takav dolazi u obzir) a nije ni bogzna kakvo krilo da bi bio adekvatna zamjena za riberija. ono je neki glomazni krkan koji se ne bi uklopio u igru bayerna.
osim toga, pogubno bi bilo dovoditi igraca pred ovako vazne utakmice iako imamo gustava koji je odradio pripreme s bayom, polako se uklapa u tim, fino igra(otici cu dalje i reci da u njemu vidim novog lama)
dalje, ja cvrsto vjerujem da gaal u ekipi(sestica) cuva mjesto za krosa u kojem je vidio ono o cemu vam moja malenkost trubi vec mjesecima ;) zato se nije ni bunio nego je cak i zagovarao prodaju svajnija.
Dok nije došao u Fiorentinu igrao je beka, ali ga je Prandeli prekomandovao naprijed.Coentrao je cijeli zivot igrao krilo pa ga sad smatraju sjajnim bekom.Elem youtube pa pogledaj malo dotičnog gospodina.Ti si jedini koji smatra da Vargas ne bi bio dobro pojačanje za nas.Mislim da griješiš u vezi ovog igrača.Centaršut briljantan!

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 31 jan 2011, 20:28

Izaslanstvo OSC Lillea viđeno u Minhenu.Da li se radi o prijateljskoj posjeti ili se nešto kuha vidjet ćemo u naredna 4 sata.Od igrača koji nama mogu biti interesantni su Eden Hazard,Gervinho,Moussa Sow i Yohan Cabaye.

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 31 jan 2011, 20:32

nemam vremena za neki duzi odgovor, ali kao sto rekoh u prethodnom postu, bilo bi pogubno ubaciti igraca koji nije odradio pripreme s bayernom i to pred vrlo bitne utakmice. uredu da se radi o super-klasi ala roben, ovako...hmmm

sta znas, mozda je taj vargas neki dobar igrac, ali ono sto sam ja vidio u par utakmica...opet hmmm :D
moj me insekt nikada ne vara 8-) il´ bi instinkt :lol:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 31 jan 2011, 20:34

torrenteS je napisao/la:ahah :? znaci taj igra na krilu, igrao je i beka, tj. nesto izmedju ili obadvoje, ili :?
on je slican tvom liku sa avatara.......dakle, on je krilo, al po potrebi može da igra beka....isto kao i Salihović što je igrao kod Ćire......
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 31 jan 2011, 21:03

a sta ce biti ako se ozljedi roben a riberri vec jeste,,sta ce biti ak se ozljedi swajni ili gomez,,ko ce da igra kako ce da se taktizira,,sta kako,,ma dajte nam bilo koga samo da imamo nesto na klupi,,mislim da je van gal pozelio jos pokojeg igraca,,mada ovde na forum ima ih sto smatraju da su pametniji od van gala hehe,,,idmo po sve tri titule aBd...
i da sta mislite kako bi se proveli da nam se ozljedi lam nedaj Boze ali je moguce i on je samo insan.......

trebamo igraca :mrgreen:
VOLIM BAYERN

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 31 jan 2011, 21:50

Ribery dao prognozu da svoj povratak vidi protiv Hoffenheima za dvije sedmice,tako da se mogu demantovat nebuloze koje su postavljene ovdje o propuštanju duela s Interom,također je optužio đikana Josuea da je namjerno išao da ozljedi.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 31 jan 2011, 21:54

evo chelsea sluzbeno kupio torresa,,zasto to nije bio bayern??? e ovim stvarima šeco razmisljam i to me muci,,,da se nesto kvalitetno ili solidno kupi ,,pa iskreno mi smo kratki sa klupom veoma kratki :roll:
VOLIM BAYERN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 jan 2011, 22:22

Dok drugi ojacavaju svoje redove u Bayernu uprava se prepucava s Van Gallom a igraci se samaraju :(
1974---1975---1976---2001---2013---2020

zjaka
Kontakt:

Post Postao/la zjaka » 31 jan 2011, 22:35

Zaista sam vise izgubio svaku vjeru da cemo kupiti ikoga **** im ma;;; skrtu glupu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jan 2011, 23:13

zjaka je napisao/la:Zaista sam vise izgubio svaku vjeru da cemo kupiti ikoga **** im ma;;; skrtu glupu
Nadu o dovodjenju pojacanja si trebao ugasiti u 17 casova, jer je tad u Njemackoj zatvoren prijelazni rok.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 31 jan 2011, 23:16

Sramota fkt da nismo nikog doveli. Ja iskreno sad ocekujem samo jedan trofej i to kupa Njemacke :) A za ligu prvaka - tesko da cemo proc Inter :roll:
Volim te Zeljo!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 jan 2011, 23:20

zlatandr je napisao/la:Sramota fkt da nismo nikog doveli.
A sta je GustaFo? Sjeti se kad je zadnji put Bayern potrosio (nagadja se izmedju 15-17 mil.) u zimskom prelaznom roku.
Vom Jäger zum Gejagten

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 31 jan 2011, 23:26

21:34 Werder Bremen je potpisao sa slobodnim Brazilskim obrambenim igračem Samuelom Firmino de Jesusom do kraja ove sezone.
kako werder moze u 21h i 34 minute haaa,,,

imamo mi jos pola sata da dovedemo nekoga,,biće biće
VOLIM BAYERN

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 31 jan 2011, 23:28

geronimo je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Sramota fkt da nismo nikog doveli.
A sta je GustaFo? Sjeti se kad je zadnji put Bayern potrosio (nagadja se izmedju 15-17 mil.) u zimskom prelaznom roku.
Ma iskreno nije Gustavo bas neko pojacanje, bojim se da ce on biti "pojacanje" kao sto su bili Brafonja ili Pranjic :D al eto necu da ga ureknem mozda me pozitivno iznenadi u buducim tekmama.
Volim te Zeljo!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 jan 2011, 23:54

torrenteS je napisao/la:moj me insekt nikada ne vara 8-) il´ bi instinkt :lol:
bi insekt zivorade :D nego kako mene zaboravi u tom odabranom drustvu?
torrenteS je napisao/la: eto, nek´ omo bude sudija jer najvjerovatnije planiram pozvati i njega da se nasika na tvoj racun.
ako neko monologa moze oguliti po tom pitanju, onda sam to ja :lol: ni smuk i salaso mi nisu ravni....ako je podloga dobra :lol:
fino, fino...nego ´ajmo malo o bayernu, tacnije o ribiju 8-)
roy_makaay je napisao/la:Ribery dao prognozu da svoj povratak vidi protiv Hoffenheima za dvije sedmice,tako da se mogu demantovat nebuloze koje su postavljene ovdje o propuštanju duela s Interom,također je optužio đikana Josuea da je namjerno išao da ozljedi.
roy, ti si moj :D
nebuloze postavljaju neupuceni. ubuduce se ne osvrci na tako nesto i cekaj (ako vec ne mozes sam) da stignu provjerene informacije. ti ako do sad nisi skont´o kome mozes vjerovati, neces ni odsad. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 01 feb 2011, 00:07

Što će nam prinove. da nam smetaju u ekipi, da prave gužvu. Ovo igrača što imamo je taman koliko treba. Eh taj Vargas je nikakav igrač. Što će nam kad su tu Robben, Ribery, Altintop, Muller, Pranjić. Snaga ove ekipe je u tome što skoro svaki igrač može igrati na nekoliko pozicija. U slučaju povreda, lako je naći rješenje.
Luiz Gustavo je veliko pojačanje, bolje za one pare nismo mogli dovesti. Mene je najpozitivnije iznenadio u ovih nekoliko utakmica.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 feb 2011, 00:18

Klare je napisao/la:Što će nam prinove. da nam smetaju u ekipi, da prave gužvu. Ovo igrača što imamo je taman koliko treba. Eh taj Vargas je nikakav igrač. Što će nam kad su tu Robben, Ribery, Altintop, Muller, Pranjić. Snaga ove ekipe je u tome što skoro svaki igrač može igrati na nekoliko pozicija. U slučaju povreda, lako je naći rješenje.
Luiz Gustavo je veliko pojačanje, bolje za one pare nismo mogli dovesti. Mene je najpozitivnije iznenadio u ovih nekoliko utakmica.
Problem je u tome sto mi imamo samo 17 igraca i samo u slucaju da su svi zdravi imacemo mogucnost da popunimo klupu.

Samo da nam na kraju Kraft ne zaigra na poziciji stopera ili kondicioni trener nadje svoje mjesto u napadu. :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 feb 2011, 00:19

Klare je napisao/la: Snaga ove ekipe je u tome što skoro svaki igrač može igrati na nekoliko pozicija..
jeste tako, ali mora se priznati da lvg previse luta sa tim pozicijama. svajni igra 10-ku, a na 6-ici je napravio igraca od njega u prosloj sezoni. sa kroosom eksperimentise, sto je opet razumljivo, jer je igrac u stvaranju. gustavo sam kaze da se najbolje osjeca (a samim tim i najbolje partija pruza) u centralnom veznom redu. kod njega trenutno igra beka, gdje nije do sad odusevio. pranja je bas univerzalac, ali da se primjetiti da je bolji u ofanzivnim zadacima. müller se zrtvuje, igra gdje ga postavis i sto je najvaznije, ponovo ulazi u onu veliku formu. nije nepoznato da se vidi u ulozi prateceg spica ilio 10-ke, ali za njega nije problem.
ovo oko contenta i lepe brenO mi nije potpuno jasno, da li gube kredit kod gaala?
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.