FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Pitam se moze li Musiala nekada malo da pridje nazad, pokrene koji napad, pogotovo u situacijama kad se mucimo da organizujemo nesto suvislo.
Premalo je ukljucen u organizaciju igre.
Premalo je ukljucen u organizaciju igre.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Sane je zlatan za razliku od ostalih nasih ofanzivaca, musijala nesto i pokusava al coman je izgubljen od pocetka sezone i nikakav ucinak od njega.armando je napisao/la: ↑03 okt 2023, 21:55Moguće. Ipak je on poznat po tome da kad treba uputiti udarac daje pas - ili obrnuto.Bundesliga je napisao/la: ↑03 okt 2023, 21:47Sane uvijek potez viska. Uyebo je 2 ciste situacije najmanje.
Popravio se jedan na jedan i u samoj realizaciji.
Mene više muči naš Zidan Jamal, koji plete na malom prostoru i sve na momente lijepo izgleda. Ali u konačnici, učinak tanak, pretanak. Jer se vidi da to može bolje i samo se čeka kad će to biti.
Jednostavno citav sistem napada je smijurija nekakva gdje od 9 centarsuteva u ovoj utakmici ni jednom nismo dosli do lopte, a nesto zemljom odigrat je naucna fantastika, pristup taktika ocajni i djeca nam se smiju moj tutele.
Pa Tetejac otkako je dosao najvise energije daje na to da od ovog napravi nekog igraca.. tu je i uspio donekle, al Sane nam nikad nece biti prevaga na velikom mecu, nema on ni cojonesa ni znanja da igra taj nivo konstantno.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑03 okt 2023, 21:59Ljudi mozemo pricati o treneru itekako ali zar vas ne smeta ponasanje Leroya Sanea protiv Leipziga prvo poluvrijeme i sada opet prvo poluvrijeme??
Ne volim inace bas omalovazavati igrace ali ne mogu preći preko govora tijela Sanea.
Toliko khurcobolje kod ovog igrača rijetko kad viđamo na ovako velikoj razini.
Ne moze 20 igraca da ne valja. Covje je dobio Kanea a nema jednu uigranu akciju da ovaj dobije loptu protiv yebenog Kopenhagena.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kad izbjegneš tu usporedbu lakše ćeš prihvatiti istinu.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑03 okt 2023, 21:59
Godine prolaze ali kod ovog igraca govor tijela jasno pokazuje da u glavi nije spreman da ama bas svaku utakmicu izdominira protivnika kao nedavno Ribery i Robben.
Tako sam ja prevalio ovu nevolju. Nema sa takvima poređenja, uživali smo dok smo mogli.
Neki novi klinci...
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Centre forward
- Kontakt:
To se slažemo hiljadu posto.
Ali i igrači su mi na nekom čudnom nivou. K'o da su se prvi put sreli. Neorganizovano, nezainteresovano, k'o na terminu jbt.
Možda bojkotuju nesto, ili nekoga

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Evo lijepog podatka Kopenhagen pretrčo 7km više od nas u 51. minutu. Znači bukvalno igrač više na terenu.
Treba ubacit Choupu i probat s dva špica opet, to je izgledalo super neki dan
Ovako je i @Klare grizo nokteCentre forward je napisao/la: ↑03 okt 2023, 22:08Možda bojkotuju nesto, ili nekoga![]()

Šta je sa domaćina, jel živ?
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bekove ko i da nemas, hajde malo ofanzivnije, nikakvog duplog pasa sa krilima…tanko.
Efe je dobro skonto Sanea, potpisujem. I opet najbolje krilo trenutno.
Efe je dobro skonto Sanea, potpisujem. I opet najbolje krilo trenutno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zaista predugo traje ova agonija.
Na konopcima svaki mec.
Na konopcima svaki mec.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Boga mi cemo i Audi kup zestoko proslavljati sa ovom ublehom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vratite Boatenka da razvučemo ringišpil u cirkusu.
-
- Kontakt:
Sramota. Dovoljno govori podatak u 50 minuti da su ovi pretrcali 70 km a ovi nasi manekeni 63. Kurcobolja.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Centre forward
- Kontakt:
Klare je vjerovatno oženio neku Njemicu, a ista ga je zaključala u nekom podrumu k'o Rose Charlie Sheena.
Bayern ako misli svoju igru zasnivat' na Musiali narednih 10 godina iza ledja mu moraš dovest' dva Gatusa, jer momak ne postoji u defanzivi.
Bravo Upamecano.

Bayern ako misli svoju igru zasnivat' na Musiali narednih 10 godina iza ledja mu moraš dovest' dva Gatusa, jer momak ne postoji u defanzivi.
Bravo Upamecano.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- muhamedhulk
- Kontakt:
Al kad gledaju onaj monitor..
Daj Müllera, vadi Magiju, nista ne radi.
Daj Müllera, vadi Magiju, nista ne radi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- Nerminovic
- Kontakt:
crko dabogda ako ovo nije najveca sramota u tih 23 g sto gledam bayern
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Bate Borisov. Zenit.Nerminovic je napisao/la: ↑03 okt 2023, 22:20crko dabogda ako ovo nije najveca sramota u tih 23 g sto gledam bayern

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Moze gore, sabura, gubilo se nekad i od Bate-a.
Sane je smijesan igrac ni do koljena Riberyu i Robbenu. Coman je mnogo bolji igrac. Kada je Sane tek dosao niko ga nije hvalio kao ja, moja greska.
Gnabry mnogo fali.
Ubacij Tela da spasava ovu agoniju i dovedite tog prokletog veznjaka.
Bilo je sramocenja Getafe i sl
Sane je smijesan igrac ni do koljena Riberyu i Robbenu. Coman je mnogo bolji igrac. Kada je Sane tek dosao niko ga nije hvalio kao ja, moja greska.
Gnabry mnogo fali.
Ubacij Tela da spasava ovu agoniju i dovedite tog prokletog veznjaka.
Bilo je sramocenja Getafe i sl

- muhamedhulk
- Kontakt:
Zenit?Nerminovic je napisao/la: ↑03 okt 2023, 22:20crko dabogda ako ovo nije najveca sramota u tih 23 g sto gledam bayern
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
JN bez 9ke premija za ovu prevaru, bruka i sramota.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.