Eto ide Jedinstvo sve dan ranije i sve gubi nisu ni autobusi sa drvenim stolicama da se pate i autobusi su savremeni a ici ce se akobogda i dan ranije samo sabura i neka nas u ovoj ligi blizi si svima i navijacima i sponzorima itd ,dosta ba Kolina i slicnih ..Koje daleko putovanje 3 sata pa ne idu na Island nemoj zezat.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
- Zenicanin988
- Kontakt:
Jel dogovoren kakav fajt s fukarama 

Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
B1 TV prenosi utakmicu, a ko ima Moja TV može je gledat preko televizora da se ne patimo preko fb prijenosa
Moj te babo bodri, a i moje će dijete, simbol si grada od 45te!
Sta je ovo jel ovo pola Zenice otišlo na tekmu listam fb samo slike izbacuju nema ko nije na putu na tekmu hahaha
A ovo za putovanje prije na dan nismo mi jos u mogućnosti za to mi svi zaboravljamo da nama jos svaka marka bitna
Ići ćemo naredne sezone kad nam Fudo uplati onaj milion

Sretno momci danas obradujte nas sa tri boda akobogda
A ovo za putovanje prije na dan nismo mi jos u mogućnosti za to mi svi zaboravljamo da nama jos svaka marka bitna
Ići ćemo naredne sezone kad nam Fudo uplati onaj milion
Sretno momci danas obradujte nas sa tri boda akobogda
-
- Kontakt:
Salkanovic poluspic, Saric lijevo krilo. Drago mi je zbog Salkanovica zasluzio je priliku na njemu je sad da je iskoristi.
Bravo za Duvnjaka za ovu postavku. Samo 4-4-2NekiForumas je napisao/la: ↑10 sep 2023, 15:39Salkanovic poluspic, Saric lijevo krilo. Drago mi je zbog Salkanovica zasluzio je priliku na njemu je sad da je iskoristi.

Slazem se za Salkanovica, pokazao je svojim ulascima sa klupe da ima potencijala.
I ovo stavljanje Sarica na lijevo krilo je odlicno. Posto ne igra odbranu, ledja ce mu cuvati Bajramovic koji ne igra napad

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- prisonbreak
- Kontakt:
Drago mi je sto Salkanovic dobio priliku, imao je dobrih minuta kada bi dobio priliku.Truhlo je napisao/la: ↑10 sep 2023, 15:48Bravo za Duvnjaka za ovu postavku. Samo 4-4-2NekiForumas je napisao/la: ↑10 sep 2023, 15:39Salkanovic poluspic, Saric lijevo krilo. Drago mi je zbog Salkanovica zasluzio je priliku na njemu je sad da je iskoristi.![]()
Slazem se za Salkanovica, pokazao je svojim ulascima sa klupe da ima potencijala.
I ovo stavljanje Sarica na lijevo krilo je odlicno. Posto ne igra odbranu, ledja ce mu cuvati Bajramovic koji ne igra napad![]()
Jedina steta u tome je sto Saric iza napadaca ima slobodu na terenu, dok kad je krilo mora drzati jednu stranu. Proslu utwkmicu bilo ga po vijelom terenu i top je djelovalo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ne bi me iznenadilo da tako i bude na terenu, a da Salkanovic igra lijevo. Vidjet cemo.prisonbreak je napisao/la: ↑10 sep 2023, 15:57Drago mi je sto Salkanovic dobio priliku, imao je dobrih minuta kada bi dobio priliku.Truhlo je napisao/la: ↑10 sep 2023, 15:48Bravo za Duvnjaka za ovu postavku. Samo 4-4-2NekiForumas je napisao/la: ↑10 sep 2023, 15:39Salkanovic poluspic, Saric lijevo krilo. Drago mi je zbog Salkanovica zasluzio je priliku na njemu je sad da je iskoristi.![]()
I ovo stavljanje Sarica na lijevo krilo je odlicno. Posto ne igra odbranu, ledja ce mu cuvati Bajramovic koji ne igra napad![]()
Jedina steta u tome je sto Saric iza napadaca ima slobodu na terenu, dok kad je krilo mora drzati jednu stranu. Proslu utwkmicu bilo ga po vijelom terenu i top je djelovalo.
Jos u drugom Hrelja kad udje umjesto Karalica

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Hoce li biti kakav link.
Praznik u Rahicu.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Fkt postoji kanal, ali evo minuta do tekme nema jos prijenosa
Ima li link utakmice?
1:0 vodi rahic prva minuta, Jel ovo realno hahahaha
Gubimo i nema prijenosa jos. Great 

Pa kako primismo go u 1. minuti ?
- samoposteno
- Kontakt:
Ima na fb rahici dobar stream
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.