BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

BMWspeed
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la BMWspeed » 05 jan 2015, 14:04

_dreamer_ je napisao/la:Ne treba momka pljuvati nego prihvatiti cinjenicu da on nema kapacitet za neke velike domete. Neka se drzi iskljucivo sljake i mogao bi napraviti solidnu karijeru i dogurati eventualno do TOP 50. Sve vise od toga je nerealno ocekivati... Kako koji mjesec dolazi, ovo se cini sve izvjesnijim...
top 50 :lol: neka bude zadovoljan i presretan sto je tu gdje je.. mozda nema kapacitet za velike domete al on od 10 meceva izgubi 7 protiv duplo losije rangirani igraca.. :tokralju:

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 05 jan 2015, 14:05

_dreamer_ je napisao/la:Ne treba momka pljuvati nego prihvatiti cinjenicu da on nema kapacitet za neke velike domete. Neka se drzi iskljucivo sljake i mogao bi napraviti solidnu karijeru i dogurati eventualno do TOP 50. Sve vise od toga je nerealno ocekivati... Kako koji mjesec dolazi, ovo se cini sve izvjesnijim...
Nema on sanse za top 50, totalno nerealno. Ako pratis tenis, gledas turnire, jasno ti je da nema sanse za top 50. Ako se bude drzao oko top 100, njemu je to uspjeh u karijeri, dalje ne.
On je morao jos davno uloziti pare u novog trenera a posebno trenera za servis.
Sve u svemu, on zasluzuje postovanje za sve sto je postigao do sada zbog uslova ali realnost je takva kakva je.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 05 jan 2015, 14:07

Sve expert do experta nakon svakog poraza :facepalm:

Kada dodje serija turnira na zemlji, onda cemo da vidimo koliko je daleko Damir spreman ici u ovoj sezoni, prvi mecevi tesko da mogu pokazati u kojem pravcu ce se kretati sezona.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 jan 2015, 14:12

Forster je napisao/la:Sve expert do experta nakon svakog poraza :facepalm:

Kada dodje serija turnira na zemlji, onda cemo da vidimo koliko je daleko Damir spreman ici u ovoj sezoni, prvi mecevi tesko da mogu pokazati u kojem pravcu ce se kretati sezona.
:thumbup: :thumbup:

Damiru nije problem igra već glava. Kad bi se psihički sredio dosta bolji rezultati bi bili. Koliko ima tenisera koji prave rezultate samo na zemlji, pa između ostalog tu bi se i Nadal mogao uvrstit (kad se sve sabere i oduzme ne pravi rezultate na betonu koji se od njega očekuju, pogotovo poslije USO), tako da Damir na zemlji može biti odlilčan teniser. TOP 50 sasvim realan domet pa možda i više. I naravno spori beton.

Damir je rekao da nikad toplijim uslovima nije igrao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 05 jan 2015, 14:13

Mozda si me prozvao pa da prokomentarisem. Nije ovo nikakvo pljuvanje niti bilo sta lose. Ove je moje misljenje gledajuci sve podloge i sve uslove a ne samo sljaku.
Ja smatram da on ne moze biti igrac za top 50 i da mu je top 100 maksimum.
Naravno, volio bih da grijesim, ali za mene to nije realno.
Promjena trenera i psihe i strucnjak za servis i eto njega u top 100 i onda bi on bio rahat.

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 05 jan 2015, 14:32

Gubio je Damir od nekih amatera i na šljaci, a ni psiha nije u pitanju, nego ne zna, lijen je, a sve to jer ga koči Nerfid. I počelo je baš onako kako sam mislio, dogodine neće biti ni u TOP200 (ono što je uradio u 2014. je bio bljesak i **** me svak' ako osvoji više od jednog challengera ove godine).
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

BMWspeed
Kontakt:

Post Postao/la BMWspeed » 05 jan 2015, 14:34

UltraSA je napisao/la:

Gubio je Damir od nekih amatera i na šljaci, a ni psiha nije u pitanju, nego ne zna, lijen je, a sve to jer ga koči Nerfid. I počelo je baš onako kako sam mislio, dogodine neće biti ni u TOP200 (ono što je uradio u 2014. je bio bljesak i **** me svak' ako osvoji više od jednog challengera ove godine).
ne koci njega nerfid nego on nezna on je dosego svoj maximum i od sad ce samo padati..

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 05 jan 2015, 14:40

Upada Damir kao LL na turnir, šta ste odmah počeli plakati :beba:

samo u BiH drugi meč u godini može biti najvažniju u cijeloj godini...nevjerovano :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 jan 2015, 14:45

shminka je napisao/la:Upada Damir kao LL na turnir, šta ste odmah počeli plakati :beba:

samo u BiH drugi meč u godini može biti najvažniju u cijeloj godini...nevjerovano :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Nadam se da hoće ali da igra protiv nekog slabog. :D

Ma jest važan, slijedi AO pa će tu biti teško bodove odbranit. A mislim svi su mečevi najvažniji. :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jan 2015, 14:52

UltraSA je napisao/la:Gubio je Damir od nekih amatera i na šljaci, a ni psiha nije u pitanju, nego ne zna, lijen je, a sve to jer ga koči Nerfid. I počelo je baš onako kako sam mislio, dogodine neće biti ni u TOP200 (ono što je uradio u 2014. je bio bljesak i **** me svak' ako osvoji više od jednog challengera ove godine).
Nikad nikoga nisam uvrijedio na ovom forumu, ali ti mi stvarno ideš na neku stvar. Zagadiš svaku temu na kojoj se pojaviš, možeš li nas ikako poštediti bar na ovoj.

@shminka, zar se već ne bi znalo da je uletio kao LL. Gledam MD, ubacili su kvalifikante.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 05 jan 2015, 14:53

Unofficialpage je napisao/la:
shminka je napisao/la:Upada Damir kao LL na turnir, šta ste odmah počeli plakati :beba:

Ma jest važan, slijedi AO pa će tu biti teško bodove odbranit. A mislim svi su mečevi najvažniji. :mrgreen:
RanTing, smanji malo dozivljaj. ;) Tek je pocetak sezone a kako nas je Damir navikao na toplo -hladno, nadam se puno bpljemizdanju na AO i MD kroz kvale. Kad je gubio od nesretnog Bejtulahija, i buranije koja nikad nece vidjeti ni Top 400 nije frka izgubiti od iskusnog lika (30) snaznog servisa a koji uz to igra najbolji tenis i vec je u Top 150.
Ne vjerujem da ce igrati kao LL kad vidis prijavljene igrace. Jos malo dubla da se navikne na vrucine koje ga cekaju u Melbourne. Sretno, Damire!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 05 jan 2015, 15:15

Nick Kyrgios bi mogao biti spreman za AO. Ledja su mu bolje i ima 3 sesije sa fiziom dnevno i vec kaze da osjeca napredak. Nazalost.

Za seratore koji pricaju o angazovanju trenera za Damira. Znate li koliko kosta dan placanja hitting partner-a, masera, trenera (glavnog), kondicionog trenera, plus oprema, putovanja, doktori ..........

U Australiji te ne moze pokriti $100,000 godisnje da ti dijete bude medu 50 na ITF listi juniora a o seniorima i da ne pricam. Prije 10tak godina je heart rate monitor kostao $800-900 da pratis stanje i reakciju tijela pod opterecenjem i brzinu oporavka, ........ Iznad 200 otkucaja pulsa igrac mijenja ponasanje i donosenje odluka. Ima puno stvari o kojima navijaci nemaju predstave.

A tek koliko naplacuju sportski psiholozi.

Uzevsi u obzir uslove u kojima se razvijaju nasi teniseri, rezultati su im svemirski. Sve finansiraju roditelji u keshu a igraci to imaju na umu na svakom mecu i vjerovatno igraju u prevelikom grcu da bi nekako vratili ulozeno roditeljima. Te su teme vrlo duboke i vecina vas samo laprda. Treba shvatiti to "sta im je u glavi" i sta treba da se popravi.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 jan 2015, 15:17

Biki je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:

RanTing, smanji malo dozivljaj. ;) Tek je pocetak sezone a kako nas je Damir navikao na toplo -hladno, nadam se puno bpljemizdanju na AO i MD kroz kvale. Kad je gubio od nesretnog Bejtulahija, i buranije koja nikad nece vidjeti ni Top 400 nije frka izgubiti od iskusnog lika (30) snaznog servisa a koji uz to igra najbolji tenis i vec je u Top 150.
Ne vjerujem da ce igrati kao LL kad vidis prijavljene igrace. Jos malo dubla da se navikne na vrucine koje ga cekaju u Melbourne. Sretno, Damire!
Ja se malo šalim :mrgreen: . Za mene su svi mečevi važni. A inače pokušavam uvesti naviku da ne komentarišem odmah nakon meča ako izgubi, tad se večina stvari kaže koja se ne misle.
Definitvno Vanni igra tenis karijere, sad je malo veće razočarenje, prvi turnir pa se očekivalo malo više. Sve što si napisao je tačno.

Taj ranTing će me progonit cijelog života :urnebes:

Damir Dzumhur!!!!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 05 jan 2015, 15:18

Hocel bit otkaza? Koje su sanse da upadne kao LL?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 05 jan 2015, 15:20

AsharaK je napisao/la:Hocel bit otkaza? Koje su sanse da upadne kao LL?
Nikakve, ne postoji šansa.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 05 jan 2015, 15:21

UltraSA je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Hocel bit otkaza? Koje su sanse da upadne kao LL?
Nikakve, ne postoji šansa.
Brete stvarno postajes smor
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 05 jan 2015, 15:31

kengur je napisao/la:Nick Kyrgios bi mogao biti spreman za AO. Ledja su mu bolje i ima 3 sesije sa fiziom dnevno i vec kaze da osjeca napredak. Nazalost.

Za seratore koji pricaju o angazovanju trenera za Damira. Znate li koliko kosta dan placanja hitting partner-a, masera, trenera (glavnog), kondicionog trenera, plus oprema, putovanja, doktori ..........

U Australiji te ne moze pokriti $100,000 godisnje da ti dijete bude medu 50 na ITF listi juniora a o seniorima i da ne pricam. Prije 10tak godina je heart rate monitor kostao $800-900 da pratis stanje i reakciju tijela pod opterecenjem i brzinu oporavka, ........ Iznad 200 otkucaja pulsa igrac mijenja ponasanje i donosenje odluka. Ima puno stvari o kojima navijaci nemaju predstave.

A tek koliko naplacuju sportski psiholozi.

Uzevsi u obzir uslove u kojima se razvijaju nasi teniseri, rezultati su im svemirski. Sve finansiraju roditelji u keshu a igraci to imaju na umu na svakom mecu i vjerovatno igraju u prevelikom grcu da bi nekako vratili ulozeno roditeljima. Te su teme vrlo duboke i vecina vas samo laprda. Treba shvatiti to "sta im je u glavi" i sta treba da se popravi.
Bukvalac? Ti sada napisa idealan tretman.
Ne mozes me ubijediti da nema para da angazuje boljeg trenera ili da nema para da angazuje trenera specijalistu za servis. To me ne mozes ubijediti niti dokazati.
Da su ogromni troskovi, to se slazem, ali za ovo sto sam napisao, stojim iza toga.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 05 jan 2015, 15:32

@kengur..teško je našim ljudima neke stvari objasniti, nemoguće :tokralju:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jan 2015, 15:33

kengur je napisao/la:Uzevsi u obzir uslove u kojima se razvijaju nasi teniseri, rezultati su im svemirski. Sve finansiraju roditelji u keshu a igraci to imaju na umu na svakom mecu i vjerovatno igraju u prevelikom grcu da bi nekako vratili ulozeno roditeljima. Te su teme vrlo duboke i vecina vas samo laprda. Treba shvatiti to "sta im je u glavi" i sta treba da se popravi.
Ovo mu više ne priznajem. Prošle sezone je zaradio dovoljno novca da sasvim korektno isplanira narednu bez trzavica.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 05 jan 2015, 16:07

Nema Damir volje, kad imas volju mnoge se stvari mogu nadopuniti. Što se tiče financija, vjerujem da je prošle godine dosta zaradio, tako da je mogao sebi isplanirat cijelu 2015-tu.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []