FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

effe_sa
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la effe_sa » 23 maj 2012, 19:24

I meni je žao što Sloboda ispada i nadam se u vaš brz povratak. U zadnjem kolu je sve bilo jako sumnjivo, ali šta je tu je, dosta se korova u ligi očistilo, ali sav nije.
Sloboda ispada i zbog niza drugih problema koji je prate, posebno je tu u pitanju koliko znam i novac. Tako da...
Al nadam se da će se to u skorije vrijeme sve konsolidovat. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 23 maj 2012, 19:25

stomaklija je napisao/la:U pravu je trener Slavije hoću 2:0 i doviđenja, a ne Ibraković došao branit jeb.... 0. Majmun jedan, nije nam kriv ni Željo ni Velež, SAMI SMO KRIVI!!! Napadni i daj gol i doviđenja. Šta čekaš preko tranzistora kad će neko drugi za tebe nešto napraviti. Veoma je moguće da su i Velež i "plava mašina" uzeli genge i ćao đaci. Još jedanput, samo smo krivi.... ako raspaloj Slaviji ne možeš dati gola, fataj se livade!!!
skim ce napast, pola nam igraci kadeti i juniori sto izgube u mostaru 5:0. Ko ce napast povrijede se odma i Bekic i Mesanovic.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 23 maj 2012, 19:25

4 posta,cetiri provokacije 7 dana
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 23 maj 2012, 19:25

Sto vam npr nije Zrinjski kriv, sto nije zagrizao protiv Rudara? Nego velez i Zeljo??? Do neko kolo ste placali igracima dugovanja 5 minuta prije tekme da bi igrali tekmu, i neko vam kriv, sto ste kuci po picki dobili i od Borca, Olimpika, Sarajeva, Zelje, koga vec. Pa na grbavici ste igrali na poluvremenu bilo 4:0, najgora ekipa ove godine. SAMI STE KRIVI!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 23 maj 2012, 19:26

Siguran sam da ste svi danas gledali utakmicu Slavija-Sloboda.Sta imate da kazete za igru Slobode ili za samu utakmicu u cjelini ?
Imate li kakvu ocjenu za tu utakmicu ili ste vise bazirani na analize ostalih utakmica ?
Dakle kako je po vama igrala Sloboda ? Ima li ijedan potez igraca Slobode koji je na ovoj utakmici pokazivao da ti igraci zele da ne izgube vise od jednog razlike? Zivo me zanima kako vi vidite igru vaseg tima.
Da li je sudjenje bilo na nivou ? Da li ste izveli ijedan korner? koliko puta ste zapravo uopste presli centar ?
Vi pisete o Zelji i Velezu ovde ? Pored ove utakmice ?
Zeljo vas izbacio ? Velez vas izbacio ?
Ma da,samo vi sebe niste izbacili.Eto vas ko pitari,svi protiv vas.A centra danas niste presli.
Zao mi je sto ste ispali,ali sramota je vasa sto druge pljujete,a sebe opravdavate.Sramota je kako ste danas odigrali utakmicu koja vam zivot znaci.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 maj 2012, 19:26

ne mogu vjerovat da neki navijaci zelje, sarajeva itd ovdje pod*ebavaju tuzlake sto su ispali iz lige !? umjesto da vam bude krivo sto je sloboda, jedan od nasih najvecih klubova ispala, a u ligi ostali gosk i leotar koje ja ne smatram nasim klubovima ? ccc... svasta je i Bog stvorio...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 23 maj 2012, 19:26

VolimTz je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Vozdra Tuzla idemo na gostovanje u Srebrenik ipak tamo nas ne mrze toliko.Sta vas briga napokon cete biti u vrhu.
Na šta ste vi spali pa to je strašno, prekidate niz bez poraza samo da bi sjebali Slobodu. Koji ste vi paćenici to je nevjerovatno !! :lol:
Generalno sjebali ste i vi Želji titulu prosle godine na Grbavici,pa Vam niko a nije rekao.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2012, 19:27

HzBvB je napisao/la:Sloboda nema potrebe da prebacuje nesto Velezu.....
Gosk je Slobodi dao...utakmicu ! Sta je sad trebalo da ispadnu ? :?

Vodena glava je sve odradila !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ovo me nasmija! Ko je vodena glava? :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 23 maj 2012, 19:28

Papastathopoulos je napisao/la:ne mogu vjerovat da neki navijaci zelje, sarajeva itd ovdje pod*ebavaju tuzlake sto su ispali iz lige !? umjesto da vam bude krivo sto je sloboda, jedan od nasih najvecih klubova ispala, a u ligi ostali gosk i leotar koje ja ne smatram nasim klubovima ? ccc... svasta je i Bog stvorio...
jedan od naših najvećih klubova ???? objasni mi po čemu stvarno neznam što je sloboda najveći klub materemi ???

nicaze_072
Kontakt:

Post Postao/la nicaze_072 » 23 maj 2012, 19:28

DANDY je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Vozdra Tuzla idemo na gostovanje u Srebrenik ipak tamo nas ne mrze toliko.Sta vas briga napokon cete biti u vrhu.
Na šta ste vi spali pa to je strašno, prekidate niz bez poraza samo da bi sjebali Slobodu. Koji ste vi paćenici to je nevjerovatno !! :lol:
Generalno sjebali ste i vi Želji titulu prosle godine na Grbavici,pa Vam niko a nije rekao.
Tope oni su na Grbavici odigrali sportski i na rezultat sto se ocekivalo i od vas danas. Dobar ovaj slagirani komitet koji ovo sve posmatra...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2012, 19:28

Za kaznu ove sve igraci sacuvati za narednu sezonu,doveli su je u drugu ligu,neka je sad vracaju u premier ligu !

Nismo zasluzili da ostanemo igrama,ali da gosk koji nije nista pokazao u vrapcicima dodje do dva gola u dvije minute,da gosti u trebinju prekidaju niz bez poraza.. NEKA STE IZBACILI SLOBODU,ALI VRATIT CE VAM SE KAD TAD !

Molim Boga da nas ne ugase kao sto su uradili sa KK Sloboda Dite !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 23 maj 2012, 19:30

Tuzlaci zao mi je :cry: :roll: nemogu da vjerujem da je do ovog doslo :roll: ruku na srce, Sloboda u Lukavici nije pokazala ama nikkakvu zelju za opstankom u ligi, igrali su prelose, nijedan udarac na go sve govori

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2012, 19:30

cera1 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:ne mogu vjerovat da neki navijaci zelje, sarajeva itd ovdje pod*ebavaju tuzlake sto su ispali iz lige !? umjesto da vam bude krivo sto je sloboda, jedan od nasih najvecih klubova ispala, a u ligi ostali gosk i leotar koje ja ne smatram nasim klubovima ? ccc... svasta je i Bog stvorio...
jedan od naših najvećih klubova ???? objasni mi po čemu stvarno neznam što je sloboda najveći klub materemi ???
Pa sada nije trebalo Zelji zato ce im trebati iduce godine, pa ce Leotar vratiti. Oni su inace bratski klubovi!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 23 maj 2012, 19:31

Sad ce pocet prica...

"To su nasa braca iz Mostara koja nas nikad nisu izdala , a ne ko ona **** iz Sarajeva!" :lol: :lol:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 23 maj 2012, 19:31

Braco Tuzlaci pustite sve nek se dobro ispusu i izezaju na nas racun i samo pamtite, volio bih kad ni jedan iskren navijac naredni par dana nebi nista napiso i kad se sve ovo raziđe da krenemo ponovo. Tuzla je uvijek bila najaca kad je najvise trebalo, bit ce i sad tako. U drugoj smo liki vjerovatno ispunjen san mnogih, pogotov onih virtuelnih navijaca Zelje i Sarajeva koji u zivotu nisi vidjeli stadion ni jednog od ova dva kluba. Doci ce i nase vrijeme polako samo sad trebamo sve na cvrstim temeljima radit. BIT CE MI ZANIMLJIVO SLEDECIH DANA KAD KOMPLEKSI PREMA TUZLI SVEMU TUZLANSKOM IZADE, POGOTOV OVIH STO U TUZLI STUDIRAJU BEZ TUZLE NEMOGU A MRZE JE MA STA CETE PACENICI.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 23 maj 2012, 19:31

boccaccio je napisao/la:Siguran sam da ste svi danas gledali utakmicu Slavija-Sloboda.Sta imate da kazete za igru Slobode ili za samu utakmicu u cjelini ?
Imate li kakvu ocjenu za tu utakmicu ili ste vise bazirani na analize ostalih utakmica ?
Dakle kako je po vama igrala Sloboda ? Ima li ijedan potez igraca Slobode koji je na ovoj utakmici pokazivao da ti igraci zele da ne izgube vise od jednog razlike? Zivo me zanima kako vi vidite igru vaseg tima.
Da li je sudjenje bilo na nivou ? Da li ste izveli ijedan korner? koliko puta ste zapravo uopste presli centar ?
Vi pisete o Zelji i Velezu ovde ? Pored ove utakmice ?
Zeljo vas izbacio ? Velez vas izbacio ?
Ma da,samo vi sebe niste izbacili.Eto vas ko pitari,svi protiv vas.A centra danas niste presli.
Zao mi je sto ste ispali,ali sramota je vasa sto druge pljujete,a sebe opravdavate.Sramota je kako ste danas odigrali utakmicu koja vam zivot znaci.
Svaka cast majstore. Imali su prejako sudjenje, sudija svaka cast! Mogli su igrati, sta su uradili, nista.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 23 maj 2012, 19:31

pa ljudi sta je trebalo da Zeljo danas igra za Slobodu na Policama, gdje bi se noge lomile da smo pobijedili... Zelji nije trebalo i ovo je bio samo jaci trening (aa i zeljo nije imao neku volju da igra za vas, jer ste i vi zelju sprijecili u borbi za prvaka prosle godine ) ... Leotaru je trebalo za opstanak i mislim da se nemate pravo ljutiti ni na Velez ni na Zelju, nego na svoje igrace koji su uputili jedan jedini sut u 90 minuta ... tako da, puno srece Vam zelim i aBd da se vratite jos jaci ... ;)

P.S i ovi zenicani nek prestanu palamudit bezze o nekom bratstvu i slicnim s*anjima ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

silver78
Kontakt:

Post Postao/la silver78 » 23 maj 2012, 19:32

Kakav grad takav sport,nazalost Tuzla vise nema prvoligasa ni u jednom sportu.Sami smo krivi nazalost.
Sramota je velika za moju Slobodu ovo sto se desilo danas.
Prije par dana velika euforija i svi nesto hoce kao da pomognu Slobodi,pun Tusanj,premijer kantona,otpisuju se dugovi i ostalo.
E pa sad ce se vidjeti ko ce stati uz Slobodu i ko su pravi prijatelji ovog kluba.
Svima koji misle dobro Slobodi hvala.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 23 maj 2012, 19:32

Ako nista u meni ima ljutnje i svega ali ako nista ima i ponosa...nismo se prodali, igrali smo kako znamo, nemamo para, nismo niko izdali, nismo nacionalisti, ne velicamo ratne zlocince....dobar smo grad,ponosan sto je najvaznije i vratit cemo se jaci...

A vi ostali igrajte u ovoj umjetnoj ligi i radujte se..pjevajte nacionalisticke i izbacujte klubove po nacionalnoj kvoti. Makar znam da ce Tuzla biti rahat od takvih ljudi godinu dana najmanje

TUZLA!!! Nije kraj svijeta, vazno je da znamo ko je kakav...a Sloboda ce uz Tuzlake vratiti sve kad tad, to se ne brinem. Doce situacija i kad ce Sloboda igrati zadnje kolo opusteno, ali cemo dobiti da Velez ili Zeljo ostanu jer smo ljudi...

30Scudetta
Kontakt:

Post Postao/la 30Scudetta » 23 maj 2012, 19:33

Probisvjet je napisao/la:
cera1 je napisao/la:
Pa sada nije trebalo Zelji zato ce im trebati iduce godine, pa ce Leotar vratiti. Oni su inace bratski klubovi!
Od kad se fudbalski mag Osim vratio Leotar nikad nije zapeo protiv Zelje a sve njegove konkurente je pobjedjivao...
Logicno je da i mi to trebamo nekad vratiti Leotaru meni 2. najdrazem klubu u ovoj nasoj Ligi....
I neka je dato....
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.