Sloboda ispada i zbog niza drugih problema koji je prate, posebno je tu u pitanju koliko znam i novac. Tako da...
Al nadam se da će se to u skorije vrijeme sve konsolidovat.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
skim ce napast, pola nam igraci kadeti i juniori sto izgube u mostaru 5:0. Ko ce napast povrijede se odma i Bekic i Mesanovic.stomaklija je napisao/la:U pravu je trener Slavije hoću 2:0 i doviđenja, a ne Ibraković došao branit jeb.... 0. Majmun jedan, nije nam kriv ni Željo ni Velež, SAMI SMO KRIVI!!! Napadni i daj gol i doviđenja. Šta čekaš preko tranzistora kad će neko drugi za tebe nešto napraviti. Veoma je moguće da su i Velež i "plava mašina" uzeli genge i ćao đaci. Još jedanput, samo smo krivi.... ako raspaloj Slaviji ne možeš dati gola, fataj se livade!!!
Generalno sjebali ste i vi Želji titulu prosle godine na Grbavici,pa Vam niko a nije rekao.VolimTz je napisao/la:Na šta ste vi spali pa to je strašno, prekidate niz bez poraza samo da bi sjebali Slobodu. Koji ste vi paćenici to je nevjerovatno !!Alipasino je napisao/la:Vozdra Tuzla idemo na gostovanje u Srebrenik ipak tamo nas ne mrze toliko.Sta vas briga napokon cete biti u vrhu.
HzBvB je napisao/la:Sloboda nema potrebe da prebacuje nesto Velezu.....
Gosk je Slobodi dao...utakmicu ! Sta je sad trebalo da ispadnu ?![]()
Vodena glava je sve odradila !
jedan od naših najvećih klubova ???? objasni mi po čemu stvarno neznam što je sloboda najveći klub materemi ???Papastathopoulos je napisao/la:ne mogu vjerovat da neki navijaci zelje, sarajeva itd ovdje pod*ebavaju tuzlake sto su ispali iz lige !? umjesto da vam bude krivo sto je sloboda, jedan od nasih najvecih klubova ispala, a u ligi ostali gosk i leotar koje ja ne smatram nasim klubovima ? ccc... svasta je i Bog stvorio...
Tope oni su na Grbavici odigrali sportski i na rezultat sto se ocekivalo i od vas danas. Dobar ovaj slagirani komitet koji ovo sve posmatra...DANDY je napisao/la:Generalno sjebali ste i vi Želji titulu prosle godine na Grbavici,pa Vam niko a nije rekao.VolimTz je napisao/la:Na šta ste vi spali pa to je strašno, prekidate niz bez poraza samo da bi sjebali Slobodu. Koji ste vi paćenici to je nevjerovatno !!Alipasino je napisao/la:Vozdra Tuzla idemo na gostovanje u Srebrenik ipak tamo nas ne mrze toliko.Sta vas briga napokon cete biti u vrhu.
Pa sada nije trebalo Zelji zato ce im trebati iduce godine, pa ce Leotar vratiti. Oni su inace bratski klubovi!cera1 je napisao/la:jedan od naših najvećih klubova ???? objasni mi po čemu stvarno neznam što je sloboda najveći klub materemi ???Papastathopoulos je napisao/la:ne mogu vjerovat da neki navijaci zelje, sarajeva itd ovdje pod*ebavaju tuzlake sto su ispali iz lige !? umjesto da vam bude krivo sto je sloboda, jedan od nasih najvecih klubova ispala, a u ligi ostali gosk i leotar koje ja ne smatram nasim klubovima ? ccc... svasta je i Bog stvorio...
Sad ce pocet prica...
Svaka cast majstore. Imali su prejako sudjenje, sudija svaka cast! Mogli su igrati, sta su uradili, nista.boccaccio je napisao/la:Siguran sam da ste svi danas gledali utakmicu Slavija-Sloboda.Sta imate da kazete za igru Slobode ili za samu utakmicu u cjelini ?
Imate li kakvu ocjenu za tu utakmicu ili ste vise bazirani na analize ostalih utakmica ?
Dakle kako je po vama igrala Sloboda ? Ima li ijedan potez igraca Slobode koji je na ovoj utakmici pokazivao da ti igraci zele da ne izgube vise od jednog razlike? Zivo me zanima kako vi vidite igru vaseg tima.
Da li je sudjenje bilo na nivou ? Da li ste izveli ijedan korner? koliko puta ste zapravo uopste presli centar ?
Vi pisete o Zelji i Velezu ovde ? Pored ove utakmice ?
Zeljo vas izbacio ? Velez vas izbacio ?
Ma da,samo vi sebe niste izbacili.Eto vas ko pitari,svi protiv vas.A centra danas niste presli.
Zao mi je sto ste ispali,ali sramota je vasa sto druge pljujete,a sebe opravdavate.Sramota je kako ste danas odigrali utakmicu koja vam zivot znaci.
Od kad se fudbalski mag Osim vratio Leotar nikad nije zapeo protiv Zelje a sve njegove konkurente je pobjedjivao...Probisvjet je napisao/la:Pa sada nije trebalo Zelji zato ce im trebati iduce godine, pa ce Leotar vratiti. Oni su inace bratski klubovi!cera1 je napisao/la:jedan od naših najvećih klubova ???? objasni mi po čemu stvarno neznam što je sloboda najveći klub materemi ???Papastathopoulos je napisao/la:ne mogu vjerovat da neki navijaci zelje, sarajeva itd ovdje pod*ebavaju tuzlake sto su ispali iz lige !? umjesto da vam bude krivo sto je sloboda, jedan od nasih najvecih klubova ispala, a u ligi ostali gosk i leotar koje ja ne smatram nasim klubovima ? ccc... svasta je i Bog stvorio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.