SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
- Marsal
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Šteta samo što će prvenstvo bit riješeno do zadnje utakmice 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa nisam ni vidio da se dominira u prvoj ligi. Aferim brate.Marsal je napisao/la:Šteta samo što će prvenstvo bit riješeno do zadnje utakmice
Pa kad ce više Dragonsi osvojiti ?
Past će do četvrte pozicije na krajuKawhi je napisao/la: Zato ti i kažem. Ovi iz nazadnog jedinstva ne zaslužuju biti prvaci.
U pravu si, već kolo prije kraja ćemo bit prvaciMarsal je napisao/la:Šteta samo što će prvenstvo bit riješeno do zadnje utakmice
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Samo 1 poraz do sada. I to u onom sumnjivom kolu, sa nenormalnim rezultatima. Grizli niotkud do prvaka
.
- Marsal
- Kontakt:
Ma buraz šta da ti kažem, nije teško dominirat kada su ti Dragonsice jedini rival.Belmin6 je napisao/la: Pa nisam ni vidio da se dominira u prvoj ligi. Aferim brate.![]()
![]()
Pa kad ce više Dragonsi osvojiti ?![]()
![]()
Bivsi klub opet kaki po Dragonsima ovim 
Bas kao nekad nista se ne mijenja
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Marsal
- Kontakt:
E moj Edo, nisu nam onda ništa mogli, ne mogu nam ništa ni sad. Neke stvari se jednostavno ne mijenjajuEdin TM87 je napisao/la:Bivsi klub opet kaki po Dragonsima ovim
Pozdrav za tebe kralju, ti si najveća legenda Backspacea u historiji i uvijek ćemo te nagraditi aplauzom kad dođeš na naš/svoj stadion.
- legenda reala
- Kontakt:
Hej ovo igro Marsal za Dragonse bio teška levatina, a Dragonsi težili ka najvišem i logično otpustimo ga dovedemo neke druge ljude koji su Dragonse odveli na najveći nivo i sad nakon par godina mladi Marsal dolazi sa nekom nižerazrednom ekipom i uzima nam titulu ispred nosa, moramo platiti 30 miliona za svog igrača, ovo mene podsjeća na Moratu i Real
A Edin je slična levatina, znači kladili se mi ko zabije manje golova na kraju sezone napušta ligu, ja imo 15-16 on 5-6 i ja ga ostavim u ligi, reko neka te igraj, i on sad ima obraza doći i mene pljuvati, jel tako bilo Marsale
A Edin je slična levatina, znači kladili se mi ko zabije manje golova na kraju sezone napušta ligu, ja imo 15-16 on 5-6 i ja ga ostavim u ligi, reko neka te igraj, i on sad ima obraza doći i mene pljuvati, jel tako bilo Marsale
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Greska na mecu bakspacea izgubili su 3:4
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Uradeni su rezultatim ako ima gresaka javite. Samo nemojte kao legenda da se zalite na rezultate drugih timova 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Evo procepilobavariapivo je napisao/la: doveden si da zabijas, tako da pocni odmah
Prvo kolo se navikavao na taktiku
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- legenda reala
- Kontakt:
Regularnost lige prije svegaMokes je napisao/la:Uradeni su rezultatim ako ima gresaka javite. Samo nemojte kao legenda da se zalite na rezultate drugih timova
-
Nerminovic
- Kontakt:
@Legenda je nas najveci fan, prvo gledao koliko je Backspace zavrsio pa tek onda svoje rezultate.

koliko si samo opterecen Bekspejsom vjerujem da nas i sanjas ponekadlegenda reala je napisao/la:Greska na mecu bakspacea izgubili su 3:4
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- legenda reala
- Kontakt:
Pa sta ja napisa proslo kolo, Bakspace je dobio 3:1 ne 2:1, tako da regularnost prije svega
Nermine glup si
Nermine glup si
- Marsal
- Kontakt:
Čuj vi mene otpustili? Ma nemoj matereti...legenda reala je napisao/la:Hej ovo igro Marsal za Dragonse bio teška levatina, a Dragonsi težili ka najvišem i logično otpustimo ga dovedemo neke druge ljude koji su Dragonse odveli na najveći nivo i sad nakon par godina mladi Marsal dolazi sa nekom nižerazrednom ekipom i uzima nam titulu ispred nosa, moramo platiti 30 miliona za svog igrača, ovo mene podsjeća na Moratu i Real![]()
Prijetio si mi ako ti ne dam kapitensku traku da ćeš svima otkrit moj identitet na forumu, a ja bio budala i konto da si raja pa ti reko ko sam i šta sam. I onda sam ja napustio ekipu jer nisam htio da me neko iz Goražda ucjenjuje i drži u šaci
I onda smo Edin i ja preuzeli Backspace i napravili čudo od kluba. Nažalost Edin nije imao vremena u jednom dijelu da se posveti pa sam ostao samo ja.

17. sezona SportSport.ba lige

Tabela poslije 12. KOLA

Tabela poslije 12. KOLA

Tabela poslije 12. KOLA

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Morao sam vas ugaziti. Još imamo šanse za titulu. Nisam slavio nijedan gol.Dex je napisao/la::
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Doktor za historiju_Arsenalovac_ je napisao/la: Leicester - Stoke 2:0 GOOL
Bastia - Lille 1:1
Roma - Empoli 2:0 GOOL
Schalke - Dortmund 1:1 GOOL
Malaga - Atl. Madrid 0:2 GOOL
Zabio bi i peti, da mi prije njega nismo obojica stavili 0:1, onda bi izgubili sluzbeno vako 6 komada
Hvala ljudino, ti si veca legenda Backspacea!!!Marsal je napisao/la:E moj Edo, nisu nam onda ništa mogli, ne mogu nam ništa ni sad. Neke stvari se jednostavno ne mijenjajuEdin TM87 je napisao/la:Bivsi klub opet kaki po Dragonsima ovim
Bas kao nekad nista se ne mijenja![]()
Pozdrav za tebe kralju, ti si najveća legenda Backspacea u historiji i uvijek ćemo te nagraditi aplauzom kad dođeš na naš/svoj stadion.
Hahahahahahhaahha kakav lazov ybt, kakve su ovo izmisljotine ne mogu da vjerujem.legenda reala je napisao/la:Hej ovo igro Marsal za Dragonse bio teška levatina, a Dragonsi težili ka najvišem i logično otpustimo ga dovedemo neke druge ljude koji su Dragonse odveli na najveći nivo i sad nakon par godina mladi Marsal dolazi sa nekom nižerazrednom ekipom i uzima nam titulu ispred nosa, moramo platiti 30 miliona za svog igrača, ovo mene podsjeća na Moratu i Real![]()
Gori je od Vlade Jagodica matere mi, uvijek bio i osto necovjek ovaj kvazikapiten Dragonsica.
- legenda reala
- Kontakt:
Hvala ti Edine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.