FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- mentalitet87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
http://pokit.org/get/img/e514b6e920ade8 ... b0b0a3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
opusteno partizanen
opusteno partizanen
jednom pitar-uvijek supak
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ljudi,nemam moje tv. Hocel ko pravit stream?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- champions1921
Biće stream.. Uvijek bude.. Samo kontam da zbog velikog broja ljudi koji će ga pratiti neće biti gledljiv od silnog štekanja..
BUDI ŽELJO !!!
Sta ce ti moja tv kad je utakmica na BHT 1neroazzuro je napisao/la:Ljudi,nemam moje tv. Hocel ko pravit stream?
Kombinuju tri utakmice, mo'š mislit' što ćeš se nagledati.arelinho je napisao/la:Sta ce ti moja tv kad je utakmica na BHT 1neroazzuro je napisao/la:Ljudi,nemam moje tv. Hocel ko pravit stream?
pa tako jedino mozes gledati jer na moja tv nema utakmicevoltron30 je napisao/la:Kombinuju tri utakmice, mo'š mislit' što ćeš se nagledati.arelinho je napisao/la:Sta ce ti moja tv kad je utakmica na BHT 1neroazzuro je napisao/la:Ljudi,nemam moje tv. Hocel ko pravit stream?
pa tako jedino mozes gledati jer na moja tv nema utakmice[/quote]arelinho je napisao/la:Kombinuju tri utakmice, mo'š mislit' što ćeš se nagledati.voltron30 je napisao/la:Sta ce ti moja tv kad je utakmica na BHT 1arelinho je napisao/la: Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ima na mojaTV, ide citava utakmica... Nikakvih isjecaka....kao na BHT1 sto ce biti....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
"Već mjesec imam problema sa trbušnim zidom. Osjetim bol, čak i kada hodam, ali stisnut ću zube. Do kraja sezone imamo još tri utakmice i želim pomoći ekipi da odbrani titulu", naglasio je Hodžić. .
[youtube][/youtube]Eventualni sastav: Lončarić, Stanić, Zeljković, Kerla, Dedić, Zolotić, Tomić, Bučan, Jamak, Selimović, Hodžić.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 26 apr 2014, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
treba pokazati danas ko je najbolji bh klub i ko uzima trofeje svake godine. sretno Željkane
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
AJDE ŽELJO POBIJEDI, BODOVE DONESI, NOĆAS NEŠTO LIJEPO TREBA DA SE DESI... AJDE ŽELJO POBIJEDI, BIĆE VINA I PJESME, JA BEZ TEBE NE ZNAM, JA BEZ TEBE NE SMIJEM!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Dvica ko kuća dasnas !
0:2 Vernes i Sejo
0:2 Vernes i Sejo
- SarajlijaTM
Sretno ŽELJO,sretno momcima koji su danas otisli dole,da se vratite sretni 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Sarajevo29
- Kontakt:
http://www.drakulastream.eu/free-live-v ... 16607.html" onclick="window.open(this.href);return false;neroazzuro je napisao/la:Ljudi,nemam moje tv. Hocel ko pravit stream?
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Sretno Zeljo !
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Premirao se Olimpic bravo, bravo, naše poštenjačine
. Očito se je prodao veliki broj cvika po cvaju. Dobri ste trgovci
. Mislio sam da će Graca trgovati sa Zrinjskim, ali ipak sam se prevario došlo je do kontra situacije. 
SRETAN BROJ - 1725
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
pitic je napisao/la:Premirao se Olimpic bravo, bravo, naše poštenjačine. Očito se je prodao veliki broj cvika po cvaju. Dobri ste trgovci
. Mislio sam da će Graca trgovati sa Zrinjskim, ali ipak sam se prevario došlo je do kontra situacije.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
-
mukitmovac
- Kontakt:
Ajd djecace razligu, zagadjujes nam temupitic je napisao/la:Premirao se Olimpic bravo, bravo, naše poštenjačine. Očito se je prodao veliki broj cvika po cvaju. Dobri ste trgovci
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Znaci ipak imamo para,nismo kokuzi! Il' ipak jesmopitic je napisao/la:Premirao se Olimpic bravo, bravo, naše poštenjačine. Očito se je prodao veliki broj cvika po cvaju. Dobri ste trgovci
Odlučite se
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ma nema ovaj mozga ni gram. I jos par njih sto spavaju na ovoj temi, i onoj anamo tamo...Schwarz je napisao/la:Znaci ipak imamo para,nismo kokuzi! Il' ipak jesmopitic je napisao/la:Premirao se Olimpic bravo, bravo, naše poštenjačine. Očito se je prodao veliki broj cvika po cvaju. Dobri ste trgovci
![]()
Odlučite se
- SarajlijaTM
Ma jok kokuzi smo, al na obraz završavamo. Najnovija teorija mozgova sa kosevskog potoka
Hahahahahahahahahahaha
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Hahahahahahahahahahaha
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.