Sta je ovo zemberek te yebo

Pa citas da me ne popustaju!stojko je napisao/la: ↑30 jun 2024, 00:09Faca si brate.Pitarsam je napisao/la: ↑30 jun 2024, 00:04Devedesetka je napisao/la: ↑28 jun 2024, 18:52
Ajde k'o mrmot napiši na papir sljedeci put popišaj se svima usta
Misliš vako nešto?!
“Boja dresa
Boja fesa
Boja krvi
Uvijek prvi”
P.S.Ziv bio nemoj me s mrmotima i ostalom bagrom
Uporedjivati i spominjati!!!
Samo pazi da se strumfovi ne zaljube u tebe. Vole oni prangiju. Daj im do znanja da nisi u tom fazonu da te ne smaraju porukama
Hafize,MocMahale444 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 00:29Jasta mali mekinjas ali nisam pedofil kao ti, golema razlika ofucani balijanderu.
Sda ovo ono pa onda na maloljetnice.
Tobe jel ti faca ovaj pedofil pitarsam?
Koprcaš?MocMahale444 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 01:17Jasta
preko 55
Vidim pogodilo te to sto si pedofil, pa se koprcas ko glista na suncu. Sam si postavio sliku s maloljetnicom sad suti i trpi.
Eh MashAllah to je pravo razmisljanje kone.
Oo, selam Muhoni...MocMahale444 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 08:59Eh MashAllah to je pravo razmisljanje kone.
Zovi konobara castim te šerbetom.
Alejkumu Selam paša, ziv bio.Vanja8 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 09:14Oo, selam Muhoni...MocMahale444 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 08:59Eh MashAllah to je pravo razmisljanje kone.
Znas kako kazu, bolje dobar komsija nego rodjeni brat, pa vi ste Selimovica otpustili jer mu repka ne igra na EP...![]()
Nego da te tamPi stoNe...
Sta te ono ba nazivaju jufkom ?![]()
E svasta, Muhoni pitar...![]()
![]()
![]()
E hebiga sad Muhoni, ja vazda fino komuniciram, nikad ne vrijedjam , a ti odmah sve generalizova sa ovakvim nazivima...MocMahale444 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 09:36Alejkumu Selam paša, ziv bio.Vanja8 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 09:14Oo, selam Muhoni...MocMahale444 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 08:59
Eh MashAllah to je pravo razmisljanje kone.
Znas kako kazu, bolje dobar komsija nego rodjeni brat, pa vi ste Selimovica otpustili jer mu repka ne igra na EP...![]()
Nego da te tamPi stoNe...
Sta te ono ba nazivaju jufkom ?![]()
E svasta, Muhoni pitar...![]()
![]()
![]()
Jok, grijesis ja detektujem jufke na nasoj temi.
Znas vas hinje hinjave podmukle ma kontas![]()
Slabo citas izgleda.
Ovaj vam se Pumin ubio za paraglajding, nista ti ne treba samo rasiris ruke, nema sanse da trehnes od beton...
Trenutno korisnika/ca: mnon46, MostarReds22, NeSamSafetee i 22 gosta.