Ili možda sa utakmica RK Bosne ?High je napisao/la:Mislimo na Namika s utakmica KK Bosne?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A takav je, mi ga šutkamo, al' džaba kad on za dva minuta podivlja... haman su ga deportovali s Istoka, zadnjih nekoliko tekmi je tu bio...Shooter je napisao/la:A znaci to je onaj grlati debil sto je jucer smar'o citavu galeriju. Kakav bolesnik. Prvo psuje Kobiljaru i govori sta je pikavac mali a kad je izaso onda mu aplaudira i govori to Riki. Debil, svi sute i gledaju utakmicu samo on stoji i glumi dezurnu budalu. Vracajte ga na istok zivota vam.PitarBordo je napisao/la:
Mi smo bili blagoslovljeni s Namikom na galeriji... pored mene sjedio... Proziva Memiju, je8e Travnik... mi mu govorim "ali svejedno neka pobjede Zrinjski" kaže on "Valja vam ispast, al' svejedno vi pobjedite Zrinjski"... Odvali se i Bjelica smijati...
Btw što se nisi javio. Tu ti je minus.
Samo Saraj'vo.
Bio je i na rukometu i na košarci.Alpasinac je napisao/la:Ili možda sa utakmica RK Bosne ?High je napisao/la:Mislimo na Namika s utakmica KK Bosne?Namika staviti umjesto Plakala. Garantujem da bi žmireči iz rašlji vadio
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Namik je na Kosevu 20.g.od sjevera,istoka et sad na zapadu,ne treba ga za zlo uzimati,takav je i privatno,eno u c fazi ga mozes cuti u svako doba dana i noci 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja mu ne uzimam za zlo fakat, mada pretjera vazda, ali uopšte mi toliko ne smeta jer znam kakav... Smetaju mi oni koji stvarno mržlju ispoljavaju...RedEvil je napisao/la:Namik je na Kosevu 20.g.od sjevera,istoka et sad na zapadu,ne treba ga za zlo uzimati,takav je i privatno,eno u c fazi ga mozes cuti u svako doba dana i noci
Samo Saraj'vo.
Ma normalno,al to neces iskorijeniti nikad,uvijek ce se naci pljuvaci kad je sve idealno,evo ovaj forum ti je cist dokaz,jedva cekaju poraz,neko sranje il nesto negativno,kote se odmah da nam otvore ociPitarBordo je napisao/la:Ja mu ne uzimam za zlo fakat, mada pretjera vazda, ali uopšte mi toliko ne smeta jer znam kakav... Smetaju mi oni koji stvarno mržlju ispoljavaju...RedEvil je napisao/la:Namik je na Kosevu 20.g.od sjevera,istoka et sad na zapadu,ne treba ga za zlo uzimati,takav je i privatno,eno u c fazi ga mozes cuti u svako doba dana i noci
- crozzer
- Kontakt:
Tu smo svi zbog Sarajeva, opušteno momci 
Poslano sa mog PAP5300DUO koristeći Tapatalk
Poslano sa mog PAP5300DUO koristeći Tapatalk
Ma je necu nikad zaboraviti kad dodje gore na istok,na vrh.. izvadi sendvic,ali u citav hljebPitarBordo je napisao/la:Ja mu ne uzimam za zlo fakat, mada pretjera vazda, ali uopšte mi toliko ne smeta jer znam kakav... Smetaju mi oni koji stvarno mržlju ispoljavaju...RedEvil je napisao/la:Namik je na Kosevu 20.g.od sjevera,istoka et sad na zapadu,ne treba ga za zlo uzimati,takav je i privatno,eno u c fazi ga mozes cuti u svako doba dana i noci
Nisam bas upratio sta je bilo sa Lugusicem, nije u ss?
ade43 je napisao/la:Ma je necu nikad zaboraviti kad dodje gore na istok,na vrh.. izvadi sendvic,ali u citav hljebPitarBordo je napisao/la:Ja mu ne uzimam za zlo fakat, mada pretjera vazda, ali uopšte mi toliko ne smeta jer znam kakav... Smetaju mi oni koji stvarno mržlju ispoljavaju...RedEvil je napisao/la:Namik je na Kosevu 20.g.od sjevera,istoka et sad na zapadu,ne treba ga za zlo uzimati,takav je i privatno,eno u c fazi ga mozes cuti u svako doba dana i noci![]()
![]()
![]()
Podsjeca li vas onaj dribling Dulje s kraja utakmice, kad je stativu pogodio, na Saidov potez i cuveni gol protiv Levskog 
- PitarBordo
- Kontakt:
Odmah sam to rekao još na tribini ako vjeruješ... samo što je Sajo malo udaljeniji bio ako me služe moje moždane vijuge.Zip je napisao/la:Podsjeca li vas onaj dribling Dulje s kraja utakmice, kad je stativu pogodio, na Saidov potez i cuveni gol protiv Levskog
Samo Saraj'vo.
Utakmica u Širokom bit će najteža utakmica poslije one protiv Slobode. Svaka čast i Slaviji (dvaput) i Drini i Travniku, ali ovo će biti prava provjera. Nadam se pobjedi protiv H. N. K Katolifilija. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Isti sam ti i sam,pa eto ako neko zna nesto,zamolio bih?Zastone je napisao/la:Nisam bas upratio sta je bilo sa Lugusicem, nije u ss?
ne daju ovi iz saveza/repke saglasnostZastone je napisao/la:Nisam bas upratio sta je bilo sa Lugusicem, nije u ss?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
[youtube][/youtube]
U srcu mome živiš samo ti - Sarajevo moja ljubavi.
U srcu mome živiš samo ti - Sarajevo moja ljubavi.
- PitarBordo
- Kontakt:
"Beba Selimović"... tako su zvali direktora našeg dok je ova pjesma bila aktuelna 
Samo Saraj'vo.
Said je krenuo sa 40 m prema golu, a onaj dribling je bio tacno na 16m, haman sa slicne pozicije ko DuljaPitarBordo je napisao/la:Odmah sam to rekao još na tribini ako vjeruješ... samo što je Sajo malo udaljeniji bio ako me služe moje moždane vijuge.Zip je napisao/la:Podsjeca li vas onaj dribling Dulje s kraja utakmice, kad je stativu pogodio, na Saidov potez i cuveni gol protiv Levskog
Bas mi je bilo krivo kad nije usla u gol
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- crozzer
- Kontakt:
Joj komšinica, izvlače citate prije nove ere...Štaššššš
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.