Transfer vrijedan bar 400m.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Hladno se ušuti oko plate, bonusa, dodataka, provizija...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo ce biti flop od transfera.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
250 miliona funti, sto je i realno za njega. Kakvih 60 70 miliona, to su priče za djecu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
City aktivirao klauzulu, stvarno su ispred vremena.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Otkad i platu racunamo u transfer?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Uh kako dobar posao PSG radi s Mbappeom ako produzi ugovor za dzabe su dobili takvog igraca

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- wadethegreat
- Kontakt:
Iskreno svi bi volili da im klub radi ovo sto City radi.
Odlican posao za njih koliko god kostalo ukupno.
Samo Pep je sebi bas stvorio pritisak sada a ne vjerujem da su zavrsili sa kupovinom.
Poznavajuci Pepa doci ce jos 2 3 igraca.
Sta je sa Kokom trkacom i sa Mahrezom moglo bi se sta i ukrasti od Citya.
Koliko sam upratio Arsenal se bas povezuje sa kokom.
Odlican posao za njih koliko god kostalo ukupno.
Samo Pep je sebi bas stvorio pritisak sada a ne vjerujem da su zavrsili sa kupovinom.
Poznavajuci Pepa doci ce jos 2 3 igraca.
Sta je sa Kokom trkacom i sa Mahrezom moglo bi se sta i ukrasti od Citya.
Koliko sam upratio Arsenal se bas povezuje sa kokom.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Ne treba City više dovoditi, eto možda samo još jednog veznog
Pa nemaju dubine, bar jos 3 igraca treba.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 maj 2022, 11:36Ne treba City više dovoditi, eto možda samo još jednog veznog
Ten toes, I done laps in the trench
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Nema šanse, neće trošiti još 3 milijarde
Zavisi kad kome odgovara, znam kad su se poredili transferi Varanea i Whitea onda se nije ništa računalo.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Haalandu je plata + bonusi sigurno van svake pameti jer nema sanse da bi City jedini bio u ovoj utrci da nije tako.
Pa Haland za izlazni transfer je kostao 70mil Eura ili kolika je odkupna klauzula bila - i to je bio spreman platiti i Liverpool i United i Real i svi
E sad su se pojavili licni uslovi odnosno zahtjevi Halanda i njegovog menadzera i te uslove je City odlucio da plati - koje su tu cifre ne znam, ali vjerovatno platom nece biti placeniji od najplacenijih igraca lige.
Ti mislis kad je recimo Ronaldo dolazio u United - da je on placen samo 15 mil eura Juventusu i njegova plata, a da nije tu bilo bonusa za Menadzera i njeg,
Ili kad je u Arsenal iz atletika TP prelazio bez ugovora - mislis da njegov menadzer i on nisu dobili bonus
ili kad bilo koji igrac napravi transfer u danasnjem vremenu menadzera ne postoji i bonus za iste?
Ne vidim zaista problem u ovom transferu osim sto je City napravio fenomenalan posao i doveo fenoenalnog igraca, koji ce ne samo na terenu da bude od koristi, jer on je uz Mbapea generacijski talenat i igrac i uz njeg dolazi jos brdo stvar (kao sto je svojevremeno uz Messia i Ronalda dolazilo). I opet mi nije jasno sto se ovdje dovodi upitanje potrosacka moc Citya kad svi konkurenti mogu bez problema i izdvajaju bez problema 150-200 mil svake godine?
I zato su bitni ti troskovi. Kad ti bonusi agentima i rodbini i plata prelaze 100 miliona, naravno da je bitna stvar, i iskljucit ce gotov sve timove na planeti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ni u jednom trenutku se niko od tih klubova nije ozbiljnije dovodio u vezu sa Haalandom. Cijelo vrijeme je City bio prvi favorit za njegovo dovođenje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Postali su bitni onog trenutka kada su svi ti troškovi mimo samog obeštećenja počeli biti veći od samog obeštećenja prilikom transfera. Npr. Neymar, obeštećenje 222 miliona, a ukupno koštao PSG preko 700 miliona.
Ja kažem.
Izvor: @nerkolfc ss.ba
Pa dobro - uglavnom nije ni bitno - bitno je da je on izabrao sebi klub, da je City ovim potezom dodatno se ucvrstio i najavio novu titulu ono da on ako odigra na nivou na kojem je sad i ako pokaze sav svoj talenat na karaju nece ni biti bitno koliko je kostao je ce se sve to isplatiti kroz trofeje, dominaciju i stvaranje nove sile u Engleskoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.