Šta će klubovi s njima, draftati ih?miki_92 je napisao/la:sta je ba ovo![]()
Sid Lowe @sidlowe
La Liga (yes, la Liga, not the individual clubs) signs 9 Saudi Arabian players, who'll each go to a Spanish club.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Šta će klubovi s njima, draftati ih?miki_92 je napisao/la:sta je ba ovo![]()
Sid Lowe @sidlowe
La Liga (yes, la Liga, not the individual clubs) signs 9 Saudi Arabian players, who'll each go to a Spanish club.
evo sad citam, deal izmedju dva saveza da se ovi jadnici mogu spremati bolje za SPharden je napisao/la:Šta će klubovi s njima, draftati ih?miki_92 je napisao/la:sta je ba ovo![]()
Sid Lowe @sidlowe
Probaj gledat Betis više, a manje Burnley. Cijenit ćeš nogomet.tajger je napisao/la:Koliko su ove manje ekipe u spaniji nedisciplinovane u odbrani da je pravo cudo kako barca i real svakoj ekipi ne zabiju po 7 komada
Sve to dobro ide dok se ne primi jedan gol,a kad jedna udje toliko se pogube i sve padne u vodu da je za nepovjerovat,jednostavno ja koristim recept da gledam tekme reala i barce dok ne postignu prvi gol,tad lagano trazim dr utakmicu jer znas da se tu ove ekipe raspadnu,evo i vcr betis
Brkas loncice pasa,ja ne govorim ovde o ljepoti,kakve je koristi tom betisu ljepota prima od barce 5 komada proslu 4 i ti meni pricas o ljepotiLillard je napisao/la:Probaj gledat Betis više, a manje Burnley. Cijenit ćeš nogomet.tajger je napisao/la:Koliko su ove manje ekipe u spaniji nedisciplinovane u odbrani da je pravo cudo kako barca i real svakoj ekipi ne zabiju po 7 komada
Sve to dobro ide dok se ne primi jedan gol,a kad jedna udje toliko se pogube i sve padne u vodu da je za nepovjerovat,jednostavno ja koristim recept da gledam tekme reala i barce dok ne postignu prvi gol,tad lagano trazim dr utakmicu jer znas da se tu ove ekipe raspadnu,evo i vcr betis
Moguce i to,ne znamleorey je napisao/la:Mrav je napravio defanzivnog monstruma od Barcelone.Barca grize ko Atletico 2014 godine
@tajger, dobit ce i Čelski porciju. Pa ces da vidis da nije toliko do Betisa i drugih klubova koliko je do Messija i Barcelone.
Korist da su sredina tablice i naginju prema gore. Imaju 4. napad u ligi. Bolje to nego da si obrambena ekipa,tajger je napisao/la:Brkas loncice pasa,ja ne govorim ovde o ljepoti,kakve je koristi tom betisu ljepota prima od barce 5 komada proslu 4 i ti meni pricas o ljepotiLillard je napisao/la:Probaj gledat Betis više, a manje Burnley. Cijenit ćeš nogomet.tajger je napisao/la:Koliko su ove manje ekipe u spaniji nedisciplinovane u odbrani da je pravo cudo kako barca i real svakoj ekipi ne zabiju po 7 komada
Pa taj Betis je razbio Real Madrid na Bernabeu, uzeo im sva 3 boda. Pa dali Sevilli neki dan 5 komada isto tako. Imaju velicinu od trenera i zbog toga igraju lijepo sa presingom. Nije mjerilo ova Barcelona.tajger je napisao/la:Moguce i to,ne znamleorey je napisao/la:Mrav je napravio defanzivnog monstruma od Barcelone.Barca grize ko Atletico 2014 godine
@tajger, dobit ce i Čelski porciju. Pa ces da vidis da nije toliko do Betisa i drugih klubova koliko je do Messija i Barcelone.
Bit ce dosadan fudbal kada Messi okaci kopace o klin.Feldmarschall je napisao/la:Betis je odigrao odličnih, sasvim ravnopravnih sat vremena. Šut Messija u spoljni dio mreže je bila naizglednija situacija do gola Rakitića. Nije ih toliko poremetio ni taj gol koliko Messijev za 0:2. Poslije toga nisu više imali snage za vratiti se u utakmicu, a fudbal kakav igraju i igrački mnogo kvalitetnijim ekipama garantuje četiri-pet golova u mreži do kraja kada kreneš srljati iz greške u grešku.
Protiv španskog Allegrija se ni puno ozbiljnije ekipe neće naigrati. Trenutno je Barca daleko bolja bez lopte nego s njom, a onda shvatiš kakvim kadrom raspolažu i gdje mogu biti kad konačno kliknu i na drugom kraju terena.
Koga predlažeš kao novog trenera?JoeBleck je napisao/la:Simeone bi trebao u Italiju na ljeto , Atleticu treba neki all rounder da izvuce msximum iz ovog roostera.Iako sam njegov veliki fan,za boljitak Atletica najbolje bi bilo da se u suzama razidju.Jednostavno Simeone nista novo ne implementira u igru ,ekipi ne vidim napredak a generalno imaju brutalan potencijal i kvalitet.
Keylor će braniti do 50. i onda ćemo se čuditi kako golmani brane protiv nas, a to je zapravo normalna stvar samo što mi nismo navikli jer naš golman odbrani nešto svaku dvadeset tekmu.messilla je napisao/la:Kepa produzio do 2025. nakon poduze sapunice. 80 miliona klauzula. Sad mu je vjerovatno Celo najmrza osoba.
Jest, tako je, bice da je Keylor glavni krivac za loše igre i rezultate RMaKawhi je napisao/la:Keylor će braniti do 50. i onda ćemo se čuditi kako golmani brane protiv nas, a to je zapravo normalna stvar samo što mi nismo navikli jer naš golman odbrani nešto svaku dvadeset tekmu.messilla je napisao/la:Kepa produzio do 2025. nakon poduze sapunice. 80 miliona klauzula. Sad mu je vjerovatno Celo najmrza osoba.
Pa to što imaju još 3 igrača koji nisu nivo Real Madrida (Ronaldo, Benzema i Marcelo) ne znači da ovog treba zaboraviti. Može se nekad odigrati loša utakmica, al zato se treba imati vrhunski golman. Ti bi to trebao znati. U prvih 7-8 kola ste lako mogli izgubiti 10 bodova da MAtS nije elita. I nama bi neki drugi golman spasio 6-7 bodova najmanje.let3 je napisao/la:Jest, tako je, bice da je Keylor glavni krivac za loše igre i rezultate RMaKawhi je napisao/la:Keylor će braniti do 50. i onda ćemo se čuditi kako golmani brane protiv nas, a to je zapravo normalna stvar samo što mi nismo navikli jer naš golman odbrani nešto svaku dvadeset tekmu.messilla je napisao/la:Kepa produzio do 2025. nakon poduze sapunice. 80 miliona klauzula. Sad mu je vjerovatno Celo najmrza osoba.![]()
Kepa je dobar golman, al nemojte sad od nega praviti novog Buffona
Hajd, mogu se složiti donekleKawhi je napisao/la: Pa to što imaju još 3 igrača koji nisu nivo Real Madrida (Ronaldo, Benzema i Marcelo) ne znači da ovog treba zaboraviti. Može se nekad odigrati loša utakmica, al zato se treba imati vrhunski golman. Ti bi to trebao znati. U prvih 7-8 kola ste lako mogli izgubiti 10 bodova da MAtS nije elita. I nama bi neki drugi golman spasio 6-7 bodova najmanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.