Barca - Arsenal, V. Persie crveni karton, baš me zanima ko je najviše srao na temi Barce?? Jel to imalo ikakve veze sa vama?L_blancos je napisao/la:Hejteri, niko iz Tottanhama se nije bunio za crveni vi ste nasli srat.. Znaci ako neko protiv Reala dobije crveni odma je to kradja..
A i da je ostao Crouch ne bi vidio lopte
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ovo sam zelio i dobio...pa samo dase citiramLos_Blanos2 je napisao/la:Adebayor ima jako iskustvo protiv otocki klubova, tako da se uzdam sutra u njegakladim se ako bude igrao od 1min..
[youtube][/youtube]
Hvala Adebayor, decko odradio svoj posao
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 05 apr 2011, 23:21, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Mi smo se opravdano kurchilimandraX je napisao/la:Barca - Arsenal, V. Persie crveni karton, baš me zanima ko je najviše srao na temi Barce?? Jel to imalo ikakve veze sa vama?L_blancos je napisao/la:Hejteri, niko iz Tottanhama se nije bunio za crveni vi ste nasli srat.. Znaci ako neko protiv Reala dobije crveni odma je to kradja..
Ja nisam,ali ja sam nakon prve kad ste izgubili jbg rivalitet to je neobjašnjivo.Mi iz BiH toliko se svađamo zbog togamandraX je napisao/la:Barca - Arsenal, V. Persie crveni karton, baš me zanima ko je najviše srao na temi Barce?? Jel to imalo ikakve veze sa vama?L_blancos je napisao/la:Hejteri, niko iz Tottanhama se nije bunio za crveni vi ste nasli srat.. Znaci ako neko protiv Reala dobije crveni odma je to kradja..
Ja znam da nikad za Barcu nisam navijao ni u jednoj tekmi niti ću to je sad mene
Al pustimo sad to sjela četvrtica
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
RVP je dobio po svim pravilima FIFE crveni,tj dobio pravilno dva zuta radi banalnih stvari ali sasvim ispravno i ja licno nisam postao na vasoj temi.. A ovo je ocigledniji crveni, a da nije bilo onih par ne dosudjenih penala ne bi zamjerio sto se neki zale..mandraX je napisao/la:Barca - Arsenal, V. Persie crveni karton, baš me zanima ko je najviše srao na temi Barce?? Jel to imalo ikakve veze sa vama?L_blancos je napisao/la:Hejteri, niko iz Tottanhama se nije bunio za crveni vi ste nasli srat.. Znaci ako neko protiv Reala dobije crveni odma je to kradja..
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Kaze onaj jedan jucer, "kad moze Gijon moze i Tottenham"jacky09 je napisao/la:Gdje je petoplasirana momčad španjolske lige? Šteta pa nema Intertoto kupa.Los_Blanos2 je napisao/la:Gdje su englezi![]()
![]()
HALA MADRID
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 05 apr 2011, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
**** majku pa jel ovo normalno, nakon svake utakmice cojk ne moze doc na temu a da istu nisu usrali navijaci Barce.
Sta da kazem, stvarno fanasticna utakmica, prezadovoljan sam. Svi su bili na nivou, ****, neda mi se pisat neki duzi post, njega cu napisat sutra. Ali ovo je stvarno bilo demoliranje, jadni Totenhem. Modric, who?
l_blancos@ svaka cast na prognozi za Adea, ko zna zna
Sta da kazem, stvarno fanasticna utakmica, prezadovoljan sam. Svi su bili na nivou, ****, neda mi se pisat neki duzi post, njega cu napisat sutra. Ali ovo je stvarno bilo demoliranje, jadni Totenhem. Modric, who?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
samo sto se ta pravila ne upotrebljavaju na svimaL_blancos je napisao/la:RVP je dobio po svim pravilima FIFE crveni,tj dobio pravilno dva zuta radi banalnih stvari ali sasvim ispravno i ja licno nisam postao na vasoj temi.. A ovo je ocigledniji crveni, a da nije bilo onih par ne dosudjenih penala ne bi zamjerio sto se neki zale..mandraX je napisao/la:Barca - Arsenal, V. Persie crveni karton, baš me zanima ko je najviše srao na temi Barce?? Jel to imalo ikakve veze sa vama?L_blancos je napisao/la:Hejteri, niko iz Tottanhama se nije bunio za crveni vi ste nasli srat.. Znaci ako neko protiv Reala dobije crveni odma je to kradja..
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jel igro Modric veceras ?
http://www.matchhighlight.com/latest-go ... m-hotspur/
evo golovi!

EDIT: ah, skloniše lošu kvalitetu, za par minuta će staviti HD..
evo golovi!
EDIT: ah, skloniše lošu kvalitetu, za par minuta će staviti HD..
Zadnja izmjena: anonym, dana/u 05 apr 2011, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Nije, jel Crauch ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel igro Modric veceras ?
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 05 apr 2011, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Bgm me lik pravo usutio..Portillo je napisao/la:**** majku pa jel ovo normalno, nakon svake utakmice cojk ne moze doc na temu a da istu nisu usrali navijaci Barce.
Jbg, isfrustriran od subote nisam ocekivao ovakvu partiju od njega..
Nisi ni ti bio puno ''optimisticniji''
A Bale? Nisam ih vidio!HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel igro Modric veceras ?
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
cestitam .
btw. gdje su sada svi oni navijaci Reala sto su prije 3 dana **** mater igracima i sl. ?
btw. gdje su sada svi oni navijaci Reala sto su prije 3 dana **** mater igracima i sl. ?
- Donnie Darko
- Kontakt:
[net.hr] jbg nije ni luka mogao sve sam. nije imao nijedno pogresno dodavanje unazad, sigurno najbolji igrac veceras, steta sto ce neko iz reala dobit tu nagradu samo zbog pobjede. [/net.hr]HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel igro Modric veceras ?
Izašao bilo mu neobično igrat stoperaLos_Blanos2 je napisao/la:Nije, jel Crauch ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel igro Modric veceras ?
Al moraš priznat da je Di Maria klocFurymaker je napisao/la:cestitam .
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja sam vidio da je nakav kiklop uletio u teren...malo duze se zadrzao , al su ga uhvatili..Los_Blanos2 je napisao/la:Nije, jel Crauch ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel igro Modric veceras ?
- adas_barca
- Kontakt:
pa i mene cude ovi pojedini katalonci i navijaci 'engleza'Portillo je napisao/la:**** majku pa jel ovo normalno, nakon svake utakmice cojk ne moze doc na temu a da istu nisu usrali navijaci Barce.
mnogi nisu vidjeli dominaciju reala i losu igru tothema al su ti mnogi zato vidili 'nepravedni' crveni za croucha ...
- HeavensWonder
- Kontakt:
Iako mi je Real ubjedljivo najmrzi klub, svaka Vam cast realovci... Zasluzeno nema sta i za igru i za sve, kapa dole
Majstorski odradjeno kao sto prilici takvom klubu
Majstorski odradjeno kao sto prilici takvom klubu
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ono je levatadas_barca je napisao/la:pa i mene cude ovi pojedini katalonci i navijaci 'engleza'Portillo je napisao/la:**** majku pa jel ovo normalno, nakon svake utakmice cojk ne moze doc na temu a da istu nisu usrali navijaci Barce.
l_blancos@ svaka cast na prognozi za Adea, ko zna znakojima je nesto kriv sudija jer jbg ako smo gledali barcinu igru i realovu veceras dosta tog je bilo sl.
![]()
mnogi nisu vidjeli dominaciju reala i losu igru tothema al su ti mnogi zato vidili 'nepravedni' crveni za croucha ...
A konja odma nahrno 2 nogama, pa ebo..trebao je Ramos o Marcelo da ostanu na nogama daga slomi, pa sta on misli daje ono klizaljka..
Svasta, uostalom sudija nas je ostetio za cist penal u 1.p
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 05 apr 2011, 23:49, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.