Umjesto RustemovicaMortemHz je napisao/la:Umjesto koga ce on igrati u Zelji?

Umjesto RustemovicaMortemHz je napisao/la:Umjesto koga ce on igrati u Zelji?
E jbgamazon je napisao/la:Umjesto RustemovicaMortemHz je napisao/la:Umjesto koga ce on igrati u Zelji?![]()
Selam, do prozora je vec rezervisano!narodniheroj je napisao/la:U stvari nam je momku pod nick-om @Evolution87 najteze veceras, nadjite mu mjesto do prozora i najbolju mu sestricu posaljite
joker90 je napisao/la:Selam, do prozora je vec rezervisano!narodniheroj je napisao/la:U stvari nam je momku pod nick-om @Evolution87 najteze veceras, nadjite mu mjesto do prozora i najbolju mu sestricu posaljite
Veze ti nemas sta si napisao, dajte mu apaurin 2xMortemHz je napisao/la:Trebali smo se i mi smijati kad smo nekog igraca potpisali
Evo da budem u fazonuamazon je napisao/la:Veze ti nemas sta si napisao, dajte mu apaurin 2xMortemHz je napisao/la:Trebali smo se i mi smijati kad smo nekog igraca potpisali
joker90 je napisao/la:Nikad mi necemo biti ozbiljan klub dok ti neki cirkusanti po forumu budu iznosili informacije iz kluba i postave dan prije utakmice ko sto su znali. Ne bi ovo bio šuk, da mi cijeli dan nismo ovdje slusali o nasim pregovorima, a oni ni rijec ne spomenuse kad ono BUM! Baris trebu cijeli dan, placas pice, uleti ti lik i zguzi je za 5 minuta, pa moras mu reci bravo jara!
Sta kazes, previse se vjeruje Jesicu....samirr je napisao/la:Svaka cast zelji za zahirovica ozbiljan su kandidat u borbi sa celikom za 6 mjesto...
Apaurin si popio, probaj zaspat.samirr je napisao/la:Svaka cast zelji za zahirovica ozbiljan su kandidat u borbi sa celikom za 6 mjesto...
Neka ti kone ispričaju.DoeTz je napisao/la:Sta sam propustio ?
sandzaklije dovele nekog, nadaju se 4. mjestuDoeTz je napisao/la:Sta sam propustio ?
Ne sumnjam da ce to bit jedna zestoka borba izmedju njih i divovaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:sandzaklije dovele nekog, nadaju se 4. mjestuDoeTz je napisao/la:Sta sam propustio ?
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Bejker, bvsic, club21, Fudo, Grk1234, Hajdeee, MikiPirs, MokraKifla, NebeskaSila96, OsmanhodzicBuco, SamoDaKazeem, WeekendOffender, Zigazaga i 103 gosta.