Skontali smo Zrinjski sampion samo derte na njihov mlin ipak ste svoji. Aj sad na svoju temu.samolijevo je napisao/la:E moji strumfovi nadam se da ce vam se u ovoj utakmici odbiti od glavu sva namjestanja i sva podmetanja. Kako sada stvari stoje naplaticemo vam i onaj poraz 1:3 u Mostaru i onaj poraz 3:2 nakon sto smo vodili 0-2. Papa titula![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nisu se prepali,bar tako ne djeluju..Igramo mi otvoreno,imali smo 2 kornera i eto nazovi sansu preko Selimovica,ali je lose primili loptu i nista..Skandiraju bice Zeljo qrac sampion..Igraju borbeno i motivisano..Teren sve gori i gori..Eto..Capt_Billy je napisao/la:Dajte, napisite ko gleda...
Jesu li se prepali, da li im se stvara pritisak sa tribina pa prave kardinalne greske?
Sta skandiraju?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- KosevskoHill
- Kontakt:
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ja ne znam uopste odakle se sada odjednom forsira Benjanim Colic u ovakvoj super bitnoj utakmici. Pa kada si mogao se do sada krpiti, moglo se u ovoj takoder.
@Rios - Hvala Rios!
Onda smo previse otvoreno usli u ovaj susret sto nam za sada izgleda odbija od glavu.
@Rios - Hvala Rios!
Onda smo previse otvoreno usli u ovaj susret sto nam za sada izgleda odbija od glavu.
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 26 apr 2014, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Strccc Milojka,,strccctribalhardcore je napisao/la:samolijevo je napisao/la:E moji strumfovi nadam se da ce vam se u ovoj utakmici odbiti od glavu sva namjestanja i sva podmetanja. Kako sada stvari stoje naplaticemo vam i onaj poraz 1:3 u Mostaru i onaj poraz 3:2 nakon sto smo vodili 0-2. Papa titula![]()
Da Bog da se nikada ama bas nikada ne vratili na svoj stadion i da Bog da vam Zrinjski uzeo titulu ispred nosa zbog ovog " navijanja " pa vi kao neka navijacka grupa pjesme svoje nemate za ovo vrijeme sto kao navijate na svom stadionu se ni jedna vasa pjesma navijacka nije cula.nekada sam vas volio i bilo mi je drago kada su manijaci razvijali transparente izronit ce stari za one sto ga vole
Momci, evo možda vam ja obezbjedim live stream od drugog poluvremena, ali možda..
Koji ste vi kreteni pa odma ne valja Dino. Sada niko neće valjat. Šta ako izgubimo titulu. Sastavni dio života. Hercegovci bili i ostali pogana rasa 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Dabogda ustasama vazda gledali u ledja i igrali u Kurcicima dok se ne raspadnu... a onda nek idu na Bili brig nek gledaju SvinjskiMinhi je napisao/la:Velez zapeo ko nikad. Publika vise na nogama... Nevjerovatno motivisani. Hvala Mostarci za sve ove konstantne neljudske psovke i prozivanja.
-
tribalhardcore
- Kontakt:
ArsenalSA je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
daleko ste vi od Evrope, a vi o tituli razmisljate
![]()
![]()
![]()
pa vi razmisljate o duploj vec nekih 6-7 godina
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Svrakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- corleone87
- Kontakt:
2:1 idemooooooooooooo
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
TOOOOOOOOOO SUNCE VAM KRVAVO YEBEM !!!!
SVE DO KRAJA ZELJO NEMA PREDAJE !!!!!!!
SVE DO KRAJA ZELJO NEMA PREDAJE !!!!!!!
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- mordfustang
- Kontakt:
Svrakaaaaa 
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Hajd nemoj biti glup. Bas toliki glupan...KosevskoHill je napisao/la:JAMAK učini nam uslugu i oprosti se od fudbala !
Nije messi,nije kaka...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Toooooooooooooom momci!!!!!!!!
Sada pametno... Nije nista gotovo...
SILUJTE VELEZA!
Sada pametno... Nije nista gotovo...
SILUJTE VELEZA!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
Hajde Željo molim tee
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava i 18 gostiju.