Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Klubovi iz FBIH i RS se trebaju žaliti na ovu retardiranu odluku saveza ukoliko je usvoje DA PRVOPLASIRANA EKIPA KOJA JE IZBORILA viši rang razigrava za ulazak. To nigdje u svijetu nema, razgravaju tek tamo 3-4 na tabeli a PRVOPLASIRANI MORA UĆI U RANG VIŠE nakon sto je osvojio ligu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Na momenat mi se ucinilo da gledam u tribinu uz aut liniju Arene Rodjeni

Cuj provoplasirana ekipa iz prve lige FBIH i RS da igraju razigravanja sa ekipama iz PL, koji debilan prijedlog haha.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Pošprdaj se s ligom, Zorane! 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kojom metodom si došao do tog zaključka?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Da drugi na tabeli razigrava za ulazak imalo bi smisla i bilo bi uredu ali ovo ovako kako su zamisli je teža budaleština. Prvi na tabeli mora da ulazi direktno u PL sve ostalo je dno dna.avenija je napisao/la: ↑03 jul 2024, 15:11Klubovi iz FBIH i RS se trebaju žaliti na ovu retardiranu odluku saveza ukoliko je usvoje DA PRVOPLASIRANA EKIPA KOJA JE IZBORILA viši rang razigrava za ulazak. To nigdje u svijetu nema, razgravaju tek tamo 3-4 na tabeli a PRVOPLASIRANI MORA UĆI U RANG VIŠE nakon sto je osvojio ligu.
Razigravali ste vi za ulazak u Federalnu, iako ste bili prvaci Druge lige Centar.avenija je napisao/la: ↑03 jul 2024, 15:11Klubovi iz FBIH i RS se trebaju žaliti na ovu retardiranu odluku saveza ukoliko je usvoje DA PRVOPLASIRANA EKIPA KOJA JE IZBORILA viši rang razigrava za ulazak. To nigdje u svijetu nema, razgravaju tek tamo 3-4 na tabeli a PRVOPLASIRANI MORA UĆI U RANG VIŠE nakon sto je osvojio ligu.
Očekujem da će se doći do zaključka da je Borac dirigovao žrijebom.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
U nižim ligama su ovakva razigravanja poprilično česta. Mnoge države ih imaju.. primjera radi, prvaci kod Švaba razigravaju za ulazak u 3. ligu.
Retardirano je da prvak mora razigravati za ulazak na najviši nivo ligaškog takmičenja. Ne sjećam se da sam to ikad igdje vidio.. jer nije normalno, i nije fer iz miljardu i jednog razloga.
Retardirano je da prvak mora razigravati za ulazak na najviši nivo ligaškog takmičenja. Ne sjećam se da sam to ikad igdje vidio.. jer nije normalno, i nije fer iz miljardu i jednog razloga.
The saddest thing in life is wasted talent.
Hajde i to da razigravaju. Glupost je ovo teska. Znamo da u nasoj drzavi nikad nista nije logicno pa tako i ovo. Ali da jos nisu to usaglasili mi je jos gore. Sta ste cekali dosad, prvenstvo za koju sedmicu krece...scholsey je napisao/la: ↑03 jul 2024, 16:25U nižim ligama su ovakva razigravanja poprilično česta. Mnoge države ih imaju.. primjera radi, prvaci kod Švabe razigravaju za ulazak u 3. ligu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Drugi/treći okej da razigravaju. Prvak nikako.. fakat sportski nije u redu. Jer za koji su qrac ljudi prvaci? Mora im se priznati da se pogotovo zadnjih godina mangupski trude da ubiju svaku trunku zdravog razuma i logike u sportskim takmičenjima.DamirT je napisao/la: ↑03 jul 2024, 16:27Hajde i to da razigravaju. Glupost je ovo teska. Znamo da u nasoj drzavi nikad nista nije logicno pa tako i ovo. Ali da jos nisu to usaglasili mi je jos gore. Sta ste cekali dosad, prvenstvo za koju sedmicu krece...scholsey je napisao/la: ↑03 jul 2024, 16:25U nižim ligama su ovakva razigravanja poprilično česta. Mnoge države ih imaju.. primjera radi, prvaci kod Švabe razigravaju za ulazak u 3. ligu.
Prvak u nižem rangu i posljednjeplasirani u višem rangu ne mogu razigravati. Kakva je to glupost jbt.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vrlo je moguce da niko iz 1. lige RS i 1. lige FBiH u predstojecoj sezoni nema istinske ambicije da igra PL. Celik bi igrao da ima finansije, trenutno nista.
Tako da savez ovim mozda zeli da sacuva neke ekipe kojima se igra PL, a ispasce sigurno ako 4 budu ispadala (Sloboda i Radnik), samim tim ostali bi bez 2 hibridna terena (Radnik je na redu odmah poslije Posusja za teren).
Nakaradno i nije sportski, ali izgleda da je tako.
Tako da savez ovim mozda zeli da sacuva neke ekipe kojima se igra PL, a ispasce sigurno ako 4 budu ispadala (Sloboda i Radnik), samim tim ostali bi bez 2 hibridna terena (Radnik je na redu odmah poslije Posusja za teren).
Nakaradno i nije sportski, ali izgleda da je tako.
Ovo bi otprilike bilo kao da prva 3-4 iz Premijer Lige na kraju ligaške sezone moraju razigravati ko će ići u Ligu Prvaka.
Lagano mogu zamisliti kako ovu pošalicu prosječni bosanski balvan priča svom najboljem prijatelju i kućnom ljubimcu, međedu, dok sjede zavaljeni u bukovoj šumi i piju klipaču.bagniadiluca je napisao/la: ↑03 jul 2024, 14:03Obzirom da nam u prvom kolu dolaze momci od tezge, a period odigravanja utakmice je taman kad je paradajz onaj volovo srce zreo a i paprike Bogami, molio bih da mi neko u PP napiše da li je u mogućnosti donjet po gajbu, ja bi došao na autoput gdje vas budu istresali iz gaća da samo preuzmem to....plaćam na ruke !
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- IsmirMirvic
Sve znateLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 jul 2024, 11:03nemojte hin predsjednice, bas jedan od opisanih vam je odgovorio. I pored svega pozitivnog i dalje istice javno i hvata se za nase i moram reci Vase sramote. nadamo se da se to nece desavati u buducnosti da ne dajemo materijala ovim iskompleksiranim i siromasnim dusama i smrdama.IsmirMirvic je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:21Navijaci drugih klubova (i navijaci drugih klubova koji se pretvaraju da navijaju za Sarajevo) su danas imali uzbudljiv dan.
Usutili su se nakon potpisa Bubanje, ali ih je na kraju razveselio poraz od Olimpije. Da nije smijesno bilo bi tuzno!
Nego Vi, jos jace i bolje. Nek pucaju cirevi.
-
- Kontakt:
RubikovaKocka je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:13Ovaj bas opcinjen i zaludjen s Sarajevom. Dan noc o Sarajevu![]()
Gdje nece bit nakon onih naših titula i njihovog jada i bijede godinama..
Ovaj naš neuspjeh par godina im je jedina zivotna satisfakcija pa zamisli samo da osvojimo ligu sljedece godine..
Tresu se i plaše od same pomisli.
Još kad dodaš na to da nece osvojiti titule oni još minimum 5 godina..
Halo 2013 godina..
Da, baš bi bilo čudno da klub koji je skršio desetine miliona - osvoji titulu.
Sa druge strane, nije čudno to što tri godine zaredom završava kao četvrti i pored rekordnih ulaganja.
Klub koji je danas u gubitku 33 miliona maraka. Osvojio jednu poštenu titulu otkako je privatizovan. Jednu im poklonio savez, drugu namjestili Ibraković i Selimović.
I baš je to nekome satisfakcija.
Ne, to je za ismijavanje i šprdanje. Što ja i radim. Dodao bih, veoma dobro.
Sa druge strane, nije čudno to što tri godine zaredom završava kao četvrti i pored rekordnih ulaganja.

Klub koji je danas u gubitku 33 miliona maraka. Osvojio jednu poštenu titulu otkako je privatizovan. Jednu im poklonio savez, drugu namjestili Ibraković i Selimović.
I baš je to nekome satisfakcija.

Ne, to je za ismijavanje i šprdanje. Što ja i radim. Dodao bih, veoma dobro.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jedno je play off gdje učestvuju klubovi iz istog ranga, ovo je nakaradno i neće proći. Jedini baraž koji mogu uvesti je da prvaci entitetskih liga igraju za promociju u PL.Suvorov je napisao/la: ↑03 jul 2024, 16:19Razigravali ste vi za ulazak u Federalnu, iako ste bili prvaci Druge lige Centar.avenija je napisao/la: ↑03 jul 2024, 15:11Klubovi iz FBIH i RS se trebaju žaliti na ovu retardiranu odluku saveza ukoliko je usvoje DA PRVOPLASIRANA EKIPA KOJA JE IZBORILA viši rang razigrava za ulazak. To nigdje u svijetu nema, razgravaju tek tamo 3-4 na tabeli a PRVOPLASIRANI MORA UĆI U RANG VIŠE nakon sto je osvojio ligu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Pact1921, zaostrog i 32 gosta.