FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma dajte pitari zar ste toliko zagorili, znam ja da 8 godina nije malo ali ipak...
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Brate nemoj molim te da se spustamo na nivo nekih i da spominjemo Olimpik, cijelo vrijeme se trunilo da smo kupili tekmu u Mostaru, da Zrinjski sigurno gubi od Olimpika jer smo ga premirali.ZZtop10 je napisao/la:sta je tu je , idemo dalje, treba se oprobati i u EL s konobarima![]()
kakva ofiraza na otoci![]()
Velez je danas zasluzeno pobjedio a sta je bilo na drugim stadionima boli nas neka stvar, jeb..a mi trebamo biti ponosni na nase momke i pored poraza danas, pa nas danasnji poraz se slavi u pojedinim gradovima i komsiluku isto kao da je njihov tim postao sampion, a ni jedan nije vec dugo, dugo godina i sam Bog zna kada ce.
Zato igracima, strucnom stabu i svim uposlenicima hvala sve ono sto su nam priredili ovih godina kao i ove,nekad je i poraz dobar, jer pokaze koliko su drugi jadni.Liga je uvjek namjestena kada je prvak Zeljo, Zrinjski, Modrica, Siroki ili Leotar, ili su je nastimali Osimi ili nacionalni kljuc.Nije kriv klub koji je nije uspio osvojiti zbog svoje nemoci, neznanja i sto je bio losiji od drugih.
Cestitke Zrinjskom na titulu, objektivno i kada smo ih pobjedili nedavno na Grbavici bili su bolji.
Zato pustimo raja price o zavjerama, svi na derbi da damo zestoku podrsku ovim momcima, a oni su je itekako zasluzilu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Pozivamo vas na Februarski turnir iduce godine majke mi moje, dodjite vi, Sarajevo, Partizan i Zvezda.
Samo Velez Volim Ja!
Samo Velez Volim Ja!
jesi ti dobar majke mi moje..VM69 je napisao/la:Pozivamo vas na Februarski turnir iduce godine majke mi moje, dodjite vi, Sarajevo, Partizan i Zvezda.
Samo Velez Volim Ja!

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jesam brato, ja nikoga ne vrijedjam, ja sam kulturan covijek majke mi moje. U cemu je problem?mma_hz je napisao/la:jesi ti dobar majke mi moje..VM69 je napisao/la:Pozivamo vas na Februarski turnir iduce godine majke mi moje, dodjite vi, Sarajevo, Partizan i Zvezda.
Samo Velez Volim Ja!
Nista brato ,moja greska ..ti si samo dijasporac..VM69 je napisao/la:Jesam brato, ja nikoga ne vrijedjam, ja sam kulturan covijek majke mi moje. U cemu je problem?mma_hz je napisao/la:jesi ti dobar majke mi moje..VM69 je napisao/la:Pozivamo vas na Februarski turnir iduce godine majke mi moje, dodjite vi, Sarajevo, Partizan i Zvezda.
Samo Velez Volim Ja!

FK SARAJEVO.
- IlProfessore
- Kontakt:
Ti si bubuljičar kome je idol ovaj četnik koji je klao u ratu i kojem je uzrečica majke mi moje, eto šta si ti. Ako već hoćeš neku poštapalicu i da si zapažen smisli nešto originalno. 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Mostar u Srcu Velez do Groba!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
halo, medo mrki, ti si vec upisao pobjedu na Grbavici, kao sto ste i osvojili titulu prije pocetka polusezone... pazite da vi ne ostanete bez evrope... izgmizali ste iz rupa danas ne moze se oko od vas otvorit... kako je bilo lijepo poslije vaseg gostovanja Rudaru... moglo se svasta pametno procitat... sad udaviste glupostima...mma_hz je napisao/la:Ja ja upravu si..nema tituleSteph je napisao/la:Zrinjski može i da izgubi u Vrapčićima ukoliko pobijede Obarsku kući.mma_hz je napisao/la:Jeste vi meni smijesni..dobijetel nas i Rudara ...Zrinjski nema sanse u Vrapcicima a ko zna mozda Olimpic nesto uradi protiv Sirokog...i mene je vala Hamzic iznervirao onim sto je radio danas na Otoci ,sto se moze vidjeti na snimku...
A ako kojim slucajem izgubite od nas onda molite Boga da mi uzmemo KUP da vi mozete u Europu..ostaje samo da navijaju za nas u KUPU..
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Uvijek su se mali borili protiv velikih, lozili i solidarisali. Tako je u svakoj ligi na svjetu.rammstein je napisao/la:nije tacno, ljudi su isli na ruku Sarajevu, iduce kolo MVO uzima od zrinjskom, siroki kiksa u jednoj od dvije tekme i eto gaCuspajz je napisao/la:evo ja cu ti odgovoriti kad te zanima bas i kad nemate obraza ,skandirate bit ce zeljo **** sampion a njegov glavni konkurent i po vasim pricama istorijski neprijatelj vodi utakmicu i pri tome rezultatu je sampion drzave,ok je navijati za svoj tim i slaviti golove ali makar malo dostojanstva treba imati a vi ga ovdje nemate definitivno ,odgajate svoju djecu sa frazama svinjski ,ustase i slicno a danas ste stali rame uz rame skandiranjem sa njima ,pobjedu ste mogli proslaviti aplauzom ,navijanjem za svoj tim casno i dostojanstveno ,ako imate obraza zapjevajte to i zadnje kolo isto pa proslavite zajedno zastave sa sahovnicom su vam na dohvat rukeRodjeniiBrato je napisao/la:Nek mi neko odgovori vezano za moje pitanje o skandiranju koje vi non stop spominjete...![]()
![]()
sad ozbiljno, ljudi su samo pjevali istinu, ko ce biti sapion se jos ne zna, tako da je skandiranje .... a ljudi kad su culi da je sarajevo povelo dali su gromoglasan aplauz, pa se vi zapitajte zasto

Ako mi i Siroki uzmemo obe do kraja,a Zrinjski fasuje u Vrapcicima,tad bi mi,Siroki i Zrinjski bili bodovno poravnati.mma_hz je napisao/la:Ja ja upravu si..nema tituleSteph je napisao/la:Zrinjski može i da izgubi u Vrapčićima ukoliko pobijede Obarsku kući.mma_hz je napisao/la:Jeste vi meni smijesni..dobijetel nas i Rudara ...Zrinjski nema sanse u Vrapcicima a ko zna mozda Olimpic nesto uradi protiv Sirokog...i mene je vala Hamzic iznervirao onim sto je radio danas na Otoci ,sto se moze vidjeti na snimku...
A ako kojim slucajem izgubite od nas onda molite Boga da mi uzmemo KUP da vi mozete u Europu..ostaje samo da navijaju za nas u KUPU..
Tada se pravi mini tabela ta tri kluba i odlucuje gol razlika,a u tom slucaju je Siroki daleko ispred nas i Zrinjskog i oni bi sampioni bili..samo ako su dva kluba bodovno poravnata,onda odlucuje medjusobni skor.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
- IlProfessore
- Kontakt:
Dječače, diraš u ono što najviše boli. Nadam se da će proraditi administracija i na neki način ti dokazati da od tipkanja po netu nemaš ništa već od knjige i znanja. Uči, od net mangupluka nemaš selametaVM69 je napisao/la:Hajde ne prdi mali pozdravi mamu.IlProfessore je napisao/la:Ti si bubuljičar kome je idol ovaj četnik koji je klao u ratu i kojem je uzrečica majke mi moje, eto šta si ti. Ako već hoćeš neku poštapalicu i da si zapažen smisli nešto originalno.

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Selimovicu naserem ti se usta mrs iz Zelje picko
Ma ne moze ni administracija puno uraditi, trajno ih banuju a oni se ponovo brzo registruju pod novim nickom, i opet po starom.Tako je na svim drugim portalima i forumima, primitivizam je neizljeciva bolest, jednostavno ih treba ignorisati.IlProfessore je napisao/la:Dječače, diraš u ono što najviše boli. Nadam se da će proraditi administracija i na neki način ti dokazati da od tipkanja po netu nemaš ništa već od knjige i znanja. Uči, od net mangupluka nemaš selametaVM69 je napisao/la:Hajde ne prdi mali pozdravi mamu.IlProfessore je napisao/la:Ti si bubuljičar kome je idol ovaj četnik koji je klao u ratu i kojem je uzrečica majke mi moje, eto šta si ti. Ako već hoćeš neku poštapalicu i da si zapažen smisli nešto originalno.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Zola kaze kako nema predaje i kako i dalje vjeruju u titulu
A nas vrli strateg Dino kaze kako se novi sampion vec zna i da je to Zrinjski
I kako od takvog strucnjaka ocekivati da motivira igrace,ekipu..matematicki sansa za titulu jos postoji,iako je realno jako daleko..ali pred dvije tako bitne tekme koje nas do kraja cekaju i u kojima mozemo cak i Evropu zijaniti,ovakve izjave ne dolikuju iole ozbiljnom strategu.

A nas vrli strateg Dino kaze kako se novi sampion vec zna i da je to Zrinjski

I kako od takvog strucnjaka ocekivati da motivira igrace,ekipu..matematicki sansa za titulu jos postoji,iako je realno jako daleko..ali pred dvije tako bitne tekme koje nas do kraja cekaju i u kojima mozemo cak i Evropu zijaniti,ovakve izjave ne dolikuju iole ozbiljnom strategu.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
- Capt_Billy
- Kontakt:
Pazite, matematicki ovo nije jos izgubljeno, samo sto smo usli i dio zvani SF.
Jbg, nikada se ne zna. Nama je Mladost zadala glavobolju, ako cemo iskreno. Zasto ne i premirati iste te igrace Mladosti pa da ljudi pokusaju uzeti bod?
Ako uzmu bod i Zrinjski izgubi protiv Veleza eto nas opet gore.
Takoder, zasto se ne nadati da Olimpic ne odigra remi sa Sirokim.
Al **** sad sve racunice vise, bitno je da uzmemo ovih preostalih 6 bodova pa cemo se na kraju sabirati i oduzimati..
A Hamzica treba sankcionisati, jer ono nisu greske, ono su namjerno pusteni golovi...
Jbg, nikada se ne zna. Nama je Mladost zadala glavobolju, ako cemo iskreno. Zasto ne i premirati iste te igrace Mladosti pa da ljudi pokusaju uzeti bod?
Ako uzmu bod i Zrinjski izgubi protiv Veleza eto nas opet gore.
Takoder, zasto se ne nadati da Olimpic ne odigra remi sa Sirokim.
Al **** sad sve racunice vise, bitno je da uzmemo ovih preostalih 6 bodova pa cemo se na kraju sabirati i oduzimati..
A Hamzica treba sankcionisati, jer ono nisu greske, ono su namjerno pusteni golovi...

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Ocekujem nogiranje Vernesa na kraju sezone
danas je promašio zicer za 3-3 i najvjerovatnije nas oprostio od odbrane titule.
I nije mi jasan Dino zašto ne forsira mladog Bajića
yebo li ga Vernes, odavno mi taj igrac ide na živce svojim nezalaganjem
joooojjj ljut sam ko pas nakog ovog danas

danas je promašio zicer za 3-3 i najvjerovatnije nas oprostio od odbrane titule.
I nije mi jasan Dino zašto ne forsira mladog Bajića

-
- Kontakt:
Tacno se covjek nacita svakakvih gluposti. Cestitam Velezu na pobjedi, zasluzeno su nas dobili, cestitam im na tome sto su sacuvali svoj obraz, i nadam se da ce to sve biti potpuno, tj. nadam se da ce sada svi oni koji su pricali kupjeno-prodano...ah, zapravo oni nece nista uraditi do sljedece prilike za laprdanje. Takodjer, zelim da pozovem i sve one koji su "zakljucili" da je Zeljo kupio od Olimpic(k)a da pokusaju zakljuciti da li je neka druga ekipa kupila utakmicu od olimpika. Na Velez je izvrsen veliki pritisak, na nas je izvrsen veliki pritisak, i jednostavno se nismo znali nositi s istim, a neki drugi su nasli korist u svemu ovome. Naravno, nisam ocekivao da Velez pusti Zelji utakmicu, ne bih ni volio da je tako bilo, ali nikako mi nije jasno odakle je doslo sve ono sto se desavalo oko ove utakmice, cemu onakva atmosfera, cemu onolika mrznja. Velez i Zeljo su oduvijek bili rivali, igrali lijep fudbal, postovali protivnika i uvijek igrali za gol vise(bas kao sto je danas bilo) ali ono sto se danas moglo dozivjeti odavno nisam vidio. Ipak, pozdravljam staru raju iz Mostara, nazalost i njih trenutno nesto mrzim. Odavno se nisam ovako iznervirao kao danas, nismo ni zasluzili pobjedu, ja ne znam ko je pripremao igrace za jednu od najvaznijih utakmica u sezoni i da je onako odigraju. Sramota. Sto je najvaznije sada moramo biti bas kao jedan i nastaviti podrzavati ovu ekipu jer smo svima trn u oku i ne biraju se sredstva da nas zaustave. Nismo se najbolje snasli u ovom blatu ove godine.
Lakapo, neka se bore za prve četiri ekipe... Titulu su izgubili, mogu i od "komšija" izgubiti naredno kolo, ionako nije ni bitno!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Ma realno se trebamo smirit, nije nista tako strasno, prije 3-4 kola nakon poraza od Širokog svi smo mislili da je titula izgubljena, ali smo se opet vratili, sad je nazalost izgubljena, ali nema veze, idemo dalje... Igracemo Europa ligu i eto to je vadiona jer cemo igrat ako nista vise evropskih utakmica.let3 je napisao/la:Ocekujem nogiranje Vernesa na kraju sezone![]()
I nije mi jasan Dino zašto ne forsira mladog Bajićayebo li ga Vernes, odavno mi taj igrac ide na živce svojim nezalaganjem
![]()
![]()
Kada uzmemo u obzir sve nedace ove sezone koje su nas zadesile, trebamo biti zadovoljni evropom iako sam siguran da bi uzeli titulu da smo bili kompletni.
Igracima svaka cast na trudu tokom sezone, ovo je nasa mladost, sve nasi igraci i na njih bi bio ponosan i da nismo otisli u evopu, jer kad vidim da na terenu u isto vrijeme igra 6-7 igraca koji su ponikli kod nas, i jos kad ginu na terenu, srce ko dzamija, hvala im na tome.
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 26 apr 2014, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, knoa, Lokomotifa i 34 gosta.