FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rios

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rios » 26 apr 2014, 23:57

Ma ne treba se zamarati sa titulom vise..I prije ove utakmice smo bili svjesni da imamo tezak zadatak ispred sebe,ali eto postojala je realna nada,tacnije imali smo u svojim rukama sve..Sad vec ovisimo o drugim,tako da..Okrenuti se derbiju i ovjeravanju Evrope,da i tu ne moramo grickati nokte i cekati sta ce uraditi drugi..To je krucijalno i prioritet..I sto se mene tice sezona bi bila uspijesna..A ako se ukaze sansa za titulu dobro jeste..
Nadam se da ce ovo igracima biti pozitivan sok,da ce na derbiju ostaviti srce na terenu i odigrati max. borbeno..Sto zbog sebe,sto zbog nas,sto zbog kluba i Evrope..Imam neki osjecaj da ce biti upravo tako..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 26 apr 2014, 23:59

Ionako 68 od 69 završi nerješeno! Kažu nije namješteno, neka mi neko kaže kako je moguće da od toliko odigranih utakmica 99 posto završi nerješeno?! 1:1 na Grbavici!

Ovom smeću od kluba sada moram čestitrati titulu, užas!
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 27 apr 2014, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 27 apr 2014, 00:01

svi su sad strucnjaci svi su pametni, a kolo prije ovoga svi su govorili da su nam igraci strasni, usaglasite se :mrgreen: isto ko i prije tekme, nema para na kladionici, namjestena dvica, amaw sredio, a poslije tekme ma pojma nemate :crazy: :lol:

idemo dalje, gazite momci jufke i halalim titulu... da i mi vidimo malo kako je igrati u EL :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 apr 2014, 00:03

sergejevic je napisao/la:Tacno se covjek nacita svakakvih gluposti. Cestitam Velezu na pobjedi, zasluzeno su nas dobili, cestitam im na tome sto su sacuvali svoj obraz, i nadam se da ce to sve biti potpuno, tj. nadam se da ce sada svi oni koji su pricali kupjeno-prodano...ah, zapravo oni nece nista uraditi do sljedece prilike za laprdanje. Takodjer, zelim da pozovem i sve one koji su "zakljucili" da je Zeljo kupio od Olimpic(k)a da pokusaju zakljuciti da li je neka druga ekipa kupila utakmicu od olimpika. Na Velez je izvrsen veliki pritisak, na nas je izvrsen veliki pritisak, i jednostavno se nismo znali nositi s istim, a neki drugi su nasli korist u svemu ovome. Naravno, nisam ocekivao da Velez pusti Zelji utakmicu, ne bih ni volio da je tako bilo, ali nikako mi nije jasno odakle je doslo sve ono sto se desavalo oko ove utakmice, cemu onakva atmosfera, cemu onolika mrznja. Velez i Zeljo su oduvijek bili rivali, igrali lijep fudbal, postovali protivnika i uvijek igrali za gol vise(bas kao sto je danas bilo) ali ono sto se danas moglo dozivjeti odavno nisam vidio. Ipak, pozdravljam staru raju iz Mostara, nazalost i njih trenutno nesto mrzim. Odavno se nisam ovako iznervirao kao danas, nismo ni zasluzili pobjedu, ja ne znam ko je pripremao igrace za jednu od najvaznijih utakmica u sezoni i da je onako odigraju. Sramota. Sto je najvaznije sada moramo biti bas kao jedan i nastaviti podrzavati ovu ekipu jer smo svima trn u oku i ne biraju se sredstva da nas zaustave. Nismo se najbolje snasli u ovom blatu ove godine.
Zeljo je po meni odigrao dobro - nijanse su presudile.
Velez ce dobiti Zrinjskog u Vrapcicima i Siroki ce biti sampion.
Zeljo je izuzetno jaka ekipa i samo joj oni u najboljoj formi mogu dati vise od 2 gola.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 27 apr 2014, 00:04

Capt_Billy je napisao/la:Pazite, matematicki ovo nije jos izgubljeno, samo sto smo usli i dio zvani SF.

Jbg, nikada se ne zna. Nama je Mladost zadala glavobolju, ako cemo iskreno. Zasto ne i premirati iste te igrace Mladosti pa da ljudi pokusaju uzeti bod?

Ako uzmu bod i Zrinjski izgubi protiv Veleza eto nas opet gore.

Takoder, zasto se ne nadati da Olimpic ne odigra remi sa Sirokim.

Al **** sad sve racunice vise, bitno je da uzmemo ovih preostalih 6 bodova pa cemo se na kraju sabirati i oduzimati..

A Hamzica treba sankcionisati, jer ono nisu greske, ono su namjerno pusteni golovi... ;)
ma drug od premiranja drugih ekipa nema nista, to raji ovdje postala furka, klubovi(osim Sirokog) Boga mole da im drzava otpise dugove ne bili stali na noge i cisto sumnjam da ovdje iko takve stvari radi
a sto se titule tice, koliko god nam to tesko bilo priznati i Siroki i Zrinjski su joj mnogo blizi, puno smo bodova(11) prosuli kuci za razliku od njih, a i kikseve protiv Radnika i Slavije je tesko nadoknaditi, zato objektivnoo poslije svih nedaca i problema sa Evropom moramo biti zadovoljni, a slazem se u potpunosti da trener ne treba predavati sve dok postoje matematicke sanse
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 apr 2014, 00:04

Ne znam za vas ali ja se jako uzdam i nadam u ovaj SBF, da tu prođemo dobro. Da nam je neku saradnju ostvariti, generalnog sponzra naci, a kad bi sta dogovrili sa ovim bogatasima sto dolaze to bi bilo sjajno. Realno mi ovako vise ne mozemo, nema para a ne "proizvodimo" ih dovoljno. Sad na kraju sezone ce biti vise odlazaka nego adekvatnih pojacanja, da neko ne spominje omladinu jer to nije dovoljno to je blago olaksanje.

A treba igrati tu europu, to barem jedno kolo proci dobiti bilo kakve pare, uglavnom uprava nam je na potezu. Ako neko od vas hoce da se tjesi da je sve OK, e pa nije a to ce se pokazati sljedece sezone.

:|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 27 apr 2014, 00:05

Elegant je napisao/la:Ne znam za vas ali ja se jako uzdam i nadam u ovaj SBF, da tu prođemo dobro. Da nam je neku saradnju ostvariti, generalnog sponzra naci, a kad bi sta dogovrili sa ovim bogatasima sto dolaze to bi bilo sjajno. Realno mi ovako vise ne mozemo, nema para a ne "proizvodimo" ih dovoljno. Sad na kraju sezone ce biti vise odlazaka nego adekvatnih pojacanja, da neko ne spominje omladinu jer to nije dovoljno to je blago olaksanje.

A treba igrati tu europu, to barem jedno kolo proci dobiti bilo kakve pare, uglavnom uprava nam je na potezu. Ako neko od vas hoce da se tjesi da je sve OK, e pa nije a to ce se pokazati sljedece sezone.

niko nece biti sponzor tj iskesirat neki dobar novac,samo kupovina tima moze biti interesantna,od tih prica ajde budite generali sponzor mi smo Zeljo nema nista

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 27 apr 2014, 00:07

Neka se klub ugasi! nema potrebe dalje ... Zbog čega se igra derbi sljedeče kolo? Nekakva sela nam titule osajaju!
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 27 apr 2014, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 27 apr 2014, 00:08

dino lj je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Pazite, matematicki ovo nije jos izgubljeno, samo sto smo usli i dio zvani SF.

Jbg, nikada se ne zna. Nama je Mladost zadala glavobolju, ako cemo iskreno. Zasto ne i premirati iste te igrace Mladosti pa da ljudi pokusaju uzeti bod?

Ako uzmu bod i Zrinjski izgubi protiv Veleza eto nas opet gore.

Takoder, zasto se ne nadati da Olimpic ne odigra remi sa Sirokim.

Al **** sad sve racunice vise, bitno je da uzmemo ovih preostalih 6 bodova pa cemo se na kraju sabirati i oduzimati..

A Hamzica treba sankcionisati, jer ono nisu greske, ono su namjerno pusteni golovi... ;)
ma drug od premiranja drugih ekipa nema nista, to raji ovdje postala furka, klubovi(osim Sirokog) Boga mole da im drzava otpise dugove ne bili stali na noge i cisto sumnjam da ovdje iko takve stvari radi
a sto se titule tice, koliko god nam to tesko bilo priznati i Siroki i Zrinjski su joj mnogo blizi, puno smo bodova(11) prosuli kuci za razliku od njih, a i kikseve protiv Radnika i Slavije je tesko nadoknaditi, zato objektivnoo poslije svih nedaca i problema sa Evropom moramo biti zadovoljni, a slazem se u potpunosti da trener ne treba predavati sve dok postoje matematicke sanse
Premirat cemo mi Mladost,dobiti vas i eto nas korak do titule. :D

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 27 apr 2014, 00:13

ne znam kako nekome moze smetati recenica - pobjeda one strane Mostara...i da je vec drugi puta brise. Danas je tako bilo. To je istina i ne znam kako moze istina smetati. Ocito nasteljena tekma na Otoci i jedna prava prvenstvena i fer tekma, prava sportska u Vrapcicima. Nakon svega rezultat je titula za NK Zrinjski koji je iz sve ove gungule očito najbolje prosao.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 apr 2014, 00:16

ultrahell24 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ne znam za vas ali ja se jako uzdam i nadam u ovaj SBF, da tu prođemo dobro. Da nam je neku saradnju ostvariti, generalnog sponzra naci, a kad bi sta dogovrili sa ovim bogatasima sto dolaze to bi bilo sjajno. Realno mi ovako vise ne mozemo, nema para a ne "proizvodimo" ih dovoljno. Sad na kraju sezone ce biti vise odlazaka nego adekvatnih pojacanja, da neko ne spominje omladinu jer to nije dovoljno to je blago olaksanje.

niko nece biti sponzor tj iskesirat neki dobar novac,samo kupovina tima moze biti interesantna,od tih prica ajde budite generali sponzor mi smo Zeljo nema nista
Klub niko nece kupiti to je sigurno, a sponzor se moze naci a ne znam sad kakve se cifre ocekuju ?

Kako god hocu da kazem da nesto Uprava pocne da radi, jer je krajnje vrijeme.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 27 apr 2014, 00:18

MostaracVelezovac je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Tacno se covjek nacita svakakvih gluposti. Cestitam Velezu na pobjedi, zasluzeno su nas dobili, cestitam im na tome sto su sacuvali svoj obraz, i nadam se da ce to sve biti potpuno, tj. nadam se da ce sada svi oni koji su pricali kupjeno-prodano...ah, zapravo oni nece nista uraditi do sljedece prilike za laprdanje. Takodjer, zelim da pozovem i sve one koji su "zakljucili" da je Zeljo kupio od Olimpic(k)a da pokusaju zakljuciti da li je neka druga ekipa kupila utakmicu od olimpika. Na Velez je izvrsen veliki pritisak, na nas je izvrsen veliki pritisak, i jednostavno se nismo znali nositi s istim, a neki drugi su nasli korist u svemu ovome. Naravno, nisam ocekivao da Velez pusti Zelji utakmicu, ne bih ni volio da je tako bilo, ali nikako mi nije jasno odakle je doslo sve ono sto se desavalo oko ove utakmice, cemu onakva atmosfera, cemu onolika mrznja. Velez i Zeljo su oduvijek bili rivali, igrali lijep fudbal, postovali protivnika i uvijek igrali za gol vise(bas kao sto je danas bilo) ali ono sto se danas moglo dozivjeti odavno nisam vidio. Ipak, pozdravljam staru raju iz Mostara, nazalost i njih trenutno nesto mrzim. Odavno se nisam ovako iznervirao kao danas, nismo ni zasluzili pobjedu, ja ne znam ko je pripremao igrace za jednu od najvaznijih utakmica u sezoni i da je onako odigraju. Sramota. Sto je najvaznije sada moramo biti bas kao jedan i nastaviti podrzavati ovu ekipu jer smo svima trn u oku i ne biraju se sredstva da nas zaustave. Nismo se najbolje snasli u ovom blatu ove godine.
Zeljo je izuzetno jaka ekipa i samo joj oni u najboljoj formi mogu dati vise od 2 gola.
Željo bi možda odigrao dobro da naša struka nije loše postavila igru u prvom poluvremenu. Desni bek koji propustio veći dio sezone igra sa 6 kg viška, a štopera igra momak koji je korektno odigrao samo zadnje dva kola. Prvi poklonjeni gol je unio nepotrebni nemir, i išli smo iz greške u grešku. Ovim ne umanjujem vašu pobjedu, jer ste izgledali stvarno dobro.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 27 apr 2014, 00:23

MostaracVelezovac je napisao/la:
zrinjski je vec prvak i samo ce vam se nasladzivati u vrapcicima ,zeljo ce zadnju izvesti kombinovani tim i nece dobiti rudara tako da trokuta nece biti nikakvog vec medzusobni izmedzu sirokog i zrinjskog

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 27 apr 2014, 00:26

Kako vas nije sramota kriviti Velez nakon onako smijesnog izdanja danas? Ubio vas Velez ko levate najvece. Pa mogli ste primiti jos 3 gola, minimalno. Vasa djeca, sloznost, atmosfera, pozrtvovanost za dres, vi imate nesto sto nemaju ostali konkurenti za titulu? :lol: itd Gdje je to nestalo? Zasto niste pomeli sve do kraja, pa i Veleza između ostalog?! Ne budite klosari koji mole za milostinju nego pogledajte tekmu jos jednom.
Danas su vam momci (svaka im cast, volio bih da nasi odigraju svaku tekmu ovako za dres kao sto su Rođeni odigrali danas ) ocitali bukvicu! Odigrali ste utakmicu bez zelje, zalaganja, bilo cega. Sada vam neko kriv? Sramota je sto pljujete po Velezu jer je odigrao sa obrazom!Svaka im cast, i nadam se da ce sve ekipe igrati kao sto igra Velez! Sa obrazom, da igraci ginu na svaku loptu za dres i grb!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 apr 2014, 00:27

Utakmice koje su morale biti dobijene tj. domace protiv Radnika (2:2), Slavija (1:1), pa cak i neke gostujuce.

Na greskam se uci.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 apr 2014, 00:28

TeaM87 je napisao/la:
let3 je napisao/la:Ocekujem nogiranje Vernesa na kraju sezone :!:

danas je promašio zicer za 3-3 i najvjerovatnije nas oprostio od odbrane titule.
I nije mi jasan Dino zašto ne forsira mladog Bajića :shock: yebo li ga Vernes, odavno mi taj igrac ide na živce svojim nezalaganjem :x :oops:

joooojjj ljut sam ko pas nakog ovog danas :x
Ma realno se trebamo smirit, nije nista tako strasno, prije 3-4 kola nakon poraza od Širokog svi smo mislili da je titula izgubljena, ali smo se opet vratili, sad je nazalost izgubljena, ali nema veze, idemo dalje... Igracemo Europa ligu i eto to je vadiona jer cemo igrat ako nista vise evropskih utakmica.

Kada uzmemo u obzir sve nedace ove sezone koje su nas zadesile, trebamo biti zadovoljni evropom iako sam siguran da bi uzeli titulu da smo bili kompletni.

Igracima svaka cast na trudu tokom sezone, ovo je nasa mladost, sve nasi igraci i na njih bi bio ponosan i da nismo otisli u evopu, jer kad vidim da na terenu u isto vrijeme igra 6-7 igraca koji su ponikli kod nas, i jos kad ginu na terenu, srce ko dzamija, hvala im na tome.
ma brate, ja govorim iskljucivo za Selima

Ispucao je sve kredite od ranije, grozan je ovu sezonu i treba da ide :!:
treba dati vecu šansu Bajiću i gurati našu djecu.

I danas se Zola, Stana i Svraka (zacudo :shock: ) bore za sveti dres, trce i zalažu, dok se ostali šetaju i zezaju :x :oops:
Dino je krivac za ovaj današnji poraz :!: :oops: :oops: mora se i to reci.

Doboj, dobro je ba, ne trebaš nam sad i ti objašnjavati i pametovati

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 27 apr 2014, 00:37

bekicu jesi se to reinkarnirao
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 27 apr 2014, 00:42

Treba ovu temu dva dana prije tekme i poslije zakljucati i onda pustiti, kakvih padobranaca ima sve :facepalm: :facepalm: iskreno posljednjih pola godine je pao kvalitet na ovoj temi u 7 dana mozda se mogu dva dana spojiti da se vodila neka normalna diskusija ovo ostatak :facepalm:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 apr 2014, 00:46

Ovaj drugi gol je i vise od smijesnog, pa bolan, pusti loptu i onda skrsi tog igraca, i na penalu se fino baci u suprotnu stranu da ga slucajno lopta ne pogodi... Nije nasa stvar da o tome pricamo, ja kazem da klub ovo mora prijaviti savezu i uefi, da i mi malo ratujemo, ali sa argumentima...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 27 apr 2014, 00:48

Baja_Zvjerka je napisao/la:Moze se pokrenuti istraga ako nista, pozvati par ljudi na informativne razgovore...

Ma nek se vrate, sta ako se vrate? Ionako su Leotara svi redom nabijali...

Izgleda ipak da nam je Svraka ispravno pogodio ono o cemu sam pisao, da nece dobiti Veleza...
Ma nisi izgleda skonto poentu, nisu svi zaboravili na koji nacin je Sloboda napustila ligu ili ti ga Leotar opstao u ligi. Kad se tad nije nista istrazilo, sta se ima sad istrazivat..
P.S Nemam vise namjeru se ubacivat u ovu temu, uglavnom sretnom vam u derbiju gradskom.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1, TefalTava, WeekendOffender i 32 gosta.