BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Molim vas da stavljate linkove kad dajete takve informacije.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Na mobiteu sam. Stranica na fejsu, Tenis zona, objavila je taj info.Virtu4l je napisao/la:Molim vas da stavljate linkove kad dajete takve informacije.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
To je to, FB i ostali mediji...nece on igrati sigurno
samo je potrebno da pocnu otkazivati turnir...jos 5 dana...taman jedan dnevno
samo je potrebno da pocnu otkazivati turnir...jos 5 dana...taman jedan dnevno
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Fino sam ti Sijsling govorio predaj a ti nećeš, da si predao da se ne brukaš protiv 228. igrača na svijetu. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sve je to zato što smo na vrijeme počeli kukati 
taj 228. je jedan od odlicnih mladih igraca, koji ce napraviti bolju karijeru od Sijslinga i na kraju godine sigurno biti u prvih 60-70Unofficialpage je napisao/la:Fino sam ti
Sijsling govorio predaj a ti nećeš, da si predao da se ne brukaš protiv
228. igrača na svijetu.
Ymer je veliki talenat. Iskreno prosle sezone dok je igrao futurese i ponekad challenger nisam mislio da moze postati neki veci igrac ali izgleda da je momak "big deal". A potom ima i podrsku svedskog saveza i sponzora koji mu kao i Borni, Zverevu i ostalim mladjim igracima omogucuju WC ulaznice veliki turnira. Tako da me i ne cudi ovaj poraz holandjanina.Unofficialpage je napisao/la:Fino sam ti Sijsling govorio predaj a ti nećeš, da si predao da se ne brukaš protiv 228. igrača na svijetu.
Svedjani se bas nadaju i ulazu dosta u Eliasa. Posle Söderlinga muski tenis je totalno na koljenima ovdje. A i u zenskoj kategoriji ruze ne cvjetaju.
Pa kad se malo bolje skonta kakve mocnije i bogatije drzave nemogu da izbace neke vece teniske talente pa mi trebamo da slavimo svaku pobjedu ko da je GS titula.
A evo i u mladjim kategorijama izgleda da imamo neke vrhunske talente(?).
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Niko, pogotovo u muškom tenisu. Do 2000. godišta ne vidim nikog ko bi mogao imati potencijal kao Mirza ili Damir, a kamoli više. Ove još mlađe slao znam. Bio je onaj Kijametović, ali ne znam da li je momku tenis uopšte prva opcija u životusajo10 je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Fino sam ti Sijsling govorio predaj a ti nećeš, da si predao da se ne brukaš protiv 228. igrača na svijetu.
A evo i u mladjim kategorijama izgleda da imamo neke vrhunske talente poput(?).
ZELJEZNICAR 1921!
bit ce par zanimljivih igraca koji sad imaju 8-9-10 godina...rano je za imena 
Nadati se da ce Adela Joldic postati nasa Ana Ivanovic barem 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa, nije Dea matora od 30 godina, tek krenula, a i Mirza i Damir tek trebaju dostici maksimum! Istina da ih ne prate mladi nasljednici kao u Srbiji i Hrvatskoj, ali to je razumljivo u manjim teniskim nacijama pa cak i u vecim. Svedi su imali onog malog nasih korijena, bio im najbolji od juniora ali nije uspio, zagubio se dok ovaj Ymer, etiopskih korijena izgleda obecava, ali to tek treba potvrditi u kontinuitetu. Eto i Srbi deveraju s Nikolom, decko pobijedio Mirzu na jednom ATP turniru a sada ne moze ni do finala fjucersa dobaciti.hamzaTM87 je napisao/la:Niko, pogotovo u muškom tenisu. Do 2000. godišta ne vidim nikog ko bi mogao imati potencijal kao Mirza ili Damir, a kamoli više. Ove još mlađe slao znam. Bio je onaj Kijametović, ali ne znam da li je momku tenis uopšte prva opcija u životusajo10 je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Fino sam ti Sijsling govorio predaj a ti nećeš, da si predao da se ne brukaš protiv 228. igrača na svijetu.
A evo i u mladjim kategorijama izgleda da imamo neke vrhunske talente poput(?).
Ajde nek neko stavi listu OUT igraca nakon Tsonge, kolko nam jos treba i ko je upitan 
SAMO ČELIK !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zvanično:Viper je napisao/la:Ajde nek neko stavi listu OUT igraca nakon Tsonge, kolko nam jos treba i ko je upitan
Haas
Tipsarević
Sock
Nezvanično:
Čilić
Tsonga
Rosol
Stepanek
Almagro(?)
ovi ako odustanu više nije potreban niko.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kakav Rosol, pa igrao je jucer turnir, sto bi odustajao od AO
Sta je sa Montanesom ?
SAMO ČELIK !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Žena mu se porađa i nakon Dohe putuje kući i neće AO igrat.Viper je napisao/la:Kakav Rosol, pa igrao je jucer turnir, sto bi odustajao od AOSta je sa Montanesom ?
On neće kvale igrat, a MD hoće ako prođe.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A za Stepaneka, zar nije objavio neki Češki portal da nece ic
A taj Almagro mislim da je cisto nagadjanje 
SAMO ČELIK !
Rosolu treba zena da se porodi mozda naredne sedmice i to je razlog.Viper je napisao/la:Kakav Rosol, pa igrao je jucer turnir, sto bi odustajao od AOSta je sa Montanesom ?
Nego, malo o Omaru Jasiki sa zvanicne ATP stranice (...)Started playing tennis aged six, hitting against a wall...Parents, Mitch (coached his son until 2009) and Sabine, immigrated from Bosnia and Herzegovina prior to Omar's birth... Sta mislite, kako li se u Bosni zvao babo Mitch?
Sve je nagađanje na osnovu informacija kojima raspolažemo.
@Biki,
Mirsad?
@Biki,
Mirsad?
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 06 jan 2015, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
ovaj Virtual tacno ne cita nista sto pisemo 
Pa jest, al za sve se culo bar negdje, samo za Almagra nisam nigdje citao. A za Čilića sam ubjedjen da ne igra 
SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.