Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ubili nas u prvom pol.
Ovo je bilo Juve anno 08/09 i 09/10.
Dokazalo se tacnim ono sto se govorilio, da smo i previse ovisni o Pirlu,
Kad njega ne ide, mi smo ranjivi, jos kad je jaci protivnik, onda se bas primjeti.
Nista sad cemo vidjeti sta je Conte naumio. Do sad nije bio u slicnim situacijama. Idemo Conte !!
Kad njega ne ide, mi smo ranjivi, jos kad je jaci protivnik, onda se bas primjeti.
Nista sad cemo vidjeti sta je Conte naumio. Do sad nije bio u slicnim situacijama. Idemo Conte !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Napoli odlicno stoji na terenu. Zatvorili su sve prilaze, agresivni, rastrcani, jos bolje markiraju nase igrace...pa mi se okrenut ne mozemo, njihov igrac je vec na ledjima nasem kad prima loptu...
Takticki su nas nadigrali, odlicna postvka Mazzarija.
Nemamo prostora da razvijemo nasu igu, iako prividno imamo inicijativu. Moramo vise trcat i nudit se...jbg...ovo je izgubljena utakmica, ali pokusat...
Takticki su nas nadigrali, odlicna postvka Mazzarija.
Nemamo prostora da razvijemo nasu igu, iako prividno imamo inicijativu. Moramo vise trcat i nudit se...jbg...ovo je izgubljena utakmica, ali pokusat...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Do 13 minute smo imali igri i vrsili pritisak tako da se napoli nije primakao golu. Nakon pogotka napolia utakmica se maximalno otvorila gdje se nismo najbolje snasli. Uz dosta srece opet zabija Pandev i dovodi Juve u nezgodnu situaciju. Iako imamo posjed lopte od 60%, nismo opasni prema golu osim prvih 10 minuta...
Pirlo i Bonuci najlosiji...
Vidal, Bazagli i Lich najbolji dok nam je napad osjecen...
Sudija izgubljen...
Pirlo i Bonuci najlosiji...
Vidal, Bazagli i Lich najbolji dok nam je napad osjecen...
Sudija izgubljen...
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma ima Conte da im **** sve po spiskuAdinjo je napisao/la:Ubili nas u prvom pol.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SoloJuve26
- Kontakt:
Buffon
Liche Barzagli Bonucci Chiellini
Pazienza Pirlo Vidal
Quag Matri Vucinic
to u drugom i neka bude sta bude..
Liche Barzagli Bonucci Chiellini
Pazienza Pirlo Vidal
Quag Matri Vucinic
to u drugom i neka bude sta bude..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma smijesno je krivit sudiju za nesto u ovoj utakmici, KATASTROFA SMO, ubjedljivo najgora partija ove sezone, a sve je posljedica toga sto nemamo ROTACIJE na veznjaku. Mislio sam da Pepe moze to odigrati kada neko bude falio, ali evo pokazuje se da protiv ozbiljnijih ekipa ne moze , Marone je neiskusan, Pacienca nema taj kvalitet, jednostavno ova tekma pokazuje da nam je veznjak NAJPRECE POJACANJE
a i pristup tekmi je katastrofalan, toliko nerviranja, toliko rasprava sa sudijom ,a gdje treba da grizu, da bore, da se koncentrisu oni grijese kao pocetnici. Kao sto rekoh ubjedljivo najgora partija od pocetka sezone i ,sto je najgore, ne vidim nikakav nacin da se ovo popravi, prelazak na 4-2-4 bi nam znacio katastrofu, a nemamo veznog igraca koji bi pomogao , vracao se po loptu. Unistili su nas ljudi na sredini, linije su nam totalno nepovezane, ljudi zatvorili Pirla i niko ne dolazi po loptu, a i kad dodje niko ne ide na njegovo mjesto, pa napad ostaje odsjecen. Sve u svemu, da ne duzim, KATASTROFA od igre i pristupa.

a i pristup tekmi je katastrofalan, toliko nerviranja, toliko rasprava sa sudijom ,a gdje treba da grizu, da bore, da se koncentrisu oni grijese kao pocetnici. Kao sto rekoh ubjedljivo najgora partija od pocetka sezone i ,sto je najgore, ne vidim nikakav nacin da se ovo popravi, prelazak na 4-2-4 bi nam znacio katastrofu, a nemamo veznog igraca koji bi pomogao , vracao se po loptu. Unistili su nas ljudi na sredini, linije su nam totalno nepovezane, ljudi zatvorili Pirla i niko ne dolazi po loptu, a i kad dodje niko ne ide na njegovo mjesto, pa napad ostaje odsjecen. Sve u svemu, da ne duzim, KATASTROFA od igre i pristupa.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ja se bojim debakla zbog njihove kontre...SoloJuve26 je napisao/la:Ma ima Conte da im **** sve po spiskuAdinjo je napisao/la:Ubili nas u prvom pol.
Nista sad cemo vidjeti sta je Conte naumio. Do sad nije bio u slicnim situacijama. Idemo Conte !!.. Ocekujem sad borbenost u drugom i barem izvuci bod.
Stoper nam treba podhitno jer Bonucci nije nivo Juventusa...
Bilo bi idealno kada bi brzo zabili gol i pokusali doci do boda, ali uz ovakvu publiku tesko bi i Barca imala sanse...
Treba napraviti zamjenu Garibija van u unutra Pazienza mislim da bi onda mogli nešto više napraviti, jer oni će ionako na kontru u drugom igrati i onda kasnije vidjeti još nešto!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- SoloJuve26
- Kontakt:
BigBen je napisao/la:Ja se bojim debakla zbog njihove kontre...SoloJuve26 je napisao/la:Ma ima Conte da im **** sve po spiskuAdinjo je napisao/la:Ubili nas u prvom pol.
Nista sad cemo vidjeti sta je Conte naumio. Do sad nije bio u slicnim situacijama. Idemo Conte !!.. Ocekujem sad borbenost u drugom i barem izvuci bod.
Stoper nam treba podhitno jer Bonucci nije nivo Juventusa...
Bilo bi idealno kada bi brzo zabili gol i pokusali doci do boda, ali uz ovakvu publiku tesko bi i Barca imala sanse...
Ma jbg valjda i mi trebammi imati malo srece i u drugom sto prije uvaliti taj go.... Ma vise smo mi losi nego sto su oni "dobri", sami smo krivi za ovo kad mjenamo taktiku zbog jendog igraca. Trebo je fino samo ubaciti Pazienzu i to bi bilo to, nevjerujem da bi bilo ovako kako je al haj znaj sad...'
Volio bi vidjeti Qua u drugom, mislim da moze on biti taj koji moze nesto extra uraditi...
Znaci samo motivacija rjecima, nema izmjena nema ideje
Evo gaaaaaaaaaaaaaaaaa

Evo gaaaaaaaaaaaaaaaaa

Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- SoloJuve26
- Kontakt:
matriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hajmooooooooooo
FORCA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

FORCA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Idealna akcija. Pas Vidala odlican. Tajming savrsen. Plod vjerovatno povlacenja Napolia, sto moramo iskoristiti. Hajmo dalje ! Ovo trazimo da vidimo, trci bori se !
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Sunce ti **** offside. BIo bi mu gol karijere. Evo gola iz korneraaaaaaaaaa, idemo !!!
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
prvi gol asistencija Bonucia a drugi plod srece i eto dva gola Napolia...
Lijep gol Matriaa...
Lijep gol Matriaa...
Po krilima ponovo bezopasni, izbaciti danas neprimjetnog Pepea, ubacit Krasu
Možemo ovdje minimalno do boda

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- SoloJuve26
- Kontakt:
vucinic jeste vic igrac,ali mu je igra 0.covjek lijevo ne zna nikako proci.slican problem kao krasic.
bonucci takodjer kao i uvjek nesiguran barzagli je doktor za njega.ostali se trude kao nesto,ali nema efekta.
bonucci takodjer kao i uvjek nesiguran barzagli je doktor za njega.ostali se trude kao nesto,ali nema efekta.
Opet skroz lose napadamo. Svi igraci na njihovoj polovini, a pokusava da se prebaci odbrana. Mogu se izigrati preko krila. Furamo neke pete. Al hajde vidi se da grizu. Vidal pogotovo. Vrijeme je za prvu izmjenu.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.