FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

EroHercEro
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la EroHercEro » 27 apr 2014, 00:50

Adviser je napisao/la:Ionako 68 od 69 završi nerješeno! Kažu nije namješteno, neka mi neko kaže kako je moguće da od toliko odigranih utakmica 99 posto završi nerješeno?! 1:1 na Grbavici!

Ovom smeću od kluba sada moram čestitrati titulu, užas!
Aj prosvitli nas svojim objašnjenjem zašto je klub smeće?
Ma pokloni se boljemu i nadaj se tituli iduće sezone. :tralala: :salut: :salut:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 apr 2014, 00:53

A vi? Mislio sam na ovu sezonu, kad se vec pravis pametan... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 27 apr 2014, 00:56

Baja_Zvjerka je napisao/la:A vi? Mislio sam na ovu sezonu, kad se vec pravis pametan... ;)
Kao sto ste vi uzeli gracicevce tako ih je uzeo i zrinjski. ;)

edit
Mislio sam predhodni post citirat
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

samoplaviii
Kontakt:

Post Postao/la samoplaviii » 27 apr 2014, 00:57

Hordas Doboj je napisao/la:Kako vas nije sramota kriviti Velez nakon onako smijesnog izdanja danas? Ubio vas Velez ko levate najvece. Pa mogli ste primiti jos 3 gola, minimalno. Vasa djeca, sloznost, atmosfera, pozrtvovanost za dres, vi imate nesto sto nemaju ostali konkurenti za titulu? :lol: itd Gdje je to nestalo? Zasto niste pomeli sve do kraja, pa i Veleza između ostalog?! Ne budite klosari koji mole za milostinju nego pogledajte tekmu jos jednom.
Danas su vam momci (svaka im cast, volio bih da nasi odigraju svaku tekmu ovako za dres kao sto su Rođeni odigrali danas ) ocitali bukvicu! Odigrali ste utakmicu bez zelje, zalaganja, bilo cega. Sada vam neko kriv? Sramota je sto pljujete po Velezu jer je odigrao sa obrazom!Svaka im cast, i nadam se da ce sve ekipe igrati kao sto igra Velez! Sa obrazom, da igraci ginu na svaku loptu za dres i grb!
Samo me interesuje gdje vam je Dino Selimovic nesto stao sa korupcijom ili je bitno da Zeljo nije prvi...

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 27 apr 2014, 00:58

Brate popusti molim tr večeras, znam da ti je dosadno. znam da nema ništa na temi tvog kluba... samo popusti" Kako vi seljaci kažete Alaha ti popusti"
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 27 apr 2014, 00:59

Mi ne trebamo nista raditi i ne trebamo biti klosari kao sto su ovi. Dostojno prihvatiti poraz, jer nismo bili na nivou. Ima li smo dosta problema s igrackim kadrom, i jos da nas jako lose postavljena igra. Izgubili smo titulu, Boze moj i nismo duzni je svake godine osvajati. U vrhu smo, skoro do kraja se drzali u vrhu i to je dovoljno.

Idemo odraditi ovaj kraj najbolje, pa sta dragi Bog da ...

Ne trebaju nam ove seljacke price otjerati Selimovaca, otjerati Jamaka, pa ljudi dragi jeste li normalni ? Sve i jedan igrac koji je kod nas u timu bi svaki klub iz PL volio da ima, a vi tako pisete. Kad oni odu tek ce te vidjeti sta su znacili...

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 27 apr 2014, 01:00

samoplaviii je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Kako vas nije sramota kriviti Velez nakon onako smijesnog izdanja danas? Ubio vas Velez ko levate najvece. Pa mogli ste primiti jos 3 gola, minimalno. Vasa djeca, sloznost, atmosfera, pozrtvovanost za dres, vi imate nesto sto nemaju ostali konkurenti za titulu? :lol: itd Gdje je to nestalo? Zasto niste pomeli sve do kraja, pa i Veleza između ostalog?! Ne budite klosari koji mole za milostinju nego pogledajte tekmu jos jednom.
Danas su vam momci (svaka im cast, volio bih da nasi odigraju svaku tekmu ovako za dres kao sto su Rođeni odigrali danas ) ocitali bukvicu! Odigrali ste utakmicu bez zelje, zalaganja, bilo cega. Sada vam neko kriv? Sramota je sto pljujete po Velezu jer je odigrao sa obrazom!Svaka im cast, i nadam se da ce sve ekipe igrati kao sto igra Velez! Sa obrazom, da igraci ginu na svaku loptu za dres i grb!
Samo me interesuje gdje vam je Dino Selimovic nesto stao sa korupcijom ili je bitno da Zeljo nije prvi...
Kakve veze ima Dino Selimovic sa vasom tekmom danas?
Ako hoces rec da moj post nije ispravan, prosvijetli me? Nemoj mi neka kontra pitanja udarat koja nemaju veze sa napisanim.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 27 apr 2014, 01:04

Nema predaje!

Unico amore sei!
❤️🖤

samoplaviii
Kontakt:

Post Postao/la samoplaviii » 27 apr 2014, 01:05

Hordas Doboj je napisao/la:
samoplaviii je napisao/la:
Kakve veze ima Dino Selimovic sa vasom tekmom danas?
Ako hoces rec da moj post nije ispravan, prosvijetli me? Nemoj mi neka kontra pitanja udarat koja nemaju veze sa napisanim.
Velez posteno dobio i samo me interesuje sto se Dino usutio ili je sad liga bas regularna ;)

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 27 apr 2014, 01:07

Ja lige i prdimahovine jbt niko nije titulu zasluzio :? :? :?

Sta ces ne moze svake godine, pa nismo kopenhagen :P
Velezu, pamti pa vrati isto tako i Borcu, a i Olimpiku

Nista daj samo da igramo evropa ligu i nekog iz andore :D :D :D :D :D
Da ih sahranimo na Hadisonu :P :P

p.s. Pitare na ignore stavite ;) ;)
a... pehari su tu

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 27 apr 2014, 01:08

AjsKjub je napisao/la:Nema predaje!

??? Iiii ??? Dobili ste FK željezničar nakon desetine godina , svaka čast!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 27 apr 2014, 01:09

samoplaviii je napisao/la: Velez posteno dobio i samo me interesuje sto se Dino usutio ili je sad liga bas regularna ;)
Pitas na pogresnog temi ;)

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 27 apr 2014, 01:10

Hordas Doboj je napisao/la:
samoplaviii je napisao/la: Velez posteno dobio i samo me interesuje sto se Dino usutio ili je sad liga bas regularna ;)
Pitas na pogresnog temi ;)
Ima ovaj klos, on će vam objašnjavati stvari! Naučio je jezik! Samo ni on ne zna koji!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 apr 2014, 01:11

Zna li se tacno kada ce biti odluke o ovim licencama?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 27 apr 2014, 01:11

A sta se ti iz Doboja javljaš? Sta ti znaš šta znači sveti dres? Ohladi malo sa komentarima koji se tiču Zelje, previše se brineš za nas i o tome šta se priča i piše ovdje na temi. Ko ti daje za pravo da daješ komentar i to izuzetno glup.... Ko krivi Veleza? Pobjedili ljudi pa sta. Mi samo insistiramo da taj fer odnos i igra ostanu do kraja prvenstva... Btw. Idi slavi pobjedu, popusti se Zelje.

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 27 apr 2014, 01:13

bparena je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Neka malo za promjenu da vidimo druge u LP, od srca im zelim Makabi, Maribor, Viktoriju da ih vidimo kako se nose sa sampionima drzava. Sarajevu kao najboljem klubu u BiH su dovoljni Maltezani, opcina Golubovic, i mjesto Kukes.

P.S. Sloboda nece uci u PL.
Sloboda ce uci u PL pa makar neki pocrkali od muke. :D
Žeton. Kakve ti veze imaš sa tim?

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 27 apr 2014, 01:17

@Adviser @Utic
Skontajte se.

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 27 apr 2014, 01:17

sta vam je ljudi opustite se,pa ja jedva cekam,da geldam ove druge klubove,protiv izraelaca,ceha,i ovih ozbiljnij klubova,prvaka svojih drzava,ovo je ba beton...jos godina i godina treba da nas neko stigne sto se tice titula,a evo nam fine prilike da u evropi odigramo vise utakmica,a uz to da gledamo kako se blamiraju,ovi vjestacki prvaci...neka,polako...vjerujte ovo je super...

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 27 apr 2014, 01:23

Hordas Doboj je napisao/la:@Adviser @Utic
Skontajte se.
Ti si taj koji se treba skontati. Pališ se na jedan post i ispadaš glup. Umaras ljude svojim konstatacijama... A ti BP arena se isto zamaras glupostima i tražiš unaprijed opravdanje za mogući scenario...
Zadnja izmjena: Utic, dana/u 27 apr 2014, 01:26, ukupno mijenjano 2 puta.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 27 apr 2014, 01:24

Hordas Doboj je napisao/la:@Adviser @Utic
Skontajte se.
???? Skontaj se sine ti, samo reci jesi li 1993 ili 1994 godište? Ima lizazala, moš lizat kad poželiš!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.