kakvo je vrijeme doslo ili sam ja ostario ili je zeljo grohnoAVNOJ je napisao/la: ↑07 jul 2024, 23:25Drago mi je da se vidi razlika između dva sarajevka kluba.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:22
Centrotrans zvanični prevoznik FK Željezničar
FK Željezničar i kompanija Centrotrans potpisali su ugovor o međusobnoj saradnji čime je ova kompanija zvanični prevoznik prvog tima FK Željezničar.![]()
![]()
jedan od najljepsih poteza grada jeste sto su ukinuli ono satorsko naselje ispred kafica
Antikloc je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:53Zasto da ne ! Sa ekipom uposlenika planinarskog doma ! To je taman zeljkanov nivojurisicduska je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:50A s kim će odigrati pripremne na Bjelašnici sa planinarskim domom ?
Išlo bi se na Bjelašnicu da ima 10 ekipa gore da se sprema I da ima infrastruktura da to sve isprati. Ne možeš sam sa sobom gore trenirati. Na pripreme se prije svega ide da odigraš par utakmica. Trenirati možeš na Ilidži![]()
Šta ti je bolan, smiri dozivljajtuzlanskasloboda je napisao/la: ↑08 jul 2024, 10:23jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
tuzlanskasloboda je napisao/la: ↑08 jul 2024, 10:23jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
Nisi dobro shvatio,nije ekipa otišla u Kazahstan tek sutra.
Ma lobotomci se skroz pogubili. Smeta im što smatram da Huso Kroos nije pojačanje.
Kakva su vam druga pojacanja Huso je top. Bar je premijerligaski igrač. Dženo Haračić je cijepao u federaciji pa vidimo svi kakav je igrač.
vidim ja neko fali na nasem pdfu FCS. Hajde nek si se zabavio o vasem jadu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.