To vise nisu Fukare. To je ogranak mladih jasmina imamovica i stranke mu.saltcrew je napisao/la:Koliko samo lose organizovank ovo protiv Dinama pa nigdje neke euforije,vidio sam par bilborda po gradu za utakmicu i to je sve,zar nisu kogli sponzorisati onaj event na fb, zar se ne moze uzet i polijepiti plakati,ako je problem da nema ko ima nas dosta koji bi rado to odradili zar fukare nisu mogli uzeti ovih dana postaviti u ovih dana desetak parola po gradu pozvati na utakmocu i zapaliti pored svake po 10 baklji,mnogo mnogo ideja kod kojih samo treba izdvojiti vremena ali niko nista
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Šta ovo čitam Dinamo dolazi sa drugom ekipom , kao prvo idu igraju sa Žepčem pa sa nama 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Dolazi sa onima koji nisu dobili pozive svojih reprezentacija, a valjda je 7 igraca iz prve postave dobilo pozive. Tako je i receno, doci ce sa najboljim sto budu imali u tom terminuSlobodas je napisao/la:Šta ovo čitam Dinamo dolazi sa drugom ekipom , kao prvo idu igraju sa Žepčem pa sa nama
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Care moj nabroja bjelica te iz prve postave al haj nejse..
U pravu su momci sto kritikuju.
U pravu su momci sto kritikuju.
-
- Kontakt:
U ovakvoj atmosferi i desavanjima oko kluba kao i rezultatima ne moze se napraviti euforija da dolazi Liverpul a ne Dinamo Zagreb sa drugim timom.
Uceraj jednoj revijalnoj utakmici kad smo uz etno selo trenutno glavni kandidat za cvajtu.
Uceraj jednoj revijalnoj utakmici kad smo uz etno selo trenutno glavni kandidat za cvajtu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ja im poslao nekoliko prijedloga, evo sta sam dobio kao odgovor :saltcrew je napisao/la:Koliko samo lose organizovank ovo protiv Dinama pa nigdje neke euforije,vidio sam par bilborda po gradu za utakmicu i to je sve,zar nisu kogli sponzorisati onaj event na fb, zar se ne moze uzet i polijepiti plakati,ako je problem da nema ko ima nas dosta koji bi rado to odradili zar fukare nisu mogli uzeti ovih dana postaviti u ovih dana desetak parola po gradu pozvati na utakmocu i zapaliti pored svake po 10 baklji,mnogo mnogo ideja kod kojih samo treba izdvojiti vremena ali niko nista
Zahvaljujemo Vam se na svim prijedlozima, sve je to lijepo i sve to bi trebali raditi da postoje sredstva koja cekaju da se iskoriste u bas tu svrhu. Sloboda trenutno ne moze nista uzeti na odloženo placanje. Za sve se traze pare unaprijed sto je svakako i opravdano s obzirom na sliku kakva se prezentuje javnosti.
Sloboda je jedini klub koji ima deset volontera koji su poceli davati svoje pare, umjesto da naplate svoj posao. U Slobodi direktor je isao po vodu, tovario i istovarao.
Uvazavam svaku Vasu ideju, sve bi itekako dobro doprinijele promociji i djelimicnoj zaradi. Ali da budemo realni, a to je pokazala i ona akcija kupovine karata pred utakmicu sa Borcem, mi svi puno pričamo o ljubavi prema Slobodi, a premalo joj dajemo.
Ugodan ostatak dana i sretna 100. godišnjica Kluba.
Srdačno
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
U borbi izmedju talova najpravednije bi bilo ugasit svjetlo i nek krv piju na nekom drugom mjestu..
Sto je dosta dosta je..
Sto je dosta dosta je..
Jel' to konačno ho'š da kažeš da neće sve biti ok?Sariel1987 je napisao/la:U borbi izmedju talova najpravednije bi bilo ugasit svjetlo i nek krv piju na nekom drugom mjestu..
Sto je dosta dosta je..
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Lafina obična, da se htjelo moglo bi se preko uplata navijača nesto organizovati. Tipa objave plakat na fb stranici i napisu polijelite po svojoj mahali. Naravno malo veći tekst da se nabrije to. Ja bih 10 letaka isprintao i lijepio a vjerujem i mnogi od vas.bhpremierliga12 je napisao/la:Ja im poslao nekoliko prijedloga, evo sta sam dobio kao odgovor :saltcrew je napisao/la:Koliko samo lose organizovank ovo protiv Dinama pa nigdje neke euforije,vidio sam par bilborda po gradu za utakmicu i to je sve,zar nisu kogli sponzorisati onaj event na fb, zar se ne moze uzet i polijepiti plakati,ako je problem da nema ko ima nas dosta koji bi rado to odradili zar fukare nisu mogli uzeti ovih dana postaviti u ovih dana desetak parola po gradu pozvati na utakmocu i zapaliti pored svake po 10 baklji,mnogo mnogo ideja kod kojih samo treba izdvojiti vremena ali niko nista
Zahvaljujemo Vam se na svim prijedlozima, sve je to lijepo i sve to bi trebali raditi da postoje sredstva koja cekaju da se iskoriste u bas tu svrhu. Sloboda trenutno ne moze nista uzeti na odloženo placanje. Za sve se traze pare unaprijed sto je svakako i opravdano s obzirom na sliku kakva se prezentuje javnosti.
Sloboda je jedini klub koji ima deset volontera koji su poceli davati svoje pare, umjesto da naplate svoj posao. U Slobodi direktor je isao po vodu, tovario i istovarao.
Uvazavam svaku Vasu ideju, sve bi itekako dobro doprinijele promociji i djelimicnoj zaradi. Ali da budemo realni, a to je pokazala i ona akcija kupovine karata pred utakmicu sa Borcem, mi svi puno pričamo o ljubavi prema Slobodi, a premalo joj dajemo.
Ugodan ostatak dana i sretna 100. godišnjica Kluba.
Srdačno
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ma daj ba pusti pricu kad bi trazili od nekih firmi da in pomognu sumnjam da bi odbili ili navijacima svi bi se u to ukljucili samo sto niko nece de evo pa jel tesko isprintati plakate nije problem ako zreba i ja cu uzet nakupit par momaka upalit autu i lijepit po gradu,to da se objava sponzorise na fb evo od mene barem 20 KM nije to ba problem sve se moze rijesiti kad se hoce
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Eto ako ne moze klub onda sto se ne mogu navijaci organizovat...
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
To je pravo pitanjesaltcrew je napisao/la:Eto ako ne moze klub onda sto se ne mogu navijaci organizovat...

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Zato sto je i svima u i oko kluba,kao i "navijacima"a pogotovo Imamovicu i hijenama oko njega,najmanje bitna Sloboda u cijeloj prici. Ona je samo sretstvo,potrosna roba za postizanje licnih ciljeva i promocije.saltcrew je napisao/la:Eto ako ne moze klub onda sto se ne mogu navijaci organizovat...
Bio taj interes mali ili veliki, novac ili licna promocija, nebitno.
Ne razmislja se sta sutra,za godinu ili 5...Nego daj meni i daj danas. Pa marka marka.
Nazalost ja ne vidim izlaz.
Momci koji su dugo ovdje znaju koliko i kakvih je prijedloga ovdje bilo, konkretnih...Pa i sam sam cijele liste sastavljao.
Kosarku su mi ubili onog dana kada je "umrla"dita...Ja vise nikada mejdanu nisam prisao niti cu tamam da frankestajn bude prvak evrope ja im zelim sve najgore

Na putu su da uniste i fudbal, Sloboda je na samrtnoj postelji godinama drze je infuzije samo....
Za mene tada ni fudbal ne bi postojao, niti bi ikada krocio na Tusanj. Tamam da osnuju novi frankestsjn, ili da Sity bude prvak evrope a ne BiH,nikada jedino mrtav

Imam svoje ja,obraz, princip....A mi smo mrtav grad, nista nam nije sveto, ni zasto se ne borimo, sve bi mi ali da neko drugi...yebo ja nas
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
- Kontakt:
ako si bio na zadnjoj utakmici protic tc znas o cemu pricam, i nabijem ga opet na qurac, onakvo ponizavanje kluba koji ti je dao ime i psovanje igracima nije odraz normalnog covjekazlajci je napisao/la:Samir Efendic je prosao Slobodinu omladinskih skolu, u oba navrata kada je nastupao za seniorskim tim je ostavljao svaku kap znoja na terenu i nije zasluzio pogrdne rijeci.crvenocrnitz je napisao/la:Nadam se da ce efendic (namjerno malim slovima) biti u donjem dijelu dresa na sredini, tamam kad utrpam dres da dodje na pravo mjesto
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Kontakt:
Mislim da smo opet u ozbiljnom belaju i ja da se izvucemo :crazywobly92 je napisao/la:Jel' to konačno ho'š da kažeš da neće sve biti ok?Sariel1987 je napisao/la:U borbi izmedju talova najpravednije bi bilo ugasit svjetlo i nek krv piju na nekom drugom mjestu..
Sto je dosta dosta je..
zato cemo dobit kucu sporta i fan sop

Zbog svojih i sebe, ne daj Boze, bih volio da je eutanazija zakonita,
analogijom, svome klubu zelim da prestane umirati u bolovima , ne zelim ovakvog da ga pamtim.
analogijom, svome klubu zelim da prestane umirati u bolovima , ne zelim ovakvog da ga pamtim.

tz tz tz tz tz tz
Mlad trener, perspektivan.
- Beduin
- Kontakt:
Bice to sve ok, samo da prodje tekma protiv Dinama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako se skupstina blizi svako svakog sabotira. Ovaj nece u klubu biti 3 sedmice. Dovoljno ako dodju novi ljudi ili bar predsjednik da se ne moze sastaviti. Ovdje su cisto krivi ljudi koji treba da rade za Slobodu i koji zaradjuju od Slobode. Npr jedan Smrdogorac koji je prodavao utakmice i onda nas proda i u Radniku, pa ce nas opet prodati za 2-3 godine, pa opet za 7-8 godina, a sve u klubu.
Tacno cu otici jos ovu utakmicu sa Dinamom i to da ispostujem svoj klub za 100 godina i isjeci clansku karticu-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.