Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Treba mi mala pomoć, ne mogu da nađem dres FK Sarajevo na sajtu Adidasa. Ima li neko link?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odg u rangu pitanja.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Malo sam izgubio iz vida ove komšije nam preko Miljacke. Samo hoću da priupitam bez ikakve zle namjere i podjebavanja, je l' istina da je Samir Bekrić još uvijek uposlenik kluba? Preferiram odgovore sa DA i NE.
Naravno da je zaposlen u klubu, legenda, čak su mu se i transparenti pravili.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To za legendu je bilo ironično.
Nije više bitan.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aha, znači ne pita se ništa više. Hvala Virto na odgovoru, ti si usprkos geografskoj udaljenosti uvijek imao prave informacije iz kluba.

-
- Kontakt:
Pa te cijene postavlja onaj nepismeni coban koji navija za Sarajevo, u takvoj konstalaciji snaga je Celik sa manje odigranih utakmica, minuta, i nekoliko godina mladji kao stoper skuplji za 100k od Jabera

Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 09 jul 2024, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Samo se nemoj osjecati zguzeno, generalno skodi iako je moderno u zadnje vrijeme, woke, ovo onojurisicduska je napisao/la: ↑08 jul 2024, 22:57GospodinIzSarajeva nemoj se majke ti s njima poredit navuci ces nam jad necemo se nikad oporaviti. Imaju oni svoje konkurente mi svoje. Nek su zivi i zdravi I uvijek im ovakvo stanje bilo u I oko kluba. Znaju ovi sto trebaju da znaju kakvo je. Pusti se laznog optimizma.

Priča mi lik u Balkanu večeras kako General prati Karamarka od kadeta još i samo se vrebala prava prilika da se potpiše. Zavidim im na takvom' skautingu iskreno. Nama dolaze neki anonimusi vazdan, pranje para, fazoni, a promaknu ovakvi kao Karamarko npr.

Ne igra Celik za Želju, a realna vrijednost mu je 250kstojko je napisao/la: ↑09 jul 2024, 00:58Celik igra za najveci klub u drzavi a al jaben za politicku prciju ili kao sto kazu trenutnog clana pl i cak ni tu nije standardan.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑09 jul 2024, 00:44Pa te cijene postavlja onaj nepismeni coban koji navija za Sarajevo, u takvoj konstalaciji snaga je Celik sa manje odigranih utakmica, minuta, i nekoliko godina mladji kao stoper skuplji za 100k od Jaberazanimljivo je kako ode cijena gore onom sto dodje iz druge hrvatske lige, ne znam jel i to maslo papka.
-
- Kontakt:
Jaber je jedan od vecih prospekata iz Saudije sto se tice mladih igraca, bukvalno je tako, a to ne kazem ja nego kaze Romeo Jozak koji je jedan od najzasluznijih likova sto se Dinamo danas nalazi tu gdje jeste. Validacija svega je posao tehnickog direktora u Saudiji koja se sprema za SP 2034 godine. Mozda su beduini, al sigurno ne zaposljavaju levate.stojko je napisao/la: ↑09 jul 2024, 00:58Celik igra za najveci klub u drzavi a al jaben za politicku prciju ili kao sto kazu trenutnog clana pl i cak ni tu nije standardan.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑09 jul 2024, 00:44Pa te cijene postavlja onaj nepismeni coban koji navija za Sarajevo, u takvoj konstalaciji snaga je Celik sa manje odigranih utakmica, minuta, i nekoliko godina mladji kao stoper skuplji za 100k od Jaberazanimljivo je kako ode cijena gore onom sto dodje iz druge hrvatske lige, ne znam jel i to maslo papka.
To veliki/mali klub, prcije i ostale halicinacije ne komentarisem. Prica od 12 godina ili manje. Realnost kaze da je samo jedan klub napunio Gradski Stadion poslije rata, a to je Zeljeznicar. Jedan klub ima vise clanova, navijaca na tekmi i vise titula ( o titulama za zelenim stolom - komada 2, politickim titulama komada 1, prosirivanju lige da neki klub opstane, o dekretu komunjara i nastanku jednog kluba odnosno politici ne bih veceras, imam nesto vesa na ruke, a mislim da nemas kapacitet da se raspravljamo, nemoj me sta pogresno razumjeti ).
- IsmirMirvic
Na terenu smrtni neprijatelj, van njega ugodan i kulturan momak.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 21:41
Štila, hvala! Pamtit ćemo tvoj 'nemir', a Grbavica je zauvijek tvoj dom.
Voli te jedan Svrakindolac
Semire, sretno u igrackoj mirovini i trenerskoj karijeri (osim protiv Sarajeva)!
Mitomani se razvili bolan, ja cuo cekas na poziciju u klubu po 10 godina, pocinju skautirat igrace u vrticima taman dok dodjes na poziciju milionski transfer zato su u parama trenutno
Godine,koje su donijele mudrost i iskustvo.

Ovo je primjer kako se razgovara sa zeljeznicarom. Nema price,samo ga mršneš i cokneš nogom,kao i svaku sugavu ulicnu dzukelu. Isto ovako i u RL. A ne kao neki levati,uglavnom mladji,pa nesto s njima pricaju,ližu se,komentarisu ,tako se samo ponizavas,spustas na njihov nivo. A najgori su ovi njihovi sto se pravi fini i objektivni,takvi su najgori,s njima treba najostrije.

-
- Kontakt:
Fakat nevjerovatno. Odise covjek inteligencijom. I sto kazes bas odgovor u rangu pitanja.

-
- Kontakt:
Svako pola godine im upale nekakvo svjetlo na kraju tunela I oni se svako pola godine ovako okupe I nadaju nečem i tako već 10 godina. Pravi modus operandi politike se osjeti. I ne čudi to je u skladu sa strukturama. Najveći uspjeh u 10 godina što je Hiroš matitao pojačanje Sarajeva. Nevjerovatan nivo odsutnosti I realnosti. Obično faza realnosti nastupi prije. Čak I nakon sezone gdje se strepilo za ispadanje I sastavljanja gore ekipe što je svojevrstan podvig, nikom ništa.
I da Jozak ce sigurno izjaviti da Al Jaber kosta marku I osamdeset. Tako se to radi.
I da Jozak ce sigurno izjaviti da Al Jaber kosta marku I osamdeset. Tako se to radi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Sada sam ja kriv sto je bio Update u HNL2RatoborniMrmot je napisao/la: ↑09 jul 2024, 00:44
Pa te cijene postavlja onaj nepismeni coban koji navija za Sarajevo, u takvoj konstalaciji snaga je Celik sa manje odigranih utakmica, minuta, i nekoliko godina mladji kao stoper skuplji za 100k od Jaberazanimljivo je kako ode cijena gore onom sto dodje iz druge hrvatske lige, ne znam jel i to maslo papka.