Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2016, 17:58

Captain4 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:Ima li neko iskustvo sa Hotelom Grand i Hotelom Saraj?
Ja imam sa Bristolom i Evropom, te dole u Mostaru Mepasom i u Konjicu sa Garden Cityem :)
I valjaju li? :kafa:
Mepas i Bristol su vrh, šminka, ali eto kod Mepasa mi se sviđa što ima sve tu, od Cinestara do silnih radnji, mada hrana nekad zna biti bolja u ovim manjim hotelima poput recimo Boarda na Jahorini ili Gardena, domaći specijaliteti posebno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

miki_92
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la miki_92 » 13 maj 2016, 18:25

hodža je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:Ima li neko iskustvo sa Hotelom Grand i Hotelom Saraj?
Ja imam sa Bristolom i Evropom, te dole u Mostaru Mepasom i u Konjicu sa Garden Cityem :)
Nema labavo :grin:

Al logicno. Nece se budzetlija povlaciti po drugorazrednim hotelima. :lol:
bosanski Bilzerian stroga sminka, samo u elitnim hotelima podvodi :rol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

High

Post Postao/la High » 13 maj 2016, 18:27

Selam za Galijaševića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 maj 2016, 18:28

Mepas Mall vs SCC ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

High

Post Postao/la High » 13 maj 2016, 18:29

Besic je napisao/la:Mepas Mall vs SCC ?
Čista dvica.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 maj 2016, 18:46

Kajzer10 je napisao/la:
DANTES je napisao/la: da ne znam šta se dešavalo u CG i Makedoniji ovo bi bilo smiješno. ovako pomalo strepim
Sama najava kontramitinga je vec indident. Lud potez. Najvise se po medijima incidenata plase ovi koji su organizovali kontramiting :lol:
Ali mislim da ce ostati sve isto. Mup je zabranio protestnu setnju tako da ce vjerovatno svi stojati na mjestu, skandirati svoje a Dodik ce navecer proglasiti pobjedu jer je dovukao vise ljudi, sto je logicno buduci da je na domacem terenu. SNSD je predominantan u BL.
i miting i kontramiting su pranje para koje nemamo.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 13 maj 2016, 18:56

Kajzer10 je napisao/la:
DANTES je napisao/la: da ne znam šta se dešavalo u CG i Makedoniji ovo bi bilo smiješno. ovako pomalo strepim
Sama najava kontramitinga je vec indident. Lud potez. Najvise se po medijima incidenata plase ovi koji su organizovali kontramiting :lol:
Ali mislim da ce ostati sve isto. Mup je zabranio protestnu setnju tako da ce vjerovatno svi stojati na mjestu, skandirati svoje a Dodik ce navecer proglasiti pobjedu jer je dovukao vise ljudi, sto je logicno buduci da je na domacem terenu. SNSD je predominantan u BL.
Ma nece tu biti samo ljudi iz Banjaluke. Bice tu masu botova koji ce za sendvic ici u BL. Znam barem da SDS organizuje prevoz iz svake opstine gdje imaju te svoje odbore il sta vec.. Najteze mi je skontati mentalni sklop tih likova sto ce putovati po 200-300 kilometara da bi se pojavili na skupu svoje stranke.. Da mi se u dvoristu organizuju ti mitinzi ne bih se pojavio, a oni su radi sendvica spremni provesti cijeli dan u putu.

hodža
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la hodža » 13 maj 2016, 19:07

miki_92 je napisao/la:
hodža je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: Ja imam sa Bristolom i Evropom, te dole u Mostaru Mepasom i u Konjicu sa Garden Cityem :)
Nema labavo :grin:

Al logicno. Nece se budzetlija povlaciti po drugorazrednim hotelima. :lol:
bosanski Bilzerian stroga sminka, samo u elitnim hotelima podvodi :rol:
Hocu da budem rio samo jedan dan :sad:

Duze ne bi mogo izdrzat da ne g.... :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 maj 2016, 19:12

dscile je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:
Ma nece tu biti samo ljudi iz Banjaluke. Bice tu masu botova koji ce za sendvic ici u BL. Znam barem da SDS organizuje prevoz iz svake opstine gdje imaju te svoje odbore il sta vec.. Najteze mi je skontati mentalni sklop tih likova sto ce putovati po 200-300 kilometara da bi se pojavili na skupu svoje stranke.. Da mi se u dvoristu organizuju ti mitinzi ne bih se pojavio, a oni su radi sendvica spremni provesti cijeli dan u putu.
odavde idu i jedni i drugi. nema više slobodnih autobusa i kombija. kaže moj tata rodbini i komšijama u oba dresa
"De se potucite da vas gledamo na televizoru "
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 maj 2016, 19:17

Svaki sladokusac kada su ovakvi skupovi navija za tucu :)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 13 maj 2016, 19:20

Za koga si Dantes?

[youtube][/youtube]

:ljepota:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2016, 19:23

miki_92 je napisao/la: bosanski Bilzerian stroga sminka, samo u elitnim hotelima podvodi :rol:
Prije će biti da mene podvode, jer ni marke ne potrošim, sve stranci plaćaju, čak i gorivo :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 13 maj 2016, 19:26

dscile je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:
Znam. Htio sam reci da ce ovaj imati vise ljudi jer ce oba tabora dovlaciti ljude iz drugih gradova ali jedan tabor je predominantan u gradu gdje se odrzavaju protesti.
Gledaj, bit ce tu dobar dio ljudi koji idu zbog socio-ekonomskih problema kojih da se razumijemo, ima dosta.
Ali bit ce i tih kojih boli kita za narod a idu jer su odani stranci.

Dok ce na kontramitingu biti iskljucivo ljudi odani stranci i nepismene patriote koji vjeruju u bajke o Midhatu Bosnicu koji radi za Bakira Izetbegovica i Ameriku, a kontra RS.

Na kraju su svima bitne fotelje, bitno sve osim naroda.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 13 maj 2016, 19:29

Napokon vikend, Allahu dragi. :ljepota:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

High

Post Postao/la High » 13 maj 2016, 19:31

rasavoje je napisao/la:Napokon vikend, Allahu dragi. :ljepota:
Jesi li pala na tromjesečju?

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 13 maj 2016, 19:32

High je napisao/la:
Jesi li pala na tromjesečju?
Ako ti ja dodjem, past ces ti na dupe. :kafa:

High

Post Postao/la High » 13 maj 2016, 19:33

:urnebes:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 maj 2016, 19:34

Žeka, sve 5, samo fizičko joj 2.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 13 maj 2016, 19:35

Ja sam vazda iz fizickog imala pet. :kafa:

High

Post Postao/la High » 13 maj 2016, 19:36

rasavoje je napisao/la:Ja sam vazda iz fizickog imala pet. :kafa:
A šta imaš sad, kad si upisala VII? :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.