Mepas i Bristol su vrh, šminka, ali eto kod Mepasa mi se sviđa što ima sve tu, od Cinestara do silnih radnji, mada hrana nekad zna biti bolja u ovim manjim hotelima poput recimo Boarda na Jahorini ili Gardena, domaći specijaliteti posebno.Captain4 je napisao/la:I valjaju li?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja imam sa Bristolom i Evropom, te dole u Mostaru Mepasom i u Konjicu sa Garden CityemCaptain4 je napisao/la:Ima li neko iskustvo sa Hotelom Grand i Hotelom Saraj?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Re: RE: Re: Chat
bosanski Bilzerian stroga sminka, samo u elitnim hotelima podvodihodža je napisao/la:Nema labavorio_Ferdy88 je napisao/la:Ja imam sa Bristolom i Evropom, te dole u Mostaru Mepasom i u Konjicu sa Garden CityemCaptain4 je napisao/la:Ima li neko iskustvo sa Hotelom Grand i Hotelom Saraj?
Al logicno. Nece se budzetlija povlaciti po drugorazrednim hotelima.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Mepas Mall vs SCC ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Čista dvica.Besic je napisao/la:Mepas Mall vs SCC ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
i miting i kontramiting su pranje para koje nemamo.Kajzer10 je napisao/la:Sama najava kontramitinga je vec indident. Lud potez. Najvise se po medijima incidenata plase ovi koji su organizovali kontramitingDANTES je napisao/la: da ne znam šta se dešavalo u CG i Makedoniji ovo bi bilo smiješno. ovako pomalo strepim![]()
Ali mislim da ce ostati sve isto. Mup je zabranio protestnu setnju tako da ce vjerovatno svi stojati na mjestu, skandirati svoje a Dodik ce navecer proglasiti pobjedu jer je dovukao vise ljudi, sto je logicno buduci da je na domacem terenu. SNSD je predominantan u BL.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma nece tu biti samo ljudi iz Banjaluke. Bice tu masu botova koji ce za sendvic ici u BL. Znam barem da SDS organizuje prevoz iz svake opstine gdje imaju te svoje odbore il sta vec.. Najteze mi je skontati mentalni sklop tih likova sto ce putovati po 200-300 kilometara da bi se pojavili na skupu svoje stranke.. Da mi se u dvoristu organizuju ti mitinzi ne bih se pojavio, a oni su radi sendvica spremni provesti cijeli dan u putu.Kajzer10 je napisao/la:Sama najava kontramitinga je vec indident. Lud potez. Najvise se po medijima incidenata plase ovi koji su organizovali kontramitingDANTES je napisao/la: da ne znam šta se dešavalo u CG i Makedoniji ovo bi bilo smiješno. ovako pomalo strepim![]()
Ali mislim da ce ostati sve isto. Mup je zabranio protestnu setnju tako da ce vjerovatno svi stojati na mjestu, skandirati svoje a Dodik ce navecer proglasiti pobjedu jer je dovukao vise ljudi, sto je logicno buduci da je na domacem terenu. SNSD je predominantan u BL.
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Hocu da budem rio samo jedan danmiki_92 je napisao/la:bosanski Bilzerian stroga sminka, samo u elitnim hotelima podvodihodža je napisao/la:Nema labavorio_Ferdy88 je napisao/la: Ja imam sa Bristolom i Evropom, te dole u Mostaru Mepasom i u Konjicu sa Garden Cityem
Al logicno. Nece se budzetlija povlaciti po drugorazrednim hotelima.

Duze ne bi mogo izdrzat da ne g....

FORZA MARŠAL !!!
odavde idu i jedni i drugi. nema više slobodnih autobusa i kombija. kaže moj tata rodbini i komšijama u oba dresadscile je napisao/la:Ma nece tu biti samo ljudi iz Banjaluke. Bice tu masu botova koji ce za sendvic ici u BL. Znam barem da SDS organizuje prevoz iz svake opstine gdje imaju te svoje odbore il sta vec.. Najteze mi je skontati mentalni sklop tih likova sto ce putovati po 200-300 kilometara da bi se pojavili na skupu svoje stranke.. Da mi se u dvoristu organizuju ti mitinzi ne bih se pojavio, a oni su radi sendvica spremni provesti cijeli dan u putu.Kajzer10 je napisao/la:Sama najava kontramitinga je vec indident. Lud potez. Najvise se po medijima incidenata plase ovi koji su organizovali kontramitingDANTES je napisao/la: da ne znam šta se dešavalo u CG i Makedoniji ovo bi bilo smiješno. ovako pomalo strepim![]()
"De se potucite da vas gledamo na televizoru "
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svaki sladokusac kada su ovakvi skupovi navija za tucu 

- samo_lijevo
- Kontakt:
Za koga si Dantes?
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Prije će biti da mene podvode, jer ni marke ne potrošim, sve stranci plaćaju, čak i gorivomiki_92 je napisao/la: bosanski Bilzerian stroga sminka, samo u elitnim hotelima podvodi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Znam. Htio sam reci da ce ovaj imati vise ljudi jer ce oba tabora dovlaciti ljude iz drugih gradova ali jedan tabor je predominantan u gradu gdje se odrzavaju protesti.dscile je napisao/la:Ma nece tu biti samo ljudi iz Banjaluke. Bice tu masu botova koji ce za sendvic ici u BL. Znam barem da SDS organizuje prevoz iz svake opstine gdje imaju te svoje odbore il sta vec.. Najteze mi je skontati mentalni sklop tih likova sto ce putovati po 200-300 kilometara da bi se pojavili na skupu svoje stranke.. Da mi se u dvoristu organizuju ti mitinzi ne bih se pojavio, a oni su radi sendvica spremni provesti cijeli dan u putu.Kajzer10 je napisao/la:Sama najava kontramitinga je vec indident. Lud potez. Najvise se po medijima incidenata plase ovi koji su organizovali kontramitingDANTES je napisao/la: da ne znam šta se dešavalo u CG i Makedoniji ovo bi bilo smiješno. ovako pomalo strepim![]()
Gledaj, bit ce tu dobar dio ljudi koji idu zbog socio-ekonomskih problema kojih da se razumijemo, ima dosta.
Ali bit ce i tih kojih boli kita za narod a idu jer su odani stranci.
Dok ce na kontramitingu biti iskljucivo ljudi odani stranci i nepismene patriote koji vjeruju u bajke o Midhatu Bosnicu koji radi za Bakira Izetbegovica i Ameriku, a kontra RS.
Na kraju su svima bitne fotelje, bitno sve osim naroda.
Jesi li pala na tromjesečju?rasavoje je napisao/la:Napokon vikend, Allahu dragi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako ti ja dodjem, past ces ti na dupe.High je napisao/la:
Jesi li pala na tromjesečju?

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Žeka, sve 5, samo fizičko joj 2.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A šta imaš sad, kad si upisala VII?rasavoje je napisao/la:Ja sam vazda iz fizickog imala pet.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.