Očekujem da će jedna od idućih teorija biti i da Mirvić stavi posao na UpWork, pa se igrači prijave kao freelanceri..

Kolega, ako ste na godišnjem očekujem bar jedan kviz
Doduše.
Kod: Označi sve
FK Sarajevo
Prihodi iz budžeta: 1.579.900 KM
FK Željezničar
Prihodi iz budžeta: 2.051.590 KM
Do finansijskog izvještaja sam to uzimao sa rezervom, nisam ni pisao o tome, da bi finansijski sve potvrdio.
A stadion se ne racuna?Virtu4l je napisao/la: ↑09 jul 2024, 14:23Doduše.
Kod: Označi sve
FK Sarajevo Prihodi iz budžeta: 1.579.900 KM FK Željezničar Prihodi iz budžeta: 2.051.590 KM
![]()
Do finansijskog izvještaja sam to uzimao sa rezervom, nisam ni pisao o tome, da bi finansijski sve potvrdio.
Adidas kurcu ne valja.
Od svojih para, od para navijača i od para uefe i saveza.
Nisam još, tek na kraju sedmice. Ali biće kviz ubrzo.. i maksuzile par medicinskih pitanja za tebe.
Imao si vala i boljih podbadanja, al eto.. kako god tebi odgovara.
Ma brate oni su to od ulaznica i pomozi.ba. Joj mitomana jbt. To od ove protiv igmana 10k ljudi od ulaznica jug prave odma baShategabri je napisao/la: ↑09 jul 2024, 14:49Malo je i Koldžina Grbavica.
https://sportsport.ba/fudbal/opcina-izd ... ica/179909
Shategabri je napisao/la: ↑09 jul 2024, 14:49
Malo je i Koldžina Grbavica.
Oni kad bi rekli evo vam Kosevo vase je, u roku od 10 god bi bio jedan od najboljih stadiona na ovim prostorima.Virtu4l je napisao/la: ↑09 jul 2024, 14:56Shategabri je napisao/la: ↑09 jul 2024, 14:49
Malo je i Koldžina Grbavica.
Premalo je to.
Bar ti znaš da se ja kao papagaj godinama ponavljam da se treba izmusti što više para od svakog nivoa vlasti za infrastrukturne projekte. Svaki klub, Željo, Velež, nebitno je.
Dobro znaš da bi i vi isto tako dobili milione samo da krenete u tu priču. Zašto do sad niste krenuli, ne znam.
Onda nek uloze pare, cuj dali ugovor evo vam stadion 40god vi ulozite 30 40mil mi cemo malo pogurat i onda cemo vam uzet stadion. Koja budala ce na to pristat?upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑09 jul 2024, 15:02Koliko moze vrijediti onolika povrsina na onoj lokaciji, na stranu sto je stadion takav kakav je... jel fakat ocekujes da opstina Centar pokloni desetine miliona Tanu i Mirvahu? Cuj Kosevo je vase.
Nudili su vam ljudi razne varijante koliko ja znam, a vi nesto mijenjali u hodu i neckali se. To da ce opstina pokloniti milione i milione nekakvim privatnicima zaboravite. Ili popravljajte Kosevo ili gradite novi stadion. Ja bih iskreno volio da krenete u to vise, treba nam stadiona, a bili bi pogurani itekako.bvsic je napisao/la: ↑09 jul 2024, 15:04Onda nek uloze pare, cuj dali ugovor evo vam stadion 40god vi ulozite 30 40mil mi cemo malo pogurat i onda cemo vam uzet stadion. Koja budala ce na to pristat?upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑09 jul 2024, 15:02Koliko moze vrijediti onolika povrsina na onoj lokaciji, na stranu sto je stadion takav kakav je... jel fakat ocekujes da opstina Centar pokloni desetine miliona Tanu i Mirvahu? Cuj Kosevo je vase.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.