Igramo isto ko da nemamo trenera, tako da mozemo komotno dati otkaz njemu a da niko ne dodje. Neka Muller vodi ekipu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Igramo isto ko da nemamo trenera, tako da mozemo komotno dati otkaz njemu a da niko ne dodje. Neka Muller vodi ekipu
Sjecas se da smo se ovako kod Carla isto lozili da ce procepit sve i da tempira formu za drugi dio?
Sjećam gdje neću
Mathys Tel - last 9 games for Bayern:
6 mins vs Werder
19 mins vs Augsburg
9 mins vs Gladbach
20 mins vs Leverkusen
3 mins vs Man United
25 mins vs Bochum
90 mins vs Münster
45 mins vs Leipzig
13 mins vs København
Pa mi kad napravimo 3 izmejen to je to, citav roster je dobio sansu mimo Perecafarinelli123 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 01:23Igramo kao Real kad osvaja LP. Svi bolji i na kraju trofej diže Ramos.
Tako da ima nade. Ionako je Galata tu najjači takmac. Probati kontra njih uzeti 4 boda u 2 meča i mirni smo.
Gledao sam 20 minuta. Lepo je sto svi igraju. Apsolutno svaki igrač dobija šansu svaki meč. Osim Sarra.
Vec su igrali, bilo je 2:2, Xabi se cupao taj mec.
Pa igralo se već, neriješeno. Tuchela će se trpit do kraja sezone košto gledam, znači zijan u DFB Pokalu, 1/4 F LP i osvojen Bundes.
Omere brate zar je ta pobjeda od sinot zamaskirala kriminalnu taktiku prvog poluvremena protiv konzervi i sinosnju maeatralnu taktiku velikog maga?Omerbavarac je napisao/la: ↑04 okt 2023, 10:12Ne mogu se oteti dojmu da smo ekipa koja pocinje igrati kada najvise treba a to se opet sinoc pokazalo nakon primljenog gola.
S druge strane, sezona je jos uvijek bez poraza i vjerujem da su svi komentari tokom sinocnjeg meca ishitreni ukljucujuci i moje tako da djelimično trebamo biti zadovoljni rezultatima a igre sto se tice, ostaje nada da ce i to doci na svoje u dogledno vrijeme.
Vec su igrali, bilo je 2:2, Xabi se cupao taj mec.
Moram priznati da nisam imao na umu šalu na račun najkraće klupe u povijesti modernog nogometa, ali ti si ovo genijalno primetio za 3 izmeneharden je napisao/la: ↑04 okt 2023, 01:51Pa mi kad napravimo 3 izmejen to je to, citav roster je dobio sansu mimo Perecafarinelli123 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 01:23Igramo kao Real kad osvaja LP. Svi bolji i na kraju trofej diže Ramos.
Tako da ima nade. Ionako je Galata tu najjači takmac. Probati kontra njih uzeti 4 boda u 2 meča i mirni smo.
Gledao sam 20 minuta. Lepo je sto svi igraju. Apsolutno svaki igrač dobija šansu svaki meč. Osim Sarra.![]()
| Noussair Mazraoui vs Copenhagen:
90 minutes
1 assist
95 touches
74/79 accurate passes (94%)
16 passes into the final third
2 chances created
1 clearance
1 interception
1/1 successful dribbles
1/2 accurate long balls
1/2 tackles won
3/5 ground duels won
1/1 aerial duels won
2 fouls committed
Acc. passes 11/19 (58%)
Sinoć je postavka bila 4-1-4-1, Laimer kao drugi ofanzivni vezni uz Musialu, čovjek nije taj profil veznjaka. Zna se da protiv ekipa koje se povuku na svoju polovicu on nema šta pridonijeti ekipi jer je tehnički loš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.