[youtube][/youtube]
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ko ne dođe vnogo mu k'o Hum !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:upravu si. meni se čini po ovim pričama kao da neko ili nešto pokušava destabilizovati klub?vm22 je napisao/la:Ma ko ce znat sta je tu istina...
Neko?
Bola pa svaka ova prica u zadnje 2 godine potekla od 2 ista covjeka.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
pa reci koja dva čovjeka, ili barem napiši na pp........i navedi njihov motiv svega ovogaMostaracVelezovac je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:upravu si. meni se čini po ovim pričama kao da neko ili nešto pokušava destabilizovati klub?vm22 je napisao/la:Ma ko ce znat sta je tu istina...
Neko?![]()
Bola pa svaka ova prica u zadnje 2 godine potekla od 2 ista covjeka.
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 04 maj 2012, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Decko koristi prvu priliku da SPALI a koju je dobio zahvaljujuci Velezu. Koliko shatam situaciju tivra se samo po godine da skolu dovrsi a u medjuvremenu bi da trenira i zauzima mjesto nekom drugom . Sretno momak u Cesku Slovacku pa se tamo dovrsavaj jer ionako od tvoje karijere mi KINTE necemo imati. Ovo bi ti rekao i bez tih nekih nadpisa na FB.
Ne gotivim Tanu (jer je pun BS-a) obeca nesto pa ako se ostvari i 5% od toga dobro je kao da je dosao sa autopijace al ne treba talasati dok se neko INTELIGENTNIJI ne pojavi neka ga i neka je ovom decku pokazao vrata.
Ne gotivim Tanu (jer je pun BS-a) obeca nesto pa ako se ostvari i 5% od toga dobro je kao da je dosao sa autopijace al ne treba talasati dok se neko INTELIGENTNIJI ne pojavi neka ga i neka je ovom decku pokazao vrata.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
ma nije vrijedno uopste se obazirati na ovakve clanke...prije nekog vremena takodjer na nekom slicnom xy portalu je izasao clanak koji je napisao xy "novinar" gdje je receno da taj isti momak igra u velezu samo radi svog imena i prezimena...
drugo sto mi je simptomaticno...kao spominje se taj strani klub gdje je momak bio na probi...vjerovatno kako bi se aludiralo na kvalitete istog...da bi onda nastavak teksta dobio na tezini..tacnije to sto je dobio ispisnicu...
da se razumijemo..iako dajem komentar na ovaj clanak ranije...nije mi cilj da bilo sta govorim (pogotovo ne bilo sta lose) o momku koji se spominje u clanku...vise me impresionira taj "sablon" clanka..gdje se samo ubacuju imena koja su trenutno aktuelna u klubu...a sablon je uvijek isti...
i trece...ma koje su to istinske legende kluba? ma dajte...mogu ih i ja nabrojati nije problem u tome...nego nece niko da dodje sta vam je...nece niko da se bavi "mostarskim kvazi velezovcima" i neuredjenim sistemima u drzavi a sportu pogotovo...pogotovo ne bas te legenede koje nebi trebale nikome nista dokazivati...pogotovo ne svoju ljubav prema klubu...a vec ranije sam rekao u jednom od postova da ova sredina ne postuje nikoga...nedaj Boze..ali ako krene lose nece vam ni dzafa vise valjati...jer je vec bilo komentara..citao sam..kaze..."dzafa iz opuzena u velez, na sta smo spali"...postujte makar covjeka ako ne postujete trenera...bar covjeka kao osobu...al sta ces...zalosno ali to smo mi..
ja licno ne navijam ni za bilo kojeg pojedinca u i oko veleza...ja navijam za Velez...za klub, za ideju...
nego hajmo mi na utakmicu u subotu...kanite se clanaka..trenera...direktora...taktika...hajmo makar doci na stadion..niko ne kaze da se mora i navijati...samo eto da se dodje...red je majka mu stara
FORZA VELEZ
drugo sto mi je simptomaticno...kao spominje se taj strani klub gdje je momak bio na probi...vjerovatno kako bi se aludiralo na kvalitete istog...da bi onda nastavak teksta dobio na tezini..tacnije to sto je dobio ispisnicu...
da se razumijemo..iako dajem komentar na ovaj clanak ranije...nije mi cilj da bilo sta govorim (pogotovo ne bilo sta lose) o momku koji se spominje u clanku...vise me impresionira taj "sablon" clanka..gdje se samo ubacuju imena koja su trenutno aktuelna u klubu...a sablon je uvijek isti...
i trece...ma koje su to istinske legende kluba? ma dajte...mogu ih i ja nabrojati nije problem u tome...nego nece niko da dodje sta vam je...nece niko da se bavi "mostarskim kvazi velezovcima" i neuredjenim sistemima u drzavi a sportu pogotovo...pogotovo ne bas te legenede koje nebi trebale nikome nista dokazivati...pogotovo ne svoju ljubav prema klubu...a vec ranije sam rekao u jednom od postova da ova sredina ne postuje nikoga...nedaj Boze..ali ako krene lose nece vam ni dzafa vise valjati...jer je vec bilo komentara..citao sam..kaze..."dzafa iz opuzena u velez, na sta smo spali"...postujte makar covjeka ako ne postujete trenera...bar covjeka kao osobu...al sta ces...zalosno ali to smo mi..
ja licno ne navijam ni za bilo kojeg pojedinca u i oko veleza...ja navijam za Velez...za klub, za ideju...
nego hajmo mi na utakmicu u subotu...kanite se clanaka..trenera...direktora...taktika...hajmo makar doci na stadion..niko ne kaze da se mora i navijati...samo eto da se dodje...red je majka mu stara
FORZA VELEZ
AlemC85 je napisao/la:e h.ebi ga taman nešto fino čujem, i opet slične priče?
može li neko da kaže šta se u stvarnosti desilo s Bulićem?
Ciganluk
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
nonda_83 je napisao/la:ma nije vrijedno uopste se obazirati na ovakve clanke...prije nekog vremena takodjer na nekom slicnom xy portalu je izasao clanak koji je napisao xy "novinar" gdje je receno da taj isti momak igra u velezu samo radi svog imena i prezimena...
FORZA VELEZ

We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
koji bola bulić,nebitan lik,nije nikad bio ni među 18 u juniorima,ponekad ga vodili na putovanja radi zabave.
Raja sta li ce biti ovo pa snijeg ce majkemi..Eki Poveo Pehlica i Handzica radi reda izgleda medju 18 da ih ima na broju za sutrasnju utakmicu,valjda 1 Umjesto Muje koji ima 3 zuta a umjesto koga je drugi ??? A s sigurnoscu nijedan nece dobiti sutra ni 10 sec.. Kao da gledam a gledat cu na Moja tv,naravno svim srcem biti uz Velez ! Pozz
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 04 maj 2012, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
vi to zadovoljni i sa 1:4Bliss je napisao/la:Zaboli nas, cim je mali pod uticajem debelog sa Carine, ne moze valjat.AlemC85 je napisao/la:e h.ebi ga taman nešto fino čujem, i opet slične priče?
može li neko da kaže šta se u stvarnosti desilo s Bulićem?
Nego da mi Zelji sutra damo go
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
izostavljen mrva,prvo su ga ko nekog balavca dvije karantine vodili kao 19 pa ga pred utakmicu slali na tribine,da bi pred ovu utakmicu bio skroz izostavljen,nisam oćekivao da če džafa biti marioneta u rukama bratiča i njegovog zeta direktora tanovića,ipak to nije pošteno prema sigurno jednim od pet najvećih talenata kluba od rata,možda mu je to greška trebao je kao i strućni saradnik i direktor pobjeći u tursku.
Šteta za Mrvu, ali sta ces kad 2 godine nije igrao. Trebao je igrati ako nista u Lokomotivi...
da nije bilo tane igro bi prije dvije godine u veležu i sad bio kapiten,poznat je dugogodišnji animozitet direktora prema njemu,i sada je bio protiv da se vrati,ali je na insistiranje mrkve i mirze vraćen,i sada kada je za trenera došao njegov prijatelj i suigrać iz veleža i troglava,džafa,mrva je odstranjen,pa ti skontaj ko se pita.
@ MostaracVeležovac
Evo nećemo se vrijeđati. Ne slažemo se niučemu. Ali čovječe ako ja ili ovaj mali Bulić ili bilo ko nešto napišemo na tog ober lopova što nam je nažalost direktor, mi nismo napisali ništa protiv kluba. nismo ništa rekli protiv veleža. pa tanović je samo jedan član kao i svi ostali. ti si ovdje pisao protiv nekoliko igrača veleža, po tvojoj logici se onda i to moglo svrstat pod kako ti kažeš prljav veš odnosno pljuvanje na klub. nije to pljuvanje na klub. nemoj više poistovjećivat tu spodobu i FK Velež. Velež je jedno a buljavi smrad je nešto drugo!
Evo nećemo se vrijeđati. Ne slažemo se niučemu. Ali čovječe ako ja ili ovaj mali Bulić ili bilo ko nešto napišemo na tog ober lopova što nam je nažalost direktor, mi nismo napisali ništa protiv kluba. nismo ništa rekli protiv veleža. pa tanović je samo jedan član kao i svi ostali. ti si ovdje pisao protiv nekoliko igrača veleža, po tvojoj logici se onda i to moglo svrstat pod kako ti kažeš prljav veš odnosno pljuvanje na klub. nije to pljuvanje na klub. nemoj više poistovjećivat tu spodobu i FK Velež. Velež je jedno a buljavi smrad je nešto drugo!
hahahaahah ma ne pita se direktor ništa što se tiče ekipe. on samo određuje i izvođače prekidaastra je napisao/la:da nije bilo tane igro bi prije dvije godine u veležu i sad bio kapiten,poznat je dugogodišnji animozitet direktora prema njemu,i sada je bio protiv da se vrati,ali je na insistiranje mrkve i mirze vraćen,i sada kada je za trenera došao njegov prijatelj i suigrać iz veleža i troglava,džafa,mrva je odstranjen,pa ti skontaj ko se pita.
Handzicev i Hirosev simpatizer. A ne Velezov.Iskren je napisao/la:Raja sta li ce biti ovo pa snijeg ce majkemi..Eki Poveo Pehlica i Handzica radi reda izgleda medju 18 da ih ima na broju za sutrasnju utakmicu,valjda 1 Umjesto Muje koji ima 3 zuta a umjesto koga je drugi ??? A s sigurnoscu nijedan nece dobiti sutra ni 10 sec.. Kao da gledam a gledat cu na Moja tv,naravno svim srcem biti uz Velez ! Pozz
Mrvin prijatelj, a ne Velezov.astra je napisao/la:izostavljen mrva,prvo su ga ko nekog balavca dvije karantine vodili kao 19 pa ga pred utakmicu slali na tribine,da bi pred ovu utakmicu bio skroz izostavljen,nisam oćekivao da če džafa biti marioneta u rukama bratiča i njegovog zeta direktora tanovića,ipak to nije pošteno prema sigurno jednim od pet najvećih talenata kluba od rata,možda mu je to greška trebao je kao i strućni saradnik i direktor pobjeći u tursku.
Moj posao je ovdje zavrsen. Koliko vas ovakvih ovdje ima pa to je za nepovjerovati. Vi isto danasni roditelji majke mi. Umjesto da kritikujete svoju djecu i prijatelje za negativne stvari vi ih branite tipa "dobri su oni, ne bi oni to".
Pehlic i Hiros su imali brdo prilika ne mogu trcati niti gola dati. Gdje je Mrva to zadnjih par godina igrao pa treba da igra kod nas. Imate li trunke objektivnosti u sebi.
Ljudi moji jeli iko od vas gledao ove sezone kakvi su ti momci na terenu. Jedna velika nula. Pehlica sam podrzavao kad je dolazio kontajuci da ce se oporaviti, ali covjek nista pokazao nije. Hiros mi je odmah bio nikakav i Mrva isto tako.
@kerzen
MV je covjek koji zivi u drzavi gdje ne smijes pisnut protiv autoriteta samo se naklonis i radis kako kazu. Nema veze ako je autoriteti Tana
. Uz to ulazi jos da nemas stava nego sve nekako uvijek mu je sve dobro i fino ..
@Analitic potpis
A ovo u vezi Mrve : Ne kontam kako iko ko se smatra navijacem Veleza moze zeljeit da se ovaj tip i priblizi timu. Nije normalan onaj ko ga je ljetos vratio . Totalni antisportista (nekada strasan talenat) , eno neka ide u Lokomotivu ako i tamo moze izdrzati vise od 45 minuta to se pitam. U istu kategoriju spada i Hiros i Pehlic. Prodisali smo od kada su ovi tipovi odstranjeni ....
A za ove Sarajelije samo napomena da ce sutra pri ulazu na stadion biti pregled licnih ko nema LK iz HNK nece mu biti omogucen ulaz (cak ni na skelu) ...
MV je covjek koji zivi u drzavi gdje ne smijes pisnut protiv autoriteta samo se naklonis i radis kako kazu. Nema veze ako je autoriteti Tana
@Analitic potpis
A ovo u vezi Mrve : Ne kontam kako iko ko se smatra navijacem Veleza moze zeljeit da se ovaj tip i priblizi timu. Nije normalan onaj ko ga je ljetos vratio . Totalni antisportista (nekada strasan talenat) , eno neka ide u Lokomotivu ako i tamo moze izdrzati vise od 45 minuta to se pitam. U istu kategoriju spada i Hiros i Pehlic. Prodisali smo od kada su ovi tipovi odstranjeni ....
A za ove Sarajelije samo napomena da ce sutra pri ulazu na stadion biti pregled licnih ko nema LK iz HNK nece mu biti omogucen ulaz (cak ni na skelu) ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Pa sto smo onda mjenjali trenere uopste? Jeli isto bio bio Mirza ili Dzafa ako vec znamo da Tana diktira sastav?kerzen je napisao/la:hahahaahah ma ne pita se direktor ništa što se tiče ekipe. on samo određuje i izvođače prekidaastra je napisao/la:da nije bilo tane igro bi prije dvije godine u veležu i sad bio kapiten,poznat je dugogodišnji animozitet direktora prema njemu,i sada je bio protiv da se vrati,ali je na insistiranje mrkve i mirze vraćen,i sada kada je za trenera došao njegov prijatelj i suigrać iz veleža i troglava,džafa,mrva je odstranjen,pa ti skontaj ko se pita.![]()
![]()
usput astra da ti nisi kerzen?
Tana sveprisutni, Tana Veliki brat, Tana mason
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
ovde ko god uputi neku kritiku na rad trenera i uprave bude proglašen da mrzi velež,nisam ja ničiji prijatelj samo skrečem pažnju na neke stvari koje nisu uredu,eto kad je bratić tako veliki stručnjak za fizićku spremu nek vrati pehlića(usput dečko je iz stoca i veliki navijać veleža kao i svi njegovi sugrađani) i mrvu u stanje da nam mogu pomoći.
ja podržavam džafu od prvog dana. ali identičan sastav kao kod mirze. identične izmjene kao kod mirze. identičan minut izmjene. smrdi li ti nešto? meni jest. ne vjerujem da dva trenera imaju apsolutno isti dojam o 25 igrača?!Borg je napisao/la:Pa sto smo onda mjenjali trenere uopste? Jeli isto bio bio Mirza ili Dzafa ako vec znamo da Tana diktira sastav?kerzen je napisao/la:hahahaahah ma ne pita se direktor ništa što se tiče ekipe. on samo određuje i izvođače prekidaastra je napisao/la:da nije bilo tane igro bi prije dvije godine u veležu i sad bio kapiten,poznat je dugogodišnji animozitet direktora prema njemu,i sada je bio protiv da se vrati,ali je na insistiranje mrkve i mirze vraćen,i sada kada je za trenera došao njegov prijatelj i suigrać iz veleža i troglava,džafa,mrva je odstranjen,pa ti skontaj ko se pita.![]()
![]()
usput astra da ti nisi kerzen?
Tana sveprisutni, Tana Veliki brat, Tana mason