Lakoste je napisao/la:Neki zaboravljaju da je do kraja 12 kola, da oni nece otici u Evropu sto su doveli Zahirovica ili Stevanovica. Da Sloboda nece biti prvak jer ima inimalnu prednost ili Sarajevo sto ima Tana.
Vasim pisanjem samo pokazujete koliko ste frustracija i komplexa dobili u prethodnom periodu, doveli igraca i umjesto da pisu o tom igracu i svom klubu oni dosli na forum za kojeg su rekli da se nece vracati i da je pitarski kako bi kao provocirali nas misleci da ce time sve da procvijeta u njihovom klubu, izbori se evropa, plati voda i vrate dugovi. Ali ako cemo se tako igrati ja nemam nista protiv, danas vama voda ide na mlin, na kraju cemo vidjeti ko ce se zadnji smijati. Samo se nadam da necete biti misevi pa opet najednom poceti bojkot foruma ili se kriti pod drugim nickovima.
Glava, niko sem mene i još mozda jednog-dvojice nije tu, a pojavit ću se i poslije svake utakmice koju izgubimo pa me provocirajte, a da ćemo kiksati, naravno da hoćemo. Ja ne provociram tebe, ne zelim provocirati @High, @Sabinho, @joker, @Mortem, @duska, @Ado, ima vas tu još par koje ne zelim provocirati, naročito u slučaju Zahirović. Međutim, do kosti ću da grizem one koji su ko papagaji ponavljali da se gasimo, da nemamo za vode, da je naše prošlo, da nismo u stanju dovesti igrača kakvog ste vi, da nemamo mogućnosti da damo novac koliki vi dajete za plate jer ste kao stepenica iznad. Dok god takvi budu spominjali moj klub u negativnom kontekstu, svaki put kad vi nešto dobro trebate uraditi, te budu iskorištavali priliku da uporede vas i nas, tj. kako vi mozete a mi nešto ne mozemo, ja ću za to vrijeme koristiti svaku priliku da ih provociram za takve stvari. Npr., jučer smo spomenuti bezbroj puta na vašoj temi kako ne mozemo dovesti Zahirovića, kako ste neka druga dimenzija za ostale klubove, kako nismo u stanju pregovarati sa takvim igračem, a onda se desi ovo i svi ti koji su pisali takve nosense se izgube negdje, a ja ostanem ovdje da se čupam s tobom za kosu te da ulazim u verbalni konflikt s normalnim momcima.
@recepivedik
Dobit ćeš odgovor malo kasnije, moram za obavezama sad