FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Capt_Billy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Capt_Billy » 28 apr 2014, 10:55

@1452 - Pod broj jedan, ja nisam placen da vodim takve istrage.

Pod dva, postoje ljudi u savezu koji jesu a sjede.

Pod tri, pricajte vi sta hocete, ali igraci Olimpica se nisu skljanjali igracima Zelje vec su se ustrali huka sa tribina, sto je sasvim logicno, kada ti dode 3.000 manijaka koji ti nad glavom visrse pritisak i jebu majku u lice. ;)

Razmijem ja kako je dole, vas nema ni 500 pa tesko da to mozes ikada svatiti. ;)

Pod cetiri, ono nije ispadanje lopte, ono je namjenski davanje lopte protivniku.

Pod pet, dosta vise propagande i pucanja lazi po Zelji. Ovdje ima materijala a ti kada ga nades u nekoj Zeljinog, salji slobodno. Ja cu ti prvi cestitati ako uspijete dokazati.

Dizali ste buru za mec Leotar vs Zeljo. Opet razumije, pacenici ste svi, kojima je Zeljo pojebao mnogo cega, od nacionalnog kljuca i dijelja iste pa da ne govorim o drugim stvarima. Tako da dugo godina pjenite a pjenit cete jos vise....

@SarajlijaTM - Razumijem ja to sve sto si ti rekao, ali klin se klinom izbija. Ne budemo li mi uzvratili kada imamo materijala za to, oni ce samo nastavljati pucati svoju propagandu.

Eto sam si svjedok sta ta propagadna napravi na relaciji RA vs Manijaci, a da ne govorim o drugim.

Sa moje strane, ne mozemo vise sutjeti, moramo pocete uzvracati jer neprijatelj ne prestaje i nece dok ga god pustamo. ;)
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 28 apr 2014, 10:59, ukupno mijenjano 2 puta.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 28 apr 2014, 10:57

1452 je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Bicu zaista razocaran ako klub ne izade sa javnim saopstenjem povodom prodavanja "utakmice" Olimpic 1:2 Zrinjski od strane golmana Hadzica!

Kada je Velez mogao igrati fer i posteno, mogu i svi, prema tome, svaki vid neregularnosti treba odmah sankcionisati.

Leotar vs Zeljo je mogao biti pod lupom radi prica luzera, pa je UEFA to istrazila i nema nista.
Tako moze i mora ovo biti.

Ama ne znam vise sta se diskutuje u vezi utakmice Velez 4:2 Zeljo. Jbg, sam pao sam se ubio. Uostalom imali smo opet sansu makar za remi i nismo znali. Prema tome, ljudima cestitati i zapamtiti jer su nam uzeli titulu pa vratiti nekada u buducnosti kada njima bude trebalo, mi cemo da zapnemo, u sportskom zargonu i gotova stvar.
Otidji do saveza i ponudi se da ti vodis istragu o tome kako je golmanu olimpijca ispala lopta. Možeš i istražit zašto su se igrači oplimpica sklanjali igračima željezničara.
Hajd se vrati par dana unazad i pročitaj svoje postove na temi Zrinjskog gdje si prvi ti optuživao Velež kako će pustiti Želju i kako grad priča da su Osimi sve dogovorili....E sad da imaš obraza sad bi se fino na toj istoj temi izvinuo i Veležu i Zelji.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 apr 2014, 10:58

A ako vec potenciras,moje misljenje je da je ono jedna od najsmjesnijih utakmica i najsmjesniji golovi koje sam vidio do sad u plbih.

A jos je gore,to sto im je jedini kontraargument da je tornjak nastimao zelji,pa mislim stvarno,pileci mozgovi

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 28 apr 2014, 11:02

SarajlijaTM je napisao/la:A ako vec potenciras,moje misljenje je da je ono jedna od najsmjesnijih utakmica i najsmjesniji golovi koje sam vidio do sad u plbih.

A jos je gore,to sto im je jedini kontraargument da je tornjak nastimao zelji,pa mislim stvarno,pileci mozgovi
Ono sto zelim da ti istaknem, da je dosta STETE nacinjeno samom klubu Zeljeznicar zbog propagande koja je prvenstveno krenula od supaka sa Koseva. Pa se prosirila dalje. Da stvar bude gora, ista se prosirila na ekipe koje godinama nisu bile ni blizu trofeja. E zbog ovoga vise ne smijemo sutiti...

[youtube][/youtube]

Pa ljudi su pjesme spremali za najvecu proslavu, tj, za ispadenje Zelje u drugu ligu!

NEMOJTE NIKADA TO ZABORAVITI!

Leotar vs Zeljo je to UEFE dosao.

Neka fino Travnik vs Sarajevo, Olimpic vs Zrinjski takoder istu sudbinu dozive! ;) Ovo su mecevi gdje ima materijala!
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 28 apr 2014, 11:06, ukupno mijenjano 2 puta.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 28 apr 2014, 11:04

Nadam se da se Amar misli vracat na klupu uskoro :?

Nadam se da nece biti previse odlazaka, najvise bi volio kad bi Stana ostao jer je on nosioc nase igre i tesko bi bilo nadoknaditi njegov odlazak... Tomic takodjer, mada na toj poziciji imamo dosta dobrih igraca.
Kerli istice ugovor i nadam se da ce ga produziti jer je odlican stoper i ako bi prosao dobre pripreme i jos se uozbiljio (a cini mi se da je na dobrom putu) bio bi stub nase odbrane.
Sto se tice odlazaka, nadam se da cemo konacno prodati Svraku. Krajnje je vrijeme. Loncaric nazalost odlazi ali tu imamo dosta kvalitetnu zamjenu u vidu Marijana...Nadam se da cemo se zahvaliti Jamaku, Selimovicu, Ramicu i Brkovicu jer od njih nemamo vise nikakve koristi.Ara odlazi 99%...
Znaci potrebno nam je nekoliko novih igraca,najvise ofanzivno orijentisanih - krila i napadac i nekih koji ce dodatno pojacati konkurenciju.Vjerujem da cemo uspjeti dovesti fine igrace na te pozicije i uci jaci u iducu sezonu.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 apr 2014, 11:08

Mi se uvijek nesto drzimo po strani i pustamo da nas pljuju i gaze gdje god stignu, novine ove, novine one, portal ovaj, portal onaj, ukljucuju nas u nekakve ratove direktno optuzujuci, prozivaju po medijima, i onda se cudimo kad se kod raje stvori to nametnuto misljenje pa i nasi neki navijaci pocnu u to da vjeruju, a sve zbog toga jer smo mi to dopustili... Nismo mi Bayern da imamo pare, odlicne igrace pa da nas boli k. Mi jesmo svima trn u oku zbog svoje velicine i broja trofeja, narocito u zadnjih 5 godina gdje svi oni svoja mu*a pojedose zbog Zelje... Pa bolan da smo uzeli ove hercegovce dole i sada bi pisali kako nismo kupili, kako Osim nije bio u svlacionici Veleza, kako Skaljic nije namjerno pustio gol, itd. itd.

Za sljedecu sezonu mi moramo dovesti makar 2,3 starija, iskusnija, kvalitetnija igraca, inace nas nema nigdje. Sada moramo uciniti sve da dobijemo pitare jer kakvi su to dusmani, kad bi znali da ce Celik dobiti licencu, pustili bi im kup a kad bi ostali bez Evrope to bi nam bio kraj za najmanje 3 sezone. Rano je pricati o koeficijentima a nismo ni blizu osigurali to 3. mjesto... Mada ja mislim da Celik nema sanse za licencu i da su preslabi za komsinice...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 28 apr 2014, 11:09

Tačno je da je veliki pritisak napravljen od komšija i njihovih optužbi za štimanje i to 10 dana pred početak prvenstva . Ispustili smo bodove protiv Radnika i Slavije . Poraz od Veleža jeste zaslužen i to je gotova stvar . Treba se okrenuti utakmicama koje slijede i probat obe pobjedit i podržat ekipu . Vremena za analizu će biti , kao i vremena da se naš klub oglasi ako ima neke ozbiljne argumente koje su direktno uticale na našu ekipu i klub . Pozdrav ;)
Brkica

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 apr 2014, 11:10

Mi trebamo prvo dovesti kondicionog trenera i nutricionistu. Za ovu ligu su dovoljni misici
NO PYRO NO PARTY

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 28 apr 2014, 11:13

Baja_Zvjerka je napisao/la:Mi se uvijek nesto drzimo po strani i pustamo da nas pljuju i gaze gdje god stignu, novine ove, novine one, portal ovaj, portal onaj, ukljucuju nas u nekakve ratove direktno optuzujuci, prozivaju po medijima, i onda se cudimo kad se kod raje stvori to nametnuto misljenje pa i nasi neki navijaci pocnu u to da vjeruju, a sve zbog toga jer smo mi to dopustili... Nismo mi Bayern da imamo pare, odlicne igrace pa da nas boli k. Mi jesmo svima trn u oku zbog svoje velicine i broja trofeja, narocito u zadnjih 5 godina gdje svi oni svoja mu*a pojedose zbog Zelje... Pa bolan da smo uzeli ove hercegovce dole i sada bi pisali kako nismo kupili, kako Osim nije bio u svlacionici Veleza, kako Skaljic nije namjerno pustio gol, itd. itd.

Za sljedecu sezonu mi moramo dovesti makar 2,3 starija, iskusnija, kvalitetnija igraca, inace nas nema nigdje. Sada moramo uciniti sve da dobijemo pitare jer kakvi su to dusmani, kad bi znali da ce Celik dobiti licencu, pustili bi im kup a kad bi ostali bez Evrope to bi nam bio kraj za najmanje 3 sezone. Rano je pricati o koeficijentima a nismo ni blizu osigurali to 3. mjesto... Mada ja mislim da Celik nema sanse za licencu i da su preslabi za komsinice...
Tu si apsolutno u pravu :beba:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 apr 2014, 11:26

[quote="Choks"]Tačno je da je veliki pritisak napravljen od komšija i njihovih optužbi za štimanje i to 10 dana pred početak prvenstva . Ispustili smo bodove protiv Radnika i Slavije . Poraz od Veleža jeste zaslužen i to je gotova stvar . Treba se okrenuti utakmicama koje slijede i probat obe pobjedit i podržat ekipu . Vremena za analizu će biti , kao i vremena da se naš klub oglasi ako ima neke ozbiljne argumente koje su direktno uticale na našu ekipu i klub . Pozdrav ;)[/quote]

Na kraju ce ispasti da je Sarajevo krivo, za poraz u Mostaru. :lol:

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 28 apr 2014, 11:28

]Tačno je da je veliki pritisak napravljen od komšija i njihovih optužbi za štimanje i to 10 dana pred početak prvenstva . Ispustili smo bodove protiv Radnika i Slavije [/b]. Poraz od Veleža jeste zaslužen i to je gotova stvar . Treba se okrenuti utakmicama koje slijede i probat obe pobjedit i podržat ekipu . Vremena za analizu će biti , kao i vremena da se naš klub oglasi ako ima neke ozbiljne argumente koje su direktno uticale na našu ekipu i klub . Pozdrav ;)

Na kraju ce ispasti da je Sarajevo krivo, za poraz u Mostaru. :lol:

:clap: :clap:
Brkica

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 28 apr 2014, 11:34

Dnevni avaz 28.04.2014
slika
LINK
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 apr 2014, 11:37

Ma vala imate i vi strumfovskih logika jakih drama...ovih par dana citam pljujete po Velezu jer vas nije pustio i kako bi vama bilo draze da osvoji neko ko voli BIH ,od ovih drugih bla bla...a sada kukate sto je Olimpic pustio Zrinjskom i trazite neke sankscije ponovo bla bla ...znaci po vama je OK i bez sankcija da vas Velez pusti jer volite BIH,al treba kazniti Olimpic jer je pustio ovima sto ne vole BIH..

P.S.vama ne odg remi protiv nas jer vi nemate sanse u Prijedoru jer njima ova 3 boda znace sigurni opstanak...nemate vi kvaliteet vise taj...molite Boga da mi osvojimo KUP jer ako ga izgubimo ostaste vi bez Europe.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

jahija

Post Postao/la jahija » 28 apr 2014, 11:41

mma_hz je napisao/la:Ma vala imate i vi strumfovskih logika jakih drama...ovih par dana citam pljujete po Velezu jer vas nije pustio i kako bi vama bilo draze da osvoji neko ko voli BIH ,od ovih drugih bla bla...a sada kukate sto je Olimpic pustio Zrinjskom i trazite neke sankscije ponovo bla bla ...znaci po vama je OK i bez sankcija da vas Velez pusti jer volite BIH,al treba kazniti Olimpic jer je pustio ovima sto ne vole BIH..

P.S.vama ne odg remi protiv nas jer vi nemate sanse u Prijedoru jer njima ova 3 boda znace sigurni opstanak...nemate vi kvaliteet vise taj...molite Boga da mi osvojimo KUP jer ako ga izgubimo ostaste vi bez Europe.
Nećemo mi moliti za vas niti vas nikad po cijenu da nikad ne vidimo evrope i da ispadnemo iz lige nema šansi gdje ću moliti svog neprijatelja i želit mu sreću, ma nema šanse, najveći dušmani ste nam vi to svako zna od 1946 pa na ovamo nema većih od vas sigurno, nisu nam veći nepriajtelji ni oni što su nam Grbavicu stadion zapalili eto sad si dobio svoje.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 apr 2014, 11:43

jahija je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ma vala imate i vi strumfovskih logika jakih drama...ovih par dana citam pljujete po Velezu jer vas nije pustio i kako bi vama bilo draze da osvoji neko ko voli BIH ,od ovih drugih bla bla...a sada kukate sto je Olimpic pustio Zrinjskom i trazite neke sankscije ponovo bla bla ...znaci po vama je OK i bez sankcija da vas Velez pusti jer volite BIH,al treba kazniti Olimpic jer je pustio ovima sto ne vole BIH..

Nećemo mi moliti za vas niti vas nikad po cijenu da nikad ne vidimo evrope i da ispadnemo iz lige nema šansi gdje ću moliti svog neprijatelja i želit mu sreću, ma nema šanse, najveći dušmani ste nam vi to svako zna od 1946 pa na ovamo nema većih od vas sigurno, nisu nam veći nepriajtelji ni oni što su nam Grbavicu stadion zapalili eto sad si dobio svoje.
E svasta..pa sta ti je--ko ti je trazio da ga molis..samo sam odg onom sto je napisao da vama i remi protiv nas odg.. :crazy:
e jesi me zajebo sa tim paljenjem drama si me sjebo.. :plac:
FK SARAJEVO.

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 28 apr 2014, 11:46

Kada je Velez mogao igrati fer i posteno, mogu i svi, prema tome, svaki vid neregularnosti treba odmah sankcionisati.

Leotar vs Zeljo je mogao biti pod lupom radi prica luzera, pa je UEFA to istrazila i nema nista.
Tako moze i mora ovo biti.

Ama ne znam vise sta se diskutuje u vezi utakmice Velez 4:2 Zeljo. Jbg, sam pao sam se ubio. Uostalom imali smo opet sansu makar za remi i nismo znali. Prema tome, ljudima cestitati i zapamtiti jer su nam uzeli titulu pa vratiti nekada u buducnosti kada njima bude trebalo, mi cemo da zapnemo, u sportskom zargonu i gotova stvar.[/quote]

Otidji do saveza i ponudi se da ti vodis istragu o tome kako je golmanu olimpijca ispala lopta. Možeš i istražit zašto su se igrači oplimpica sklanjali igračima željezničara.[/quote]

Hajd se vrati par dana unazad i pročitaj svoje postove na temi Zrinjskog gdje si prvi ti optuživao Velež kako će pustiti Želju i kako grad priča da su Osimi sve dogovorili....E sad da imaš obraza sad bi se fino na toj istoj temi izvinuo i Veležu i Zelji.[/quote]

Jesam upravu si,ali se vrati i ti isto nazad pa vidi zašto sam to napisao. Ja u kladionici lik uplaćuje na zelju 500 stoja pa pomislih......da nije neki belaj.

Ajde jbg izgubili titulu pa sta gubitak ce se i osvajati još....

jahija

Post Postao/la jahija » 28 apr 2014, 11:47

mma_hz je napisao/la:
jahija je napisao/la:

E svasta..pa sta ti je--ko ti je trazio da ga molis..samo sam odg onom sto je napisao da vama i remi protiv nas odg.. :crazy:
e jesi me zajebo sa tim paljenjem drama si me sjebo.. :plac:
Pa popusti ti nas onda mi imamo svoje sisteme i svoju politiku kluba i svoje igrače i mi igramo onoliko i kako znamo za nas Vi ne brigajte ja se ne brinem dok je Dine selimovića tu sad će on pokrenut borbu protiv korupcije u bh fudbalu evo samo u ovom kolu ima 2 utakmice sumnjive.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 apr 2014, 11:51

Koje dvije..
FK SARAJEVO.

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 28 apr 2014, 11:52

koje dvije.

jahija

Post Postao/la jahija » 28 apr 2014, 11:54

mma_hz je napisao/la:Koje dvije..
Borac-Zvijezda i Olimpic - Zrinjski jel tako ?
hoćeš reći da je zvijezda dobila regularno, a 10 utakmica zadnjih nikog živog ne može pobjedit ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.