Pod dva, postoje ljudi u savezu koji jesu a sjede.
Pod tri, pricajte vi sta hocete, ali igraci Olimpica se nisu skljanjali igracima Zelje vec su se ustrali huka sa tribina, sto je sasvim logicno, kada ti dode 3.000 manijaka koji ti nad glavom visrse pritisak i jebu majku u lice.

Razmijem ja kako je dole, vas nema ni 500 pa tesko da to mozes ikada svatiti.

Pod cetiri, ono nije ispadanje lopte, ono je namjenski davanje lopte protivniku.
Pod pet, dosta vise propagande i pucanja lazi po Zelji. Ovdje ima materijala a ti kada ga nades u nekoj Zeljinog, salji slobodno. Ja cu ti prvi cestitati ako uspijete dokazati.
Dizali ste buru za mec Leotar vs Zeljo. Opet razumije, pacenici ste svi, kojima je Zeljo pojebao mnogo cega, od nacionalnog kljuca i dijelja iste pa da ne govorim o drugim stvarima. Tako da dugo godina pjenite a pjenit cete jos vise....
@SarajlijaTM - Razumijem ja to sve sto si ti rekao, ali klin se klinom izbija. Ne budemo li mi uzvratili kada imamo materijala za to, oni ce samo nastavljati pucati svoju propagandu.
Eto sam si svjedok sta ta propagadna napravi na relaciji RA vs Manijaci, a da ne govorim o drugim.
Sa moje strane, ne mozemo vise sutjeti, moramo pocete uzvracati jer neprijatelj ne prestaje i nece dok ga god pustamo.