FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Senade **** od svetinje
-
- Kontakt:
Trebalo je sve uraditi da ne dođe do ovoga. Sta god je razlog ovo je sramota i ako nismo mogli to odraditi kako treba nije ni trebalo.
Potonuli smo do dna u svakom smislu.
Potonuli smo do dna u svakom smislu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Grupa se rasula prije utakmice. Neki su došli na zapad pa onda dolaze drugi vraćaju ih na sjever. Cirkus živi i vidi se da tu nema organizacije ni snage kao nekada.RollingPaper je napisao/la:Fajt sa zaštitarskom agencijom, to se vuce vec par mjeseci(jer ti seljaci nas ne mogu gledat ocima) i nije trebalo danas eskalirat al jedna iskra i desilo se jeb.at ga, grupa je napustila kop zbog solidarnosti i razbijenih lobanja, al nije trebo kerovima onaj suzavac na djecu je.bo ih baklje nisu granate, taj postupak ne mogu opravdat.DamirT je napisao/la:Sta je to bilo na ulazu?Sariel1987 je napisao/la:nije sranje izbilo na utakmici nego prije i van stadiona.
Grupa dakle nema nikakve veze sa bakljom kod gola, receno je da se ne pali nista al nije se moglo uticat na pojedince, kad se pokusala smirit masa ponovo na nas batine i suzavac
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Joj de malo mozak ukljuci, samo malo, pa ces skontat sto su dosli na zapad.
-
- Kontakt:
Kontam ja zasto su došli ali ne kontam zašto ih vraćati. Dakle nema organizacije.MMA075 je napisao/la:Joj de malo mozak ukljuci, samo malo, pa ces skontat sto su dosli na zapad.
Al kakav je mentalni sklop policajcu gdje sjede djeca slobode mala, peper sprej bacit.
Sve shvatam al to mi ne ide u glavu nikako.
-
- Kontakt:
Da je dobar s mozgom i mentalno ne bi bio drot yebo ga ti.MMA075 je napisao/la:Al kakav je mentalni sklop policajcu gdje sjede djeca slobode mala, peper sprej bacit.
-
- Kontakt:
Teski trenuci drugovi moji.
Glave gore bice bolje gore ne moze
Sloboda do groba
Ko ce jbavat onda uprave smaju i ostale kloceve?
Glave gore bice bolje gore ne moze

Sloboda do groba

Ko ce jbavat onda uprave smaju i ostale kloceve?

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Koja katastrofa i sramota, umjesto da se lijepo proslavi jubilej, mi se osramotimo jos vise. Hajd da se ovo desilo na nekoj normalnoj utakmici, ali ovo danas je dno dna. Kada smo zabili gol, ljudi su upalili baklje i ostavili na tribinu, policija nije rijec rekla, onda ona balavurdija pocinje bacati na stazu i policija krece i onda su bacili jednu ili dvije baklje na policiju. Poslije toga specijalci jos veci debili od njih na djecu od 5, 6 godina krenuse, Boze sacuvaj, dno dna covjece. Jedno 30 minuta se uopste utakmica nije ni gledala, vec se samo pratilo sranje. Koje ponizenje, nemam rijeci vise, ovakva utakmica i ovakvi dogadjaji...
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
Tesko je al je lakse bez senada
Jos da je dajdzica prodat u juventus..

Jos da je dajdzica prodat u juventus..

-
- Kontakt:
Mozda i nije slucajno...bhpremierliga12 je napisao/la:Koja katastrofa i sramota, umjesto da se lijepo proslavi jubilej, mi se osramotimo jos vise. Hajd da se ovo desilo na nekoj normalnoj utakmici, ali ovo danas je dno dna. Kada smo zabili gol, ljudi su upalili baklje i ostavili na tribinu, policija nije rijec rekla, onda ona balavurdija pocinje bacati na stazu i policija krece i onda su bacili jednu ili dvije baklje na policiju. Poslije toga specijalci jos veci debili od njih na djecu od 5, 6 godina krenuse, Boze sacuvaj, dno dna covjece. Jedno 30 minuta se uopste utakmica nije ni gledala, vec se samo pratilo sranje. Koje ponizenje, nemam rijeci vise, ovakva utakmica i ovakvi dogadjaji...
Kad malo bolje skontas ima logike
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije nista slucajno.Sariel1987 je napisao/la:Mozda i nije slucajno...bhpremierliga12 je napisao/la:Koja katastrofa i sramota, umjesto da se lijepo proslavi jubilej, mi se osramotimo jos vise. Hajd da se ovo desilo na nekoj normalnoj utakmici, ali ovo danas je dno dna. Kada smo zabili gol, ljudi su upalili baklje i ostavili na tribinu, policija nije rijec rekla, onda ona balavurdija pocinje bacati na stazu i policija krece i onda su bacili jednu ili dvije baklje na policiju. Poslije toga specijalci jos veci debili od njih na djecu od 5, 6 godina krenuse, Boze sacuvaj, dno dna covjece. Jedno 30 minuta se uopste utakmica nije ni gledala, vec se samo pratilo sranje. Koje ponizenje, nemam rijeci vise, ovakva utakmica i ovakvi dogadjaji...
Kad malo bolje skontas ima logike
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Kaze macak vratice se valter..
Puuu
Puuu
Cudi me da su Azema zvali, ali lijep gest svakako.
-
- Kontakt:
Ima i gorih od azmira..
- Probisvjet
- Kontakt:
Eto vidjelo se da ih itekako ima.Sariel1987 je napisao/la:Ima i gorih od azmira..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
+1Sariel1987 je napisao/la:Ima i gorih od azmira..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Mislim na mackaProbisvjet je napisao/la:Eto vidjelo se da ih itekako ima.Sariel1987 je napisao/la:Ima i gorih od azmira..

Sve ove zezancije su od cickovog ulja i senada i par carsijanera sto su naucili pljackati Slobodu i ZATO PUNA PODRASKA KOZLICU I EDURDU RASTJERAJTE TU BANDU 90% TUZLE VAS PODRZAVASariel1987 je napisao/la:Senade **** od svetinje

-
- Kontakt:
Sariel1987 je napisao/la:Mislim na mackaProbisvjet je napisao/la:Eto vidjelo se da ih itekako ima.Sariel1987 je napisao/la:Ima i gorih od azmira..![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.